Igen én járok a Hannához és nekem eddig semmi problémám nem volt! Sőt mindig a kedvemben jár! Lehet szimpatikusnak tart,vagy nem tudom,de jól el is szoktunk beszélgetni,míg zuhizok és fel öltözök.
Igen én járok a Hannához és nekem eddig semmi problémám nem volt! Sőt mindig a kedvemben jár! Lehet szimpatikusnak tart,vagy nem tudom,de jól el is szoktunk beszélgetni,míg zuhizok és fel öltözök.
Van olyan egyáltalán aki bejutott?! 😅
Petya_001 · Tag · Üdv a klubban! 😁
Szia! Csak az a baj, hogy engem már 2x átvertél!
Ígérgetsz össze vissza, hogy ekkor és ekkor érsz haza, a harmadik félóra után inkább már feladtam.
Szerintem te csak szórakozol velünk!
Neked is csodás napot Hanna! :-*
Ismeros volt 😃😄😁😁
Hanna (27)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok! 😊 Várok minden kedves Úri embert , a mai napon , elérhető leszek egésznap . Csodás napot nektek puszi 😘
Nyírtelken hirdetett más néven. Vagy neveken.
Én voltam nála csak nem akartam hozzászólni mert mostanában letörlik a hozzászólásaimat nem értem miért... Na szóval víztorony közelében található a leányzó.. tiszta rendezett lakás.. arcra szép, formás mell és fenék! Kedves, próbál a kedvedbe járni franciaja átlagos! Részemről megért egy látogatást
Petya_001 · Tag · Kellemes hír! :)
Nem látni Virág vippet csak nem abba hagyta.
Ezek szerint senki nem jár hozzá vagy nem volt még nála (amit kétlek...) szóval inkább más itt a gond szerintem.
Fruzsina 25 szép lány egy kis infót megköszönnek...
Sziasztok! Amira merre van tud róla valaki valamit ? Azok a mellek mindent visznek .
Sziasztok! Tudtok vmi Amiraról ? Napok óta nem tudom elérni :/ Vagy tudtok olyan szolgáltatót aki hasonló képességekkel rendelkezik mint ő?:) KÖszi
Sziasztok. Virág 42 nem az a nő aki a Víz utcán rendelt anno? Vagy ha valaki jár majd nála írjon már egy beszámolót! Köszönöm.
Zita (32)· szombathelyi masszázs · Újonc · Köszönöm szépen!😄😘
Teljesen egyetértek veled😊Voltam én is,nehéz jelenleg tőle jobbat találni😊😍🥰
Tegnap ismét meglátogattam Zita(29)-t a mostanság nagy kedvencemet. Mert hát ami jó, azon nem kell változtatni. Ez a kis pajkos tündér pedig most sem okozott csalódást. Köszönöm a szép estét Zitus.
Kakild le....😅😅😅
Amúgy meg, h csak régieket fogad, minek hirdet? Hm.