Nina szépnek szép képen, élőben nem láttam még csak 1 óra van nála ahogy elmondta annak is nagyrész masszász ahogy kivettem a mondókájából.
Nina szépnek szép képen, élőben nem láttam még csak 1 óra van nála ahogy elmondta annak is nagyrész masszász ahogy kivettem a mondókájából.
Senki sem tudja, ki vagy, csak én :)
Kedves Linda!
Csak halkan kérdezem, miért kellett ezt ide írni, egy város itteni lapjára? Várpalota azt várja el hogy korrekt tájékotzatást kapjon a helyi szolgáltatásról, nem pedig egy magán jellegű beszélgetésröl. Tetszik érteni?
Tiszteletem, még midíg!
Általában csak olvasom a fórumot, nem szoktam irni, de szükség törvényt bont. Nekem ez új terep,nemrég költöztem a környékre. Elmentem hát az első hölgyhöz,Esztihez aki "kezdő"!*** moderálva***. A hozzáállása még elmegy,de a teljesitmény sz.r. Addig van csendben, amig teli van a szája. Abban se sok a köszönet, van mit tanulnia az *rz*kis*gről. Egyébként me láttam, hogy máris nevet változtatott Fanni lett a drága, valami zűr lehet a háttérben. Mivel nem szeretnék mégegyszer beutazni, kérlek segitsetek. Kinéztem két csajt, Virág és egy érettebb Huncut Évi. Köszönöm előre is a segitcségeteket.
Köszönöm az infót!
Nína jó!
:D
Adrien néven hirdet a hölgynek nevezett valami :) hát szegényke ultra bunkó nem ajánlom senkinek se hidegen se melegen :)) ő lenne az sajnos nagyon rossz a tapasztalatom vele is:
Bomba jó testű, kedves, türelmes csajszi vár.
Adrien (22) - Pécs
Akivel próbálkoztam:
Viky: nálam nagy csalódás a csaj, a fotósa biztos nagy király lehet, a képekből gyököt kell vonni, unott, nem ajánlott!
Angelina: vékony, gyerektestű, ez engem zavart, ez volt a legnagyobb hibája, mert egyébként rendben volt a hozzáállása. P*d*f*l*knak menyország!
Rubint: 100%, tetszik nem tetszik Ő a királynő eddig!
Stella cica és Petra érdekelne! F*r*kt*rsak regisztrálás, megosztás!
lillamasszázsról valaki valamit?
Nekem legjobban a 7.képen a pattanás tetszik a hátsóján.
Múlt hét csütörtökön látogatást tettem az oldalon Puncica néven hirdető leányzónál. A telefonos egyeztetés simán ment. Kedvesen és készségesen válaszolt minden kérdésemre és külön tetszett, hogy értelmesen elő tudta adni a mondandóját.
A lakás, ahol fogadott a belvárosban található, normális, diszkrét környéken. (a rosszhírű környékeket alapból kerülöm). Nagyon csinos, széparcú, formás, nagy cickókkal rendelkező lány nyitott ajtót és invitált beljebb. Élőben még dögösebb és még izgatóbb mint a netes képein(pedig azok sem rosszak ám). Gondolom a lihegésemből látta, hogy eléggé rohantam, így egy 5 perces üdítő melletti beszélgetéssel kezdtünk. Ugyan ilyen helyre nem az atomfizika rejtelmeiről társalogni jár az ember, de számomra mégis pozitívum, hogy sokakkal ellentétben ő egy intelligens, értelmes lány benyomását keltette.
Közös, izgató tusolás után a szobában folytattuk, amit elkezdtünk. Igazán jó eredménnyel vizsgázott nálam a fr*nc*a nyelvet illetően. Nagyon gyorsan *edv*dik lent és láthatóan hamar f*lizgul. Az *ktus során mindvégig nagyon aktív, odafigyelt minden rezdülésemre és maximálisan látszott rajta, hogy élvezi amit csinál. A pózok terén sem válogatós, jól d*gh*tó mindenfélében. Kellemesen nagy cickóival kipróbáltam a c*cisz*xet is. Amikor már nem bírtam magammal, a n*d*met alaposan k*f*csarta, úgy hogy mind az *rc*ra, mind a m*ll*re jutott belőle.
Minden szempontból megkaptam azt, amiért elmentem hozzá és nagyon jól éreztem magam. Abban a bő egy órában, amit nála töltöttem tényleg úgy éreztem magam, mintha a barátnőm lenne, olyan természetességgel és közvetlenséggel viszonyult hozzám. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Más: Az egykor Linda néven hirdető lány abbahagyta? Csak azért, mert sehol nem látom a hirdetését.
Pittike én is kíváncsi lennék rá :)
sok a helyesírási hiba de nem vitatkozom
T. Kalandor ! Bocs ,de előbb reagálnék Barbi írására..."amikor írtam a zeg-i "afférról" ott tényleg nem lett baj. És megdöbbentett ,hogy milyen aktualitása volt annk,amit írtam...Ismertem Dia-t és ,lányok a gyanúsított nem egy 2 m magas 140 kg-os pankrátor...,hanem "165 cm ,zömök testalkatú ", a "díszmagyer" képe egyébként több újságban is megjelent.
T. Kalandor! Maneger gyanús? Lehet ,hogy igen, lehet,hogy nem.. :) De megnyugtatlak nem élnék ,abból soha, amit más keres, más viszi a bőrét a vásárra...fentebb az egyik kockázat, a másik az egészségügyi.... Az igaz,hogy ha tudok segítek, de azt ingyen...vagy kalandvágyból:)
Cső sumér "Pocsomoccse" a legfrissebbb beirásod az oldalra nagyon manager gyanús!!!! ha érted mire gondolok!!!!:)
Üdv
Trixiről valakinek van már valamilyen infója? Esetleg tapasztalata?
Ha igen akkor szívesen venném, ha megosztanád/tok velem, velünk is.
A Múlt héten jártam Bea 24-nél. Bár ne tettem volna. A kéró a szokásos panel az első királyunkról elnevezett útan található.A műintézményben többen rendelnek.
A lány nagyon csinos,formás keblek,popsi.Ennek ellenére olyan mint egy deszka,egy hang nem jön ki a torkán.Egy órára fizettem be,de kiábrándító volt minden perce.Olyan volt mintha egy gumi nőt döngetne az ember.....Lehet csak velem volt ilyen,de többet nem megyek.Sajnálom mert az adottságai alapján egy csinos csaj.
Ma voltam nála, szóval friss az infóm. Írtak már róla jót is, rosszat is, így gondoltam az a biztos ha odamegyek. Számomra abszolút pozitív élmény volt, helyes, kedves lány. Korábban valaki leszólta a melleit, tény hogy nem tejcsárda, de nekem nem is ez volt az elsődleges. Teljesen normális a hozzáállása, előtte zuhanyzott is, majd kölcsönös nf-el kezdtük, amitől majdnem elmentem, aztán kértem hogy üljön rám. Finom szűk, nem is bírtam sokáig. Ajánlott kategória, én még biztos meglátogatom.
még bővítem kicsit alistát kik az erőssen nem javasolt kategória bár ez csak a személyes véleményem: Nína, Szandra 0-24, Erotika Marcsival, ők is szinten aluliak az a fogalom hogy szolgáltatás ez ismeretlen számukra csak a beképzelt nagy arc más nincs