Szevassz picúr! És többiek ezt nem hagyhattam figyelmen kívül mert nemrégóta vagyok Nyíregyen és jó pár lánykánál voltam már és leszek is, és nekem nincs rossz tapasztalatom Jázmin19-el kapcsolatban sőt mondhatni ***moderálva*** magát rendesen fr*nc*á*a kíváló, a bemutatkozása az oldalon pedig rá vall, és maga a látvány sem az amit ne nézne szivesen az ember fr*ncia órán vagy a.k.t.....s közben hát engem megoldott rendesen, igaz én azt vallom hogy kicsit ***moderálva***-nak kell lenni ha ilyen helyet látogatunk annál odaadóbbak kedvesebbek meg hát szinpátia függő szerintem de azért olvasgatok mielőtt megyek valamelyk csajhoz,de mint ahogy írtam az előzőekben többnyire hagyatkozom a hangjára és a megérzésemre de én azt merem mondani hajrá, amúgy aki még képbe jöhet és hasonló kaliber az Ivett25, és Kriszta26 nekem ők a zsánereim! ........xd meg minden
G.G. névjegyű madárka te ne ***moderálva*** mert nem vagyok kíváncsi a h*ly*s*geidre én csak a személyes tapasztalataimat fejeztem ki, erről beszéltem amit kola is írt egyszerűen olyan alacsonyra süllyedt a sz*lg*lt*tás színvonala Pécsen hogy az leírhatatlan... idősebb 30 feletti hölgyekkel is próbálkoztam telefonon beszélni de egyszerűen annyira *st*bák hogy már telefonba fel sem fogják mit akarsz szó szerint, Lizzy néven hirdet most a hölgy hát ő egy ***moderálva**** mennyire ***moderálva*** egy lény senkinek nem javaslom, ***moderálva***?? így jön ki a dolog sajnos... tehát az ilyen lények nem tudom mit keresnek ebben a ***moderálva***, másik mind kiírja hogy mettől és meddig elérhető na ennek a fele sem igaz de mi a***moderálva*** írják ki akkor??? és ezek csak az *lap dolgok lennének elég nagy bajok vannak itt kérem, egy 180 fokos fordulat kellene a lányok hozzáállásában... ***moderálva*****moderálva*** és nem fordítva sé nem kéne ennyit ***moderálva*** csak magatoknak ***moderálva***
Sziszike 20 (korábban Szamanta 19):
Elöljáróban annyit, hogy hiba volt odamennem. Helyszín a CastleCountyHouse Str., a lakás a legigénytelenebb ahol eddig jártam. Vissza kellett volna fordulnom, tudom, magamnak se tudom megmagyarázni. Megint az volt a baj, hogy ő kb. a 10. volt a listámon, de az előtte lévők nem vették fel, nem értek rá stb.
Fél időt beszéltünk, az ***moderálva*** egy ajtón a másik szobába... A képeken ő van, a melltartót kár volt levennie, l*g*s.. A fr*nc*át csak g*m*ban lehet, mondjuk ebben a környezetben ezt egyáltalán nem bántam. Villámgyorsan végeztem és menekültem, máshoz már nem volt kedvem.
Én azt mondom kerülendő, de ez csak egy szubjektív vélemény.
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=hMZci2pr&megye=2
Előző írásom, őróla szólt!!!
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=hMZci2pr&megye=2
Előző írásom, őróla szólt!!!
Tisztelt szerkesztőség!
Az lenne a javaslatom,hogy tegyék lehetővé, hogy a hölgyekről lehessen beszámolót írni,közvetlen a profil oldalán!!!!!
Egyes hölgyek ugyanis,rendkívüli módon kihasználja,rafinériával, azt hogy azt csinál ép amihez kedve tartja,nem tartja be azt amit a telefonba megbeszélt,
és utána még őneki áll feljebb,és ...***moderálva***!!!
Ha kérésemet lehetővé tenék,sok boszúságtól menthetnék meg a férfiakat,és talán a hölgyek is komolyabban álnának,a sz*lg*lt*t*sh*z!!!
Tisztelet a kivételeknek!Köszönöm!
Figyelem!
Egy hihetetlen rossz élményem volt,Jessika 21 éves szőke hajú hölgyel,/Pécs D*b*.u./dobó/rideg,amit megbeszéltünk előre,azt ahogy megkapta ***moderálva*** ,már el is felejtette.***moderálva*** hiányos hölgy,aki csak a ***moderálva*** megy,és nem arra, hogy azért nyújtson is valamit!Mondhatom,hogy semmi izgalmat nem tudot nyujtani,így jóval az idő befejezése előtt,visszakértem a ***moderálva*** felét,de ő idegesen ezt vissza utasította,mikor valójában a sz*lg*lt*t*sa,a nullával vólt egyenlő!!!!!
Egy másik hölgyel szintén pécsen,megbeszéltük a részleteket,majd mikor
elmentem hozzá már második alkalommal,a K*r*nyi utcába pécsen,próbálom hívni és egyszerűen nem veszi fel a telefont,őt Kingának hívják!
Tanusál, nem szabad előre ***moderálva***! !Persze, azért vannak kivételek!
Szia,kedves Ricsicica.Feltehetnék több kérdést,amivel megcáfolhatnám a kommentedet.De szerintem értelmetlen.Aki járt már nálunk,vagy meg fog bennünket látogatni,az tisztában van vele,hogy a folyosón se fogas,se fotel,se szék,de még egy árva akasztó sincs,ahol a kabátodat hagyhattad volna.Azt tanácsolom neked,hogy ha máskor lejáratásra,pocskondiázásra adod a fejed,azt ne első felindulásból tedd,gyűjts több információt,gondolkozz,tervezd meg és csak utána írj.További szép napot,üdvözlettel:Dolly
HOI Uraim!
Bár hozzászólásaim több-kevesebb sikert arattak, és a Hsz-eim száma sem üti meg a komoly kategóriát, de mivel ilyen szépen kérted, hát megpróbálom elősegíteni döntésed, szerény szubjektív véleményemmel.
A megjelenést követően már hétfőn rajtoltam az új sz*lg*lt*t*ra. A telefon hol besípolt, hol csörgött,gondolom nagy volt az érdeklődés, így kicsit nehezebb volt elérni. Telefonos tájékoztatás korrekt, van negyed-fél-háromnegyed és egész... sz*lg*lt*t*s,***moderálva***. Az átgondolós - magammal megvitatós - 10 perc elteltével indultam volna, mikor is már megelőztek, de korrekt mód elmondta, hogy 30 perc elteltével enyém a lehetőség. Így is történt, 30 perces késleltetés után kapom a randi helyét. Ahogy korábban MT-am írta : híres lebdarúgó-játékvezetőnkról elnevezett út háromszámjegyű kecójában rendel.Parkolás könnyű és díjtalan. Uraim! a hír igaz, tényleg legjobb barátnője Lizi, ellenben semmi zavarót nem észleltem jelenlétével, csak annyit, hogy amig megtaláltuk a lakásban a végcélhoz vezető útat, hallottam, hogy telefonál. Aztán csend. A hölgy - elmondása szerint is- profi fotós készítette a képsorozatot, ami azért nagyot segít a döntésed meghozatalában. határozottan ról akészültek a képek, csak ugye a retusálás az dolgozott. Ezek ellenére nem csalódtam, igazi MILF kategória. Fél emeleti randit kértem, ami alapban NF, KF-t plusz 1 célzott lövést tartalamaz, igaz megbeszéltük még talóban hogy az extrákat majd élőben, de ez valahogy kimaradt. Zuhany van, tusfürdő választható. A film fő vonala, a megszokott rendben ment, egy erős NF-fel. szerintem nem itthon tanulta, de ez csak az én véleményem. A KF-re nagyon jól reagált, ami csak megerősítette azt a gondolatom, hogy nem itthon gyakorolt a hölgy. A poziciók variációja még jobban erősítette e hitemet. A végjáték teljesen hiteles barátnőfeeling lett, hózott magához, ölelt csókolt ( azt hittem ez extra ) bújt és tényleg úgy érzetem ő is élvezi.
Ami érdekes volt, hogy csak a főműsorszám után történt az ***moderálva***, és minden rossz gondolatomat elhesegetve, összesen***moderálva*** lettem ***moderálva***, pontosan annyival amennyivel ő***moderálva***. Nem volt semmi ***moderálva***, amin kicsit csodálkoztam, de természetesen örültem. Összeségében részemről ajánlott kategória, bár valaki a múlt hét vége felé azt írta, hogy ***moderálva*** vigyetek magatokkal hozzá én ebből tényleg semmit nem éreztem, lehet az még csak a politikából ismert kampány volt. Azóta nem tudom, hogy változott-e valami, mert el tudom képzelni, hogy a nagy keresletre való tekintettel az ***moderálva***. Összefoglalva, én nagyon jól éreztem magam Nála, Teljesen megérte, ha ***moderálva***
Ja és beszél, mesél...nagyon nyiltnak találtam, talán túlzottan is ehhez a szakmához.
KÖszöntem a fgyelmet, remélem segítettem!
R
Ez így igaz a jó csajok elmentek.
Figyelem!
Egy hihetetlen rossz élményem volt,Jessika 21 éves szőke hajú hölgyel,/Pécs D*b*.u./rideg,amit megbeszéltünk előre,azt ahogy megkapta a ***moderálva*** ,már el is felejtette.***moderálva*** hiányos hölgy,aki csak a ***moderálva*** megy,és nem arra, hogy azért nyújtson is valamit!Mondhatom,hogy semmi izgalmat nem tudot nyujtani,így jóval az idő befejezése előtt,visszakértem a***moderálva***,de ő idegesen ezt vissza utsította!
Egy másik hölgyel szintén pécsen,megbeszéltük a részleteket,majd mikor
elmentem hozzá már második alkalommal,a K*r*nyi utcába pécsen,próbálom hívni és egyszerűen nem veszi fel a telefont,őt Kingának hívják!
Tanulság,***moderálva*** nem szabad ***moderálva***!Persze, azért vannak kivételek!
Sziasztok!
Itt mindenki csak érdeklődik? Senki sem járt még egyik lánynál sem? valaki írhatna váleményt a hölgyekről!
Köszi
hát attika,lehet,hogy te olyan kamu vagy mint amit bemásoltál.olvasd végig mégegyszer,mert tele van saját magát meghazutoló kijelentéssel.igen vannak nem valós lányok és aki kamuzik,de nem ilyen rossz a helyzet.főként ha nem a kislányokkal próbálkozol.30 felett nem vágnak át és hidd el,hogy élményben is sokkal jobb.mendi,jázmin,sziszi,niki,hella,mandy és szexmasszázs eddig soha nem okozo
t csalódást.de van még sok lány ezen kivül,én hozzájuk járok rendszeresen és soha nem csalodtam.de kérdezz olyat aki régóta itt van és majd irnak neked olyan lányt akiben nem csalodsz.
Nyugodj Békében / DIA/ ..............Meggyílkolták Győrben ez nagyon szomórú eset....
Hali! Lizinél is voltam már..ő egy tuti csaj:) Olyan mint a képeken,és nagyon kedves,a kolleginanő az más mint ahogy már írtam róla...de a Lizi nem tehet róla,hogy a Cony milyen..Próbáld ki a Lizit!!! Nem bánod meg..
ezzel egyetértek én is hogy nem került ilyen felvetésbe...ezért is biztan benne másodjára és mentem tutira más cimek nélkül...az a helyzett hogy a képei nagyon tetszenek és nagyon kíváncsi lettem volna rá...este 20 kor már nem tudtam kit hivni, Grétivel beszéltem, ő nagyon aranyos volt de már nem dolgozott, Vivien nem vette fel, és végül azt mondtam jövök haza....