Tőled aztán rengeteg értelmes hozzászólást olvashattunk már,unatkozó háziasszonyokról,kriptaszökevényekről,válogatott ***moderálva**** ;) Köszönjük csak így tovább.
Tőled aztán rengeteg értelmes hozzászólást olvashattunk már,unatkozó háziasszonyokról,kriptaszökevényekről,válogatott ***moderálva**** ;) Köszönjük csak így tovább.
Igen valoszínű, direkt nem küldöm mod-ra a beszólásaidat, mert nincs igazságalapja, ellenben veled aki minden reagálást egyből tiltat, kicsit fura ez. Ha olyan jo vagy akkor menj el csajokhoz bárkihez és irj véleményt amire ez a fórum való, és ne fikázz mindnekit.
Úgy látom Dolly néniéknél is beindult a képfeltöltés :D
Ti mint hírd*ető és ***moderálva**** ezt jól meg tudjátok itt beszélni :D
Képek alapján tényleg meg lehet ismerni bárkit, emberismerő csak akkor lehetsz ha voltál nála.
Vajon ez a kobak miért lehet ennyire rákattanva Lizire, szerintem beégett nála és most itt áll "bosszút" nem is tudom ki küldhette mod-ra a hsz-t amit irtál
De van! Képek alapján is látom amit látni kell! És igen jó emberismerő vagyok :D
Tilda 21 valakinek van infoja? Előre is köszönöm.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Lizihez nem is mennék még hogyha fizetnének sem. Az aki ráfanyarodik olyanra mint az,akkor kíváncsi lennék ki várja otthon. Voltam már lánynál,nem reklám helye! A valamire való lánynak nincs szüksége fényezésre!
Valoszínűleg felkér egy barátnőt hogy ugyan had csináljak már rólad pár képet vendégcsalogatónak, igen valoszínű, Lizivel már megint mi a bajod. Az a fura hogy tőleg még beszámolót sem olvashattunk csak fik*zást, a gép mögül könnyű okoskodni, de egy csajhoz meg el sem mersz menni:)
sziasztok!nekem Korina, Virág és Fanni jön be! róluk lenne valami friss információtok?
Akkor nem volt kedved kerűlni egyet a k*-k*róval? :D
Köszönöm Lányfüggő a részletes tájékoztatást
De nem pont erre gondoltam
Egy erősen hiperpigmentált hölgy nyit ajtót, első látásra a hideg rázott tőle, menekültem ahogy tudtam. Köze nincs a valóságnak a fotókhoz.
Felteszek egy hírdetést,és ezzel csalom oda a vendégeket ;) Gondolj bele ez baromi egyszerű...nem egyszer fordult már elő,hogy a kiválasztott lány éppen nem ért rá,de "én itt vagyok helyette" ;) Ala csa*pó street!
Tuti nem ugyanaz a két csaj. Csak gondolj bele ha bejelentkezel hozzá akkor mi van? Aktívia elkezdi magát vadul cipő boxolni? :) Az nem kicsit lenne öngől ennyire senki nem hülye. És ha tényleg menézed jobban láthatod hogy az alakjuk is más Aktíviának sokkal nagyobb a melle, van köldök piercingje, meg tetoválás a hasán. Bár azt biztos elfedi a cipő box mi? A "műnigger haj" az paróka ha nem láttál volna még ilyent.
De amúgy megértelek baromi egyszerű, és kényelmes v*daskodni f*k-zni meg sértegetni.
A kérdés továbbra is fent áll valaki volt már Napsugárnál vagy Csokoládénál?
üdv
Akkor jobban nézd meg!Csak a vak nem látja a hasonlóságot.Az meg tényleg gáz,hogy a csüngő belét takargatja.Még szerencse hogy a koszos konyha,meg a felmosóvödör és kiborult löttyös képeket leszedték.Na ami meg a Lizihez tartozik,úgy néz ki,mit Pampalíni,mikor nyakába csúszott a nadrágja:-))
Konkurencia neked vagy mi? te még képet sem vállalsz,mekkora bendőd lehet, am meg aki megnézi a két képet az láthatja h nem ugynaz a két csaj, aktiva/párduc - nak sokkal nagyobb a melle mint csokoládénak és másabb az alakja is, a sz*lg*lt*tás minőségétől függetlenül, nem tudom mi értelme egymás oltogatásának, ti biztos mind a ketten tökéletesek vagytok:)
Sziasztok!
Tudtok nekem egy kis infóval szolgáltatni a 2 bajai csajról? Köszi!
Hello !
Nagyon hasonló ! Ua. a "műnigger haj " és a bendő is mindkettőnél hatalmas ! Csak Párduc már nem is tudja hogy takarja el a kezével :-)