Miért nem hivod fel.?
Miért nem hivod fel.?
Kedvenc étele a mákos nudli. Imád a karintiai hegyekben síelni. Kedden 7 órára van bejelentve a fodrászhoz. Egyéb kérdésed van e?
Mármint mennyi a *** moderálva ***?
Gabi (27) mennyi *** moderálva *** vállal?
Hali!Naomi Non-stop (25)-tel van egy lakásban.Onnan tudom mert utoljára amikor fent voltam a Ducika nyitott ajtót!Ajánlom a hölgyet,próbáld ki,jó ***moderálva***arány!
lupo, ha vagy, jelentkezz légyszi, a cseten is megtalálsz.
kösz
Szöszikénél járt valaki??
Amúgy ma meg akartam látogatni Demikét. Felhívtam a hangja kedves volt, a ***moderálva*** is a szokásos. Viszont valamiért szerintem nem voltam neki szimpatikus, ezt éreztem, pedig én abszolút nem vagyok bunkó, persze lehet csak rossz napja volt, nem tudom, de ezt követően a megbeszélt időben nem vette fel a telefont :( ...
Nórit a másik topicban igancsak lehúzták, olvasd el a "negatív tapasztalatoknál".
Sziasztok! Stella cicáról, Nati cicáról, vagy Gináról esetleg Gabrielláról van valakinek tapasztalata? Előre is köszi.
Üdv mindnekinek!
Úgy látom, újabb angyalkák érkeztek városunkba!
Kitti (25) és Judy Újlány (25) ismerősök valakinek vagy abszolút kezdők?
sziasztok.Kihez érdemes menni Esztergom,Dorog kornyékén akiben tényleg nem csalódik az ember?
Kihez érdemes menni Veszprémben? Anitánál már voltam de nagyon csalódtam benne,szépnek szép de a telefonban más ***moderálva*** egyeztunk meg,szinte hozzá se szabad érni és látszik hogy nagyon siet minél hamarabb végezni.
Látom nem vagy hajlandó felhívni akkor itt mondom el a véleményem.
Jó lenne ha nem az én lakásomat akarnád lejáratni ,hogy cigi füstös! Tudtommal te laktál abban a szobában ahol a ***moderálva***!
Én be sem jártam abba a szobába csak mikor v*nd*gem volt és ritka az olyan v*nd*g aki rá is gyujtott ott.
Ha valamivel kapcsolatban problémád van velem akkor hívj fel vagy személyesen megbeszéljük mert ez nem itt kellene megbeszélnünk!!!!!!
Szia Daisy!
Mivel már annyira kevés a jó ***moderálva*** a városban, mint X-faktorban a tiszta hang, ezért szeretnélek meglátogatni a nyíregyházi hazaérkezésed idején. egyike voltál Nyír1háza legjobbjainak, és mindig is szerettelek volna meglátogatni, ha lehetne, mennék...
:D
Én hívtalak de nem vetted fel rólad van szó had ne keljen ide írnom hívj fel!!!!
Egerben jártam, ha érdekel....
mikor nála jártam akkor magába volt! a képeken ő van!
neked van vmi beszámolód?
Hello kicsiG!
Köszi az infót!
Ő van a képeken és egyedül dolgozik?