Lizi nevü hölgynél már volt szerencsém! nagyon kedves megbizható!! Nekem abszolult bejött! Ajánlani tudom csak!!!
Lizi nevü hölgynél már volt szerencsém! nagyon kedves megbizható!! Nekem abszolult bejött! Ajánlani tudom csak!!!
Sziasztok Fórumozók!
Lizi néven hírdető hölgynél volt-e valaki, érdekelnének a tapasztalatok.....ajánlott kategória?
A képeken elég dögösen néz ki, valódi képekkel és környezettel hírdet?
Köszi....
Szia! hívj ha szeretbél beszélgetni akkor
TE hívj felé.puszi Heni:)
10-ig vagyok.
Ok,csak kicsit később,mert még van egy kis melóm.
Chaten vagyok, gyere fel! :)
Igen,így van,nem jó olyat vinni aki nem tudja hogyan kell dőlni.
Igaz én nem szeretek hátul ülni:))))))))))
Ha lenne elsőre kedved,megkerülhetnénk a Balatont,azt nem tudom megunni soha:)))Már vagy 30 szor megtettem ,de az mindíg szép,pláne 4 hónap távollét után.De majd ha elmegyek hozzád mindent meg tudunk dumálni!
Ám igazából nekem mindegy az útvonal álltalában,csak menni lehessen:)))))))
Hátul is tudni kell ülni, ezt te tudod, ha vittél már mást.
Én tudom, mikor merre, veled dőlök a motoron, apám is nagy motoros volt,
meg egy barátunk...:)
Merre szállunk a széllek szemben?
Hali.
Nagyon nem lepődtem meg,mert szerintem minden normális ember szeret:))))))))))))))
Már gyerekkorom óta elkezdtem,nekem az a mindenem!
Na akkor kitalálhatunk majd egy utat,idén 16000 km-t sikerült mennem,a nyári szezonra ide is azzal jöttem,ám igaz autóm nincs,úgy hogy muszály volt,de nem bántam meg,igaz egyszer eláztam kicsit:))
Én se szoktam fórumozni,de ez az állitás nem fedi a valóságot! Én voltam Zitánál és valóban ő van a képen! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Debrecen
Sziasztok
Nikol és Chrystal.
Infót kérnék róluk! Előre is kösz.
Vivienről tud valaki valamiti?!
kövér inkább molett
Múltkor látogattam meg Barbie Dolls (19) leányzót. Eredetileg nem hozzá indultam, de így sikerült... Végül is nem csalódtam, jó élményben volt részem. Bár az *xtrái máshol nem *xtrák, azért érdemes meglátogatni.
dzsenifer-röl tud valaki valamit?:):P
Kövér lányt keresnék, akiért érdemes p*nzt kiadni. Köszi előre a segítséget.
Ahogy gondoljáltok, de akkor ez mi?
"Az apróban hirdető " Debrecen ,Fiatalos, csinos, szexi, 40-es évei végén járó........"Milfet látogattam meg.
A lakás 10/6,kedvesség 10/6 ,NF 10/3 az aktus 10/4.
Nem fogok visszamenni,nekem nem jött be a csaj!"
Meg fogsz lepődni, szeretek motorozni... :)