Engem nem és nem éppen aktuálisak szoktak lenni. Hit többesszáma: hitei?
Engem nem és nem éppen aktuálisak szoktak lenni. Hit többesszáma: hitei?
Mondanám, hogy ennek örülök. Én még nem találkoztam élőben ilyen emberrel, bárkit meg lehet ingatni az épp aktuális hiteiben.
Adjon az Isten! :)
Remélem, hogy bírok vele utána, mert egyébként nagyon le fogok gyengülni tőle, és ennek a lehetségességnek az előszelét éreztem meg ma. Úgy kopogtatott, hogy nem is igazán vágytam most rá.
Azért, hogy valamin túl vagyok, még emlékezhetek rá. És időnként valóban a te szavaid sorrendje idézi ezt fel.
Sajnos valóban zsákutcába futok sokszor, ezt én is így látom.
Egyébként örülük, hogy méltattál válaszra, és ezt most irónia mentesen próbáld meg nézni, ha kérhetem, legalább egy pillanatra.
Most nincs kedvem, nagy jó uram. :-(( Az emlékek szomorúsággal töltenek el, és ez úgy tűnik, így fog menni legalább péntekig.
Mivel olyan sokan érdeklődtek is amatőr, nem hirdető, de bevállalós és csinos főiskolás csajok iránt, akik kaphatók a jóra, ezért kicsit körbekérdeztem.
Egy csajt ajánlottak a figyelmembe, akit le is "teszteltem". Akinek kell az elérhetősége illetve info róla az írjon egy e-mailt ***moderálva*** címre.
Tisztelt jucus!
Belső üzenetben válaszoltunk
Igen.Látom nem megy a lányoknak... :)
tisztelt szerkeszőség én szeretném magam tőrőlni végképpen és ebben kérek segitséget mivel hogy ugyan ezzel a telefonszámal szeretnék ugyanitt hirdetés feladni kérem segitségűket előre is kőszőnőm a válaszukat az email cimem az uj amivel regiztem *** moderálva ***
a régi *** moderálva *** és ezt szeretném tőrőlni végleg esetleg a maradék egyenlegem jováirását a masikra szeretném kérni kőszőnőm
Kedves Kugli! Azt hiszem a félreértések vígjátékába keveredtünk. De komolyan szimpatikus az írásod,mert kezdetben kicsit dühös vagy ,de a smilyval oldod ezt.és szépen el is köszönsz..Egyébként bírom az olyan csajokat ,amilyen vagy, szóval az igazadért a képembe is mászol "építő kritika" :)És bizony fejet hajtok az érveid előtt, mert valóban "újonc" vagyok és nem "hirdető" :) ,soha nem voltam az ,nem is leszek...Az is igaz,hogy nem vagyok Gilgames a sumér eposzi hős,de gondolom Te sem "Kugli":),:)Nem használtam más nevet ezen a fórumon soha. De ,ami még meglepett,hogy "dolgoztam", hát nem derült ki az írásomból-amiben szerintem van tévedéseim mellett igazság is-,hogy pasi vagyok ,de nem kedvelem a férfitársaimat ,akik esetleg nem a megfelelő módon dícsérnek vagy kritizálnak benneteket (ld.lóvásár hasonlat) ...:).Egyébként nem állnék le veled soha vitázni ,mert a csalásról igaz ,amit annakk a csajnak írtál.Csak az a baj,hogy előbb utóbb reagál és cívódássá válik. Hidd el sokan ,azért is olvassák a fórumot,mert jól szórakoznak a "lányok marakodásán"..:) MI ne adjuk meg nekik ezt a szórakozást.
És most jön ,ami ritka ezen a fórumon: Mindenki előtt ÜNNEPÉLYESEN ELNÉZÉST KÉREK KUGLITÓL!!.,amiért felbosszantottam akaratlanul is.Remélem az is megteszi majd, akinek valójában szólt az írásod..:)
SZépnapot és kézcsók: Gilgames "a sumér"
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
:)
Sziasztok! Kis vagy normál mellü,formás fenekü az átlagnál nagyobb szeméremajku hölgyeményt keresek a megbízható kategóriából..ha tud valamelyikőtök szívesen veszem a korrekt segítséget. Köszi! Üdv!
nem ajánlott. kicsit unott. de lehet hogy én nem voltam neki eléggé elfogadható..............
Szisztok. Pár győi lány igazán átugorhatna SOPRON-ba is :-)
Ma meglatogattam Szabina 39-et. Hat uraim! Azok a szemek!
Aki nem remeg a fiatalabb lanyokert, annak mindenkepp ajanlott kategoria.
Kedves, nem kapkod, az orat nem nezi, es a feloraban kapott sz*lg*lt*tas az egyszeruen felejthetetlen volt. Koszonom!
Ha csak a szemeit nezhetnem 30 percig, azet is f*z*tn*k. :)
Igazi MILF elmeny!!!!!
Üdv mindenkinek.Annyi dicséretet olvastam Edinárol gondoltam kipróbálom mi igaz belöle.Csalodnom kellett!Öszintén mondom megbántam hogy felmentem hozzá.Akár Gabi akár Pillangó is sokkal jobbak nála.Gabinál illetve Pillangónál a kedvesség az odaadás az odafigyelés is szempont ami Edinárol nem mondható el.Arrol nem is szolva hogy az ember ***moderálva*** többet várna el.Egy biztos....én nem leszek a törzsvendége.
Tisztelt Hirdetőnk!
Azért lett moderálva a soproni fórumból a hozzászólása, mivel az nem a csevegésről szól. Van külön csevegés fórumunk is