Szia te Nándi! Vártalak a cseten, hiába, de legalább tudom, hogy élsz... :)
Szia te Nándi! Vártalak a cseten, hiába, de legalább tudom, hogy élsz... :)
Urak !!--Véletlenül nem tudja e valaki hogy Jázmin25 milyen hozzá állásu--milyen a műsor --érdemes e felkeresni???
Néhány közeli hozzászólónak! Ha a hülyeség fájna ordítva vernétek magatok a földhöz! :D
:D Mert mit is mondoott Leonardo de Vinci, büdös a .... de fincsi! Azért Én spec maradok a jól ápolt csupaszítottnál!
Sajnos a 20 éves korosztályba csaalódtam,maradik a jól bevált harmincasoknál,legalább ők értik a dolgukat!
Sajnos a fórumot olvasgatva azt kell tapasztaljam,hogy ezek a lányok egyre butábbak...Folytonos Önreklám,kamu kedvencek-beszámolók.Naponta változtatják a korukat,nevüket...Anno nem ez volt,akkor még lehetett hinni a képeknek,adatoknak és véleményeknek. Én nem is értem? Ennyire nincs ***moderálva***? Unatkoztok lányok? Lehet,hogy a ***moderálva*** minőségén kellene inkább változtatni,nem pedig ilyen gyerekes dolgokkal ***moderálva*** az időt...Üdv.
cica sopron..
Merre vagy,még mindíg pöst??
Ez nem kis bukta... :D :D, és nem is lekváros :D :D
csáo Alicia-nál járt már valaki? sárvári:) nincs sárvári szoba azért kérdem hát ha valaki járt már nála:)
Szaga van és ott maradtál? Egyre több a "szagos" hirdető, alig fura, de Ti maradtok, mert " Más is büdös, mégis jó." :D
A motorosszán csak lefelé megy? :D
Szia,
Párbeszéd telefonon:
- Helló, te hirdetsz?
- Hol?
- A neten.
- De melyik oldalon találtál?
- Nem tudom.
- Ki vagyok? Mit hirdetek?
- Nem tudom, csak kiírtam számokat.
- A lakáshirdetésre hívtál?
(Csend)
- De most te hirdetsz, vagy kamu?
- Nem kamu, de mire hívtál?
- Nem tudom.
- Mit szeretnél?
- Nem tudom.
- Akkor, ha tudod ki vagyok, mit szeretnél, hívj újra! Szia :)
Ugye-ugye én ezt már megírtam régebben.:) A csaj nagyon ott van, minden ugy van ahogy azt telefonba elmondja, és tényleg ő nyit ajtót csak szebb formában mint a képeken. Szégyen , nem szégyen de 5 perc alatt kész vagyok tőle.:))))))) Nagyon dögös.
sziasztok.Engem is érdekelne:Nelly,Zsanett,Kira,köszönöm az infókat.
Ezt csak megerősíteni tudom.:) Nagyon korrekt lány, tiszta, igényes és vicces.:) Persze a testére vonatkozó rész is igaz. Nagyon, de nagyon szexi a csaj.:)
Én ajánlom mindenkinek Ginát.:) (a Vámpír kocka:D)
Szia Thomika :)
Köszi a jó tanácsot :)
De az elmúlt pár hétben megkerestek vendégeim és várnak vissza :)
Csakis a kedvükért megyek ha 2 lesz akkor annyi ..nem vagyok futó szallagos :)
Szia Daisy!
Vigyázz, megerősödött a konkurencia mióta elmentél.
Szerintem előtte csinálj közvélemény kutatást, hogy megéri-e elutazni ide.
Üdv: Thomika
Köszönöm szépen!
Amúgy is nagyon híg a kínálat,gondolom jön a karácsony stb,de az hogy Te ilyen buta vagy!Az azért felüdítő:-)))
Ez azt hiszem messze kimeríti az önreklám fogalmát.Vagy a főnökasszony Debyke,Enikő meg ki tudja még, is ilyen butuska???