Sajnos igaz. Szerintem nagyon rossz úton jár, jobb lenne ha megyét váltana, ott talán vinné vmire.
Sajnos igaz. Szerintem nagyon rossz úton jár, jobb lenne ha megyét váltana, ott talán vinné vmire.
De:))
De nem erről van szó,ez egy börtön,nem kevésért vállaltuk ezt,itt nincs szabadidő:))))))))
Tavasszal én is el szeretnék valahova menni.......Ha akarsz velem tarthatnál,de ezt megbeszéljük az első után:)))))))
Én az vagyok akinek nem is volt,és nem is lesz fix kapcsolata,de szeretem az igényes nőket!!
Ja,és csak is motorral közlekedek!!!:)))))))))))))))))
sziasztok!
Andrea(20) nem az a fiatal lány aki a délibábnál volt korábban nás néven? Tán Vivien(19) volt ha jól emlékszem.
Valaki meg tudja erősíteni? Nagyon hasonlóak a képei.
ott a pont :D
LOL
10/6 ha ezt nem tudod értelmezni, akkor nemigen vagy gyakori vendég max ezen az oldalon.
Szia!
Keresd Krisztát nem fogsz csalódni.
Maximális hozzállása van a témával kapcsolatban, tiszta rendezett környezetben van.
Sziaszok. Segítségeteket szeretnék kérni, kit érdemes meglátogatnom, ha még nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást, ergo ki az aki megbízható, igényes, normális, lehetőleg a fiatalabb korosztályból?
a keresőt amugy miért nem hasznalja senki?
keresés kulcsszóra.beütöd a nevet s kidobja .
"nagyon csinos kedves aranyos..., jól tudja..., jól bírja..., jól lehet..., remegő lábakkal...," Semmi negatív, minden ok, és ezek után értékeled 10-ből 6-ra. Azt a lányt, aki valamiben nem jön be neked, azt akkor hogyan pontozod? Mínuszban?
Szia heni non-stop hívj már fel!!!!
hello
nem rég voltam Fruzsinánál, marcal1en. telefonon az egyeztetés elsőre ment. sexy csizmában + fehérneműben várt, program pontosítás, p*nz előre és kezdődött a móka :)
28-nál idősebb vmennyivel 35 körül lehet de szerintem jó alakja van, arca szép, bőre puha és finom illatú, punci csupasz.
szerintem még visszatérek hozzá, órát nem nézte és nagyon kellemes volt az együttlét
A kavaráshoz mindig értett, amihez kellene, ahhoz nem nagyon! Abban egyáltalán nem ügyes.
Ügyes kis lány ez az Izabella,alkalmazkodik a megváltozott piaci körülményekhez!!!!!!
Sziasztok, Viktória néven másol hirdető hölgyről valaki tud infot?
Kösz!
Kértjük az önreklám mellőzését
Sziasztok :)!
Tilda vagyok 21 éves !:)
Új lány vagyok a városotokban !:)
Szeretettel várom minden kedves vendégeimet :)!
További szép napot kívánok mindenkinek :))!
Pusziiii Tildus :)!
Azt elfelejtettem írni még hogy remegő lábbakkal távoztam :)
Sziasztok
Itt van egy beszámoló Bea (24)ről.
Nemrég voltam nála. A pistike úton van Az ajtót ő nyitotta, egy nagyon csinos kedves aranyos lány nyitott ajtót vittem neki egy kis Mikulás csomagot is :)
Gyors zuhany után egy kis beszélgetés az elején és megbeszéltük hogy mi legyen én kezdtem rajta a fr*nciát aztán ő csinálta rajtam, jól tudja csinálni...
Utána jöhetett az *kc*ó, jól bírja a tempót, aranyosan megkérdezte hogy jó-e nekem, jól lehet pakolni. A végén is beszélgettünk kicsit. Összességében meg voltam elégedve vele, sőt. 1 órát voltam nála. 10/6.
Mindenképpen visszatérek hozzád Bea :)
Üdv!Valaki a Ritusnál vagy a Nellinél járt már?
Sziasztok.
Melinda(27) hová tűnt? Már rég nem látni a hirdetését. Vagy nevet változtatott? Tud róla valaki valamilyen infót?
Előre is köszönöm.
Szép napot!