ok vettem a lapot, és kész.mindenki hisz amit akar.jó éjt nektek
ok vettem a lapot, és kész.mindenki hisz amit akar.jó éjt nektek
Mayaról valaki írjon már valamit milyen a nő??? Fontos lenne srácok aki volt már ot az írjon!!!
Hol nyalod a seggem, hol paraszt vagyok, Nem baj.
Messze vagy, de gerinctelen...Esélyed se volna picinyem nálam.
Marad az Alföld, vagy mit is írtál grófról? Mezőgazdasági munkás?
Ő biztos érti. Ki az a nagy hekker komád, te ostoba?
Mailt hekkelni, komoly! Aztán megversz mindenkit az 55 kilóddal...
Miket is hordtál még össze, Meg mit akartál pont tőlem Grófról? Ostoba,
nem látsz??? xd
Kedves Enzo24 ha már igy megszolitotál igen éjfél elött jöttem el és jol éreztem magam Anettnál nagyon is!De ezt te tudod a legjobban,hogy a lányok nem csak addig dolgozznak ameddig ki van irva az adatlapjukra hanem milyen kedvük van :)
Gróf, a másik is pörög rendesen... Nézz át majd! :D
szegénykém, mit hagytál ki! xd
mivel nem ismerjuk egymast es nem tudom ki vagy es nem is erdekel, de az sem erdekel, hogy te hanyszor voltal ott és kinek hiszel...egy dolog biztos...augusztus 4-en 2012 ben atutazoban voltam debrecenben, akkor is megbeszeltuk a randit, mikor varosban vagyok jelentkezem.úgy is történt, telefon, megkapom a madamtól a cimet irany oda.és milyen fura mikor készülök leparkolni az autoval jön a telefon a madamtol hogy közbejött neki valami fontos ügy, ha tudok varni egy órát akkor oké ha nem ez van.hát pont az az egy óra sok lett volna ugyhogy tipli tovább.lehet pont te voltál a sürgös dolog ha annyit jársz oda, kitudja?na de nem gond mert megertem en hogy mindenkinek baja van, most adodott egy uj lehetöség, azaz penteke este.már kedd délután megeggeztünk telefonba hogy péntek este randi, de még penteki nap folyaman egyeztetunk.indulás elott még itthon hivom, semmi válasz de jön az sms, hogy ok, jöhetsz.kérem a címet, megkaptam, gpsbe be GO!(ja ha kell megadom a címet is ha gondolod hogy hihetőbb legyen és hogy neked is meglegyen ha véletlenul elszornád...)és aztan a hidegzuhany, ahogy már irtam.K.rvara felb.szt.d az agyam ezzel a nem hiszem sztorival, nem lehet elhinni, megerteni hogy így kibasz.t.k velem?
De ha te olyan jobban vagy vele Krisztinaval akkor kérdezd már meg őt is(mondjuk ugy sem hiszem, hogy elismerné) a sztorival kapcsolatban...nagyon jo erzes volt ott ulni az autoban hívni mint egy hülye meg sms írni ezerrel, de hazudok ez van...
na beszéltem a cony-lizi párossal, lizit értem el. érdeklődtem, hogy egyedül van e, mondta nem, de hasonló korú a kolléganő is. szóval valszeg tényleg cony az. rákérdeztem finoman a diszkrécióra is. természetesen 100%os diszkréciót garantált, hogy akár a kolléganővel se találkozok ha nem akarok. amúgy a hangja kedves, mármint lizinek :)
a franc tudja lehet megér egy próbát. ha az ember hallja, hogy a másik szobában hegesztenek eleve nem marad, szóval a lehetőség adott a visszavonulásra.
külsőre jóféle milfnek tűnik mindkettő.
Hallod Paraszt!
Pénteken voltam egy néninél aki csak masszőr!Nem lehetett meg...ni.Nem az a fajta volt.
Nem Te vagy a paraszt! :)
Igen, komolyan, bár a masszázst ezeken az oldalakon úgy döntöttem, meghagyom a hozzá nem értőknek.
Egy masszőr olyan erogén zónákat tud, amit egy átlag ember nem, az egész tested az, csak nem mindegy, hogy
nyúlnak hozzá... :)
Csak egy jó szerető lehet jó masszőr és fordítva. 2. titok.
Hány beszámolót olvastál rólam? Nem sokat, ugye?
Ennél többen járnak Hexéhez és 30-as, 40-es korosztály..
Ki jár jól? Mindketten...A kor előnye is megvan.
Hexe ott van, vagy határozott nemet mond.
Ha igen, akkor nagyon ott van...
Nem, én a Férfiról írtam, mert vannak még. :)
Nem a féregről, aki lenézi a nőt és csak használni akarja...
Azt hiszi, a farkában van az agya, ez nálam bukta, de ezért a fiatal jön Hexére...
Az én korosztályom, meg az idősebbek nem bírják, ha egy nőnek esze is van.
Szeresd a Férfit, és ő is szeretni fog! Az egyik.. :)
Igen?
mára ez maradt neki...
Itt? Egymás közt? xd
Egészségére! :) Szép szakma az is, tehát kuss van :)
Tudom, hogy ő volt. :)
Ugye nem gondolod, hogy amíg hirdetek, elárulom a titkom.
Én úgy másfél-két év múlva nyugdíjba vonulok, nem állambá fizeti. :)
Talán már akkor segítek, addig nem. Na, egy kicsit. Kivel meddig. :)
De azt érzésből, nem zsetonról szól, bár semmit se adnak...