Üdv Urak és Hölgyek!
Nyáron hírdetett egy lány Tina néven, Stellával dolgozott együtt, de azóta külön váltak és csak Stella elérhetőségét tudom, esetleg valakinek valami infója róla hogy milyen néven illetve számon hírdet tovább?
Előre is köszi
Üdv Urak és Hölgyek!
Nyáron hírdetett egy lány Tina néven, Stellával dolgozott együtt, de azóta külön váltak és csak Stella elérhetőségét tudom, esetleg valakinek valami infója róla hogy milyen néven illetve számon hírdet tovább?
Előre is köszi
Kedves Ismerőseim!
Szeretném bejelenteni, hogy hamarosan visszatérek hozzátok, újult erővel, 2 évvel idősebben és természetesen..öhm..tapasztaltabban :)
Jelenleg lakáskeresés folyik, remélem gyorsan megtalálom az igazit! Aki tud segíteni, szóljon.
Sok-sok puszi!
Maya
Gina 19 és Anita20 érdekelne, melyiket érdemes meglátogatnom?
Igen, és ha elég bátorságot és elég fáradságot veszel, akkor kimondják azt is, hogy mégis csak a***moderálva***csere
Kriszta.
Szerbusztok, Alexáról nincs valakinek tapasztalata ?
Olvass vissza kicsit
ügyes a kis csaj?:)
Ma jártam Pocahontasnál és nagyon rendben volt .Ott van a lány külsőre és hozzáállásra is .
Lehet idősebb is. Ez lemaradt
Sziasztok!
Kit ajánlanátok egy jó franciára? Csak francia érdekel de az sürgős lenne :D
Előre is köszi
Azzal a műnigger hajjal,ami a Párducon-Aktívián volt,szerintem l*k*tus.De az is lehet,hogy a leányzó van bemázolva boxal,barnítóval.Úgyhogy szerintem a koszos-aktívia.Egyébként csak nekem tűnik úgy,hogy visszatért egy csomú telelő ribizli.Pl a volt Virág-Andi stb lakatos.Híg a leves,nagyon híg.
Nem igazan olvastam meg itt arrol, hogy valakinek sikerult volna bejutni Szandikahoz ! Ami eleg szomoru.. :( Pedig bomba kis noci, ami a kepekrol mutatkozik !
Ja--azt elfelejtettem: érdekes módon nem invitált következő alkalomra, pedig ***moderálva*** velem.
Kittike(23)-ról fírkálnék: zsenge test, agyonszolizott bőr. Személyisége(már amennyit meg tudtam ítélni az együttlét alatt): pörgős kiscsaj.Sajnos kicsit ***moderálva***(még sehol ***moderálva*** fél óráért, bár két extra is volt benne).
Összesséégében jó volt a szex, sikerült d*gás közben *l*lv*znem..
Valami mgváltozott az oldalon!
Eddig, ha egy fotót kinagyítottam, az egyszerűen úgy is be lehetett zárni, hogy bárhova melléklikkeltem.
Most csak a "Bezár" gombbal lehet, így azt mindig meg kell keresni.
A régi megoldás jobb volt !!!
Helló Mindenki.Új vagyok még itt a forumon,kit tudnátok ajánlan Debrecenben,***moderálva***(18-26).Kösszi.
Hali!
Zsófi (23) -nál volt már vki? Vmi tapasztalat? Igaz, amit a bemutatkozásánál ígér? :D
Fel kellene már ennek a 2 lánynak ébrednie, ök nem a csipkerozsikák, az egész országot bejárták, ezzel a mentalitással na meg ilyen ***moderálva*** remélhetöleg nem sokáig lesznek itt sem , van sok zegi normális sz*lg*ltato is, aki kedves odaadó, és korekt ***moderálva*** nem értem egyátalán ki megy el hozájuk, talán ***moderálva*** az illető:-)) a szépség és fiatalság nem minden, ha ugy áll a dologhoz""""ne is gyere be, csak **moderálva***
napsugar(22) = HAON naplánya F***moderálva*** 2012.12.10.
de csak a fotói mert az életben nem ez a hölgy nyit ajtót.