Szerintem akivel döcögős a beszélgetés a telóban, ahhoz már sok remény nem marad, mindegy mit sugall a képek alapján.
Szerintem akivel döcögős a beszélgetés a telóban, ahhoz már sok remény nem marad, mindegy mit sugall a képek alapján.
Többet lovagolsz te a hajtós lányokon! Pontosabban testileg csak szeretnél, de az összes tevékenységed lekorlátozódik a gyanúsítgatásra, meg a bónusz-engedményes jelenlétedre.
Robin Cook: Agy
"30-40 kiló súlyfelesleg, ami nem izom"
Hajjaj!
Kössz az infót farok,rá gondoltam!
ma senkisem veszi fel a telefont :(((((
na igen és pont Melinda 19 -el hirdetsz aki ***moderálva***
A szokásos mellébeszélést olvashattuk. Ha meggyőző lennél a telefonban, és odaérnél időre, azaz tartanád magad ahhoz, amit mondasz, akkor nem így állnának hozzád.
(Vanessza) = 00 negatív beszámoló
Ne haragudj meg érte, de ez nem meggyőző érv. Van már egy hete, hogy Vanessza vagy?
Név nélkül: "Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók."
Ha valaki "négykezest" vállal egy olyannal, akiről csak lehúzást, fenyegetést stb. írtak, az ne csodálkozzon, ha (akár sajnos is lehet) azonosítják vele.
Kapott. És ez lett az eredménye.***moderálva***
Neked nem mindegy, miben hiszel? A végeredmény ugyazaz.
Tényleg, Mr. Ok-os? ***moderálva***
Ja, itt a "csali" van kihelyezve. :-)
Nem gondoltam volna, hogy egy egyébként ártatlan szót ennyire meg tudok útálni (vagy már gyűlölöm is?), mint a "szeretnél"-t.
hy, :D szerintetek kinek van a legjobb natúr fr*nciskája?
Tisztelt fórumozók!
Kérjük, ne személyes vitára és egymás lejáratására használják a fórumot!
VL Szerkesztőség
Tisztelt Lilla21 és meg világosodott!
Kérjük, ezt a személyeskedő vitát ne itt a fórumban folytassák!
VL Szerkesztőség
Igen is meghíztál mire oda értem,és ezt mindenki észre veszi aki hozzád megy igazad van nem 40 kg vagy, de nem is 53 tesi szakon végeztem hidd el vagy 63 kg!! a szoba mérleg és a mozgás csodákra képes ezt nem lehet le tagadni teljesen mások a fotók vagy talán csak nem a tasód vagy valamelyik barátnőd van rajta.Lehet, hogy mindig cserélgeted a fotóidat, de az biztos hogy én több mint egy hónapja szemezgetem a hirdetéseddel lehet az egy hónap alatt átváltoztál át mind egy ui a hirdetés feladásakor érdemes igazi adatokat megadnod, mert az általad hamisan megadott adatok információk elhitetése után a személyes találkozáson ugyis kiderül minden és ott már nincs pardon csalódottan závozik az ember ird át nyugodtan a kgt és mozogj többet.köszönöm
Sziasztok!
Biankáról (18) elég jókat olvastam itt, tehát akkor ajánlanátok? Képek alapján nagyon vonzó, egy-két részletesebb beszámolót szívesen olvasnék még róla.
Másik dolog: az adatlapján 158 cm magasságot ír, illetve 44 kilós súlyt, ez megfelel a valóságnak? Szeretem az apróbb termetű hölgyeket.