Igaz, hogy Niky csak masszázst vállal? Kár lenne érte.
Igaz, hogy Niky csak masszázst vállal? Kár lenne érte.
Ha el tudsz tekinteni a formátlan hastól, akkor kiváló kezelést kapsz. Kedves, ügyes lány.
Kérnénk az önreklám mellőzését
sziasztok voltam csokoládénál és nem tudd Fr*nc*ska nem ad hangot g*mit nem tudja fel húzni a g*mit nem lehet vele kommunikálni se g*mival van minden ráncos s*gg egy nagy 0la nem ajánlom senkinek és nem is néger erről ennyit ezek után volt ott egy új lány ma kezdte a ***moderálva*** úgy van fent új lány kendi vele meg voltam elégedve minden rendbe volt legalább ki elégített nem úgy mint csokoládé
Cső Makktársak.
Gondolom leírom egy élményemet. Tegnapelőtt voltam Léna 19-nél, az autós meki környékén rendel. Ilyen még nem történt Velem, lejött elém és felkíért a lakásba. Nagyon kedves lány, ***moderálva*** korrektek, szoba, fürdő rendben. Egy órára mentem, de annyira jól csinálta a dolgát, hogy 10 percnél nem bírtam tovább a ***moderálva***. Ajánlom, nekem bejött.
Cső Makktársak.
Gondolom leírom egy élményemet. Tegnapelőtt voltam Léna 19-nél, az autós meki környékén rendel. Ilyen még nem történt Velem, lejött elém és felkíért a lakásba. Nagyon kedves lány, ***moderálva*** korrektek, szoba, fürdő rendben. Egy órára mentem, de annyira jól csinálta a dolgát, hogy 10 percnél nem bírtam tovább a ***moderálva***. Ajánlom, nekem bejött.
Vagyis Stella Cica.... bocsánat, keverem a macskákat... :)
Nati Cica és Kitti Cica? Róluk valami infó?
Nagyon kedves ajándék, biztos jobban fog neki örülni mint egy kötött kardigánnak :)
Bezzeg nekem soha senki nem adott ilyet :(
Ellenben kötött kardigánt igen, pedig még csak a harmincas éveim elején vagyok...szarok én a pulcsikra :)
Krisztina(33)-at kérdezd meg, nála nem számít a kor és odateszi magát rendesen. Azt nem tudom házhoz megy e, de próba szerencse.
Amit leírtam,azon felül mi érdekel még??? mert fogalmam nincs róla,hogy főzni tud-e..nem is azért mentem oda és gondolom Te sem pörköltet akarsz kajálni nála...
Bocsi,nagy mellek,kicsit teltebb alkat előnyben.
Kedves Lányok! Olyan kérdésem lenne hogy vállalna-e valaki olyat,hogy egy egyedülálló 60-as palihoz kéne elmenni,és hancúrozni vele.Ez az én kis ajándékom lenne neki.Köszi a válaszokat előre is.Üdv:R.
Köszi Thomika, majd írok beszámolót. üdv
Sziasztok! Csokoládéról ki tud valamit? Keserű vagy édes?? Ebben a hidegben kéne valami, ami feldob...
Az és tud egy két finom dolgot :-) .
Vakaki volt már Vandánál esetleg? Vélemény róla?
Kedves Misimókus ,köszönöm a beszámolódat nagyon kielégítő,és tartalmas volt!!!
Szia Misimókus!
Nekem már volt szerencsém Melanie-hoz, ha szeretnéd szívesen írok pár sort.
A ... l*mpa nevű oldalon is olvashatsz róla egyébként.
Ő is a rendőrség közelében***moderálva***, nekem egyedül a fürdővel volt problémám, mert sokat kellett szarakodni a tussal, egyébként más kivetnivalót nem találtam.
Nem csak a hangja kedves, élőben is lehet vele beszélgetni, nyitott kezdeményező típus.
Az *ktus nekem 10/10es volt, és ha jól vettem észre, ő is élvezte a dolgot.
Már nem először voltam, és nem is utoljára.
Remélem nektek is lesz szerencsétek hozzá!
Hát én is jártam Pocahontasnál és ha reklámozza is magát avval sincs semmi gond. Minden igaz amit leírtak. Kedves aranyos helyes nem siettet. Egy negatívumot sem tudok írni róla teljessen rendben van. ÉS ujra el fogok hozzá menni!!!!
Sziasztok Sziszikéröl valaki valami infot kösszi csá
Nándi, hol várlak? Nem a chaten? :)
Ja, ottan a *** moderálva ***, a pároson...