Anikó és Barbi
Anikó és Barbi
Tisztelt admin!!!Nem tudom mit írtam a fórumban ami nem meg engedett...tisztába van mindenki azzal miről szól ez az oldal és igazából mit tartalmaz nem is értem valójában???!!!!
***moderálva***
Sziasztok,
nem hiszem el, hogy Lara-nál még senki nem járt. Vagy nem mer írni aki volt, vagy túl jó a hölgy, hogy másokkal is osztozzon?
valaki infot zoérol
:D Nem kell itt maradni ha nem tetszik mit és hogy szerkeszt a szerkesztő.. Miért is van a forúm? Azért hogy tapasztalatokat osszunk meg egymással.. Lejáratást csináltál más forumon csak azért mert felháborodtak hogy elloptad a képüket, és azzal dolgoztál..Ez az amivel kéne foglalkoznod.. és nem azzal hogy mindig más néven irkálsz fel.., "Újonc" az mindig megmarad.. :) Legyen szép napod!
Kedves!
Én rendszeresen járok edzeni ez látszik is az alakomon, mindenhol feszes és nagyon csinos vagyok!De te biztos egy Adonisz vagy ,akinek teste szőrtelen és izmos mint egy Görög istené,férfiasságod duzzad az önbizalomtól és nem utolsó sorban te vagy a világ lepedő akrobatája!Még soha senki nem panaszkodott az alakomra sőt imádják, de az írásodból és stílusodból látszik,hogy csak rosszat akarsz a másiknak és csak lejáratni szeretnél,de ez nem jön be mert mindenki tudja milyen vagyok és nem csalódnak bennem és a fotóim soha nem csalnak!
U.i.
Helló! Győri Gina-nál nagyon kellemes időt töltöttem. Fantasztikusan mozog, nagyon vendégszerető, igaz barátnő feeling és mindenek előtt bomba nő. Nagyon meghálálja az odafigyelést. Magamellen beszélve mindenkinek csak ajánlani tudom. Én biztosan meglátogatom még! ;)
Hát itt van, amitől tartottam és itt vannak ebben a pár hozzászólásban a "fórumozás" árnyoldalai szépen együtt. Gyakorlatilag minden eddig lánnyal lehetett beszélgetni partnerek voltunk-vagyis mindketten jól éreztük magunkat...persze ahhoz mindig egy óra legalább kell, hogy valamilyen kontact kialakuljon a "nyers" testiségen kívül.Na, igen és két fél is...:) ***moderálva***Valaki ezt írta "erre való a fórum" ,de kíváncsi lennék ez lenne-e a véleménye ha ő állna a fórumon ország-világ előtt megszégyenítve, besarazva..Mindig erre kell gondolni mielőtt valakit kritizálunk nyilvánosan...főleg nem az ettől hallottam, attól hallottam bevezetővel.Ezért néhány aranyszabály,amit jó ha minden férfitársam megjegyez:
1. Szexet ***moderálva***l nem a hölgyet
2.A lány nem gumibaba...
3.Előre megbeszélni mindent, tisztán, érthetően...
4. Lehetőség szerint kerülni az aberrárt igényeket, de ez már a 3. pontnál úgyis kiderül..
5. Normálisan viselkedni,mert nem tudod esetleg ki védi a lányt és mi a vészjel..,mert nem minden esetben kopasz ,mert ahogy felénk mondják I'uomo i capelli -az embernek haja van..:)
Fiúk , ha ezt betartjuk nem lesz baj és senki sem panaszkodik...
Üdv ! Az izlésed nem rossz ,abból ítélve aki után érdeklődsz :) De mit szeretnél olvasni ? Inkább egy- két általános tanácsot adnék.. :) Általában valódiak ezt- tapasztalatból mondom hidd el. Aztán jön a "többi " , amire kíváncsi lehetsz! Hívd fel a "kiválasztottat"l legyél könnyed,de ne bohóc. vagy komoly uriember :) A nők ezt a két típust szeretik általában.. szerintem :) beszélj veleúgy,mintha 1000 éve ismernéd, ha kicsit zavarba vagy- sebaj majd ő feloldja hidd el. :). Ha ezt az útmutatót követed csalódás nem érhet- szerintem. Aztán az evésnél .dől el milyen a puding :). Mert ha itt valaki nagyon ajánlgat valakit az úgy is saját izlését ajánlgatja..Én tényleg mindenkit meglátogattam egy kivétellel, de már írtam le nem írnám ,hogy kit és miért :) aztán leszűkült a kör "törzsvendéggé" váltam..azonkívül csak az újak...,mert ilyen az emberi természet :) :)
És még annyit,hogy ez nem lóvásár, már ami az árú kritizálásáról vagy éppen bicsérgetéséről szólna...mert bizony valaki agyondícsérhet egy lányt több néven is,mert neki dolgozik, vagy éppen a konkurenciát mocskolja...Mert sajnos még nem nőttünk fel ahhoz,hogy nyilvánosan ne sarazzunk másokat persze ehhez az is kell ,hogy ne kelljen semmitől félni..De kiváncsi lennék ,a nagy kritikusok mit szólnának,ha ország-világ előtt őket fikázná valaki, "apró csínytevései vagy bénaságai miatt..Ez jusson mindenkinek eszébe mielőtt bárkire sarat dobál nyilvánosan !!
Hiába kötsz, célom elérve, és ez itt az igazság... Finoman, nagyon finoman. :)
Hol is? Mesélj!
Csak várj türelmesen! :)
Valamint ha már ennyire tudod, hogy mi hova való, akkor ajánlom magadat. Hol is sértegetted az épp beszélgetni szándékozókat? A fórumnak pontosan melyik részén is?
Jöhet a meglepi, szeretem. :-)
Ezt mondd el neki is, úgy, hogy megértse, mert nem én kezdtem. Megint ő kötötte az ebet.
Ez itt a Beszélgessünk rovat. Nem a sértegessünk!
Kit is kell védenem? Lehet, hogy okozok egy kis meglepetést neked. Nem sokára... :D
Amúgy k*ki van a palacsintában? Sz*r ügy :)
Félted? Védelemre szorul? Épp a tiedre?
Mindannyian egyedül kínlódunk, csak vannak, akik nem bírják ezt publicitás nélkül.
vas órrú, nem kínlódnál a dühöngőben?
Mondjuk egyedül...:D