Tisztelt Fórumozók!
Nagyon szépen köszönöm a fórumon az ingyen reklámot amelyet negatívan tüntettek fel, mely számomra igen csak pozitívan jelentkezik!:) További szép napot minden kedves fórumózónak.... :D
Tisztelt Fórumozók!
Nagyon szépen köszönöm a fórumon az ingyen reklámot amelyet negatívan tüntettek fel, mely számomra igen csak pozitívan jelentkezik!:) További szép napot minden kedves fórumózónak.... :D
Sziasztok!!!
MIÉRT HIRDETHET ITT LÁNY ( ALICIA) MÁS CSAJOK FÉNYKÉPEIVEL??????? AZ IGAZI CSAJ AZ ELSŐ 5 KÉPEN EGY PESTI LÁNY SZEXIBRIGI A NEVE!!!! ***moderálva***...... MIÉRT????? ***moderálva***
Ez a csaj nagyon szép ( a valós) és egy isteni szolgáltató!!! Az ALICIA meg ...... inkább nem írok semmit, ha jót nem tudok!!!!! maradjunk ebben!!!
Remélem tesztek ellene valamit!!!!!!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Keresd Szofit vagy Elizát, ők tudnak bánni az "ilyen gyorstüzelőkkel" :)
Teljesen igazad van én is többször voltam Sonjánál és ISTENNŐ kategória ( NÁLAM IS)
Melanie-ről szivessen olvasnék véleményeket,telefonon beszéltem vele hangja kedvesnek tűnt.Valaki járt nálla esetleg akkor ossza meg élményét!
Hali!!!
Én voltam Dórinál ( akkor még más fotók voltak :((( ) De mind ezek, mind a másik fotók KAMU!!!! Egy kedves szőke csaj kb:160 cm jó az alakja kicsi mellek, pár tetkó...... kedvesnek kedves, de én nem megyek hozzá az tuti.... nulla amit csinál és kicsi TP- is érezhető!!!!
Nekem sikerült bejutni Szandihoz!
Telefonos egyeztetés könnyedén ment,megbeszélt időpontban csörögtem,megkaptam a címet.D*bó krt. környéke rendőrségtől 1 sarokra panelban.A lakás rendezett .Viszont érzésem szerint nem egyedül voltunk a lakásban.A szobában megfelelő nagy ágy.A fürdő tiszta,tusfürdő választék nem nagy.A törölköző tisztának tűnt remélem az is volt!
Szandiról:Nem egy mosolygós fajta és a poénokat is erőltetve veszi.Próbáltam rá hatni a feszültséget oldani nem sok sikerrel ezért elég kellemetlen volt a szituáció.Szeretem ha a lány akihez megyek beszédes és így jobban kibontakozva elengedhetjük képzeletünk ,vágyaink.***moderálva*** ez az érkezés után 10 perccel soknak is tűnt!Fr*nciája nem túl érzéki inkább keményebb amit én annyira nem csípek .Kölcsönös fr*ncia elég érdekes szag terjeng a málnásba (Punci szag)
Van akit be gerjeszt.Találkoztam már hasonlóval de nem a kedvencem,ezért inkább abba is hagytam .Hancúr mehet több pózban elsősorban szokásos klasszikus póz majd bele ült ami kicsit gumi nő felinget sugalt,majd hátulról lett végem.
Összegezve :körülmények megfelelő ,Szandi akár egy 18 éves kezdő csajszi irányítani kell .Ha valaki érzékiségre beszélgetésre vágyik rossz helyen kopogtat.
Olvastam más oldalon, hogy ***moderálva***.
Nyugi, nem küld el. Ahogy sztem más sem. A ***moderálva***..
Sajnos én is, de nem küldött el. Nem nézi az órát.
Tud bánni azokkal is akik gyorsan elsülnek mint én? :(
Jaj,sziasztok ! Hagyjátok már szegényt, azért annyira nem rossz.........
Nem mondom, azért van baja bőven, de legalább ő próbálkozik. Nem a szája miatt kerestem meg hanem a p*p*ja miatt mert az legalább befogadó :)
Vannak nála trükkösebbek is !!!
Ja igen és mivel én gyorsan elélvezek jó volna olyan valakit találnom aki nem küld el az első patron után mert akkor rövid találkozás lesz és azt nem szeretném.
Szia!
Gabriella. Ő egy mosolygós, kedves, türelmes, és értelmes lány, aki érezhetően szereti a***moderálva***.
Mond hogy lazsba, vagyis Balázs ajánlotta. Ő tudni fogja, hogy miért.
Sziasztok! Ady,nádor,gyárvárosban kit ajánlanátok?
Sziasztok. Kit ajánlanátok aki szüzeket is szivesen fogad? Sajnos ez van, ezt kell szeretnem :(
nem unjatok még az önreklámot?máshol csak rosszakat irnak róluk.
de ha változtattak a hozzáállásukon az csak jó.
csak érdekes h mindenki ujonc aki ir róluk.
igen egy***moderálva***
Nikolas ügyvéd Úr ,hogy hogy nem jelentkezett még?
Figyelj a ***moderálva*** a *** moderálva *** laknak!!
Valakinek beszámoló van-e a tarsolyában, nosza, ki vele, karácsonyi ajándékként nekünk :D
Vagy csak ha negatív beszámoló érkezik valakiről, akkor jön rögtön egy frissen regisztrált tagtól egy pozitív kamu írás? :P
Üdv és szép napot ;)