Ismét megkérdezem!
Szonja és Roxy Kecskeméten, ikerteszvérek?
Ismét megkérdezem!
Szonja és Roxy Kecskeméten, ikerteszvérek?
Sziasztok!
VIKI-ről van valakinek infója??? Nekem nagyon bejön a csaj, olyan igazi "dög" tipus :)
Korinát tudom ajánlani, de a másik két hölgy ***moderálva***. Virágot a sok rossz intelem ellenére látogattam meg, de nagyon megbántam. Korina viszont nagyon bejött hozzá megyek még!
ja és én rendszeres ellenőrzésre járok ugyanis fontos a saját egézségem.Gyere el a papiromért utánna vádaskodj!!!!
Az ilyenek miatt mint ti megy el a nő kedve a ***moderálva***l!ugyhogy gondoljátok át mit műveltek ti itt!!!!
Birálni az tudtok,de magatokba nézni nem,még jó hogy rajtatok kivűl több 100 rendes ember van aki nem birálással tölti a szabadidejét!!
Rólam Irsz ilyet?Ahol ***moderálva***i van?azzal mi van?az tetszik?
Nem is ismersz miért irsz ilyeneket?Bántottalak én?LKérdezz inkább olyat aki ismer.Amugy aki iléyet ir amnnak igencsak kisebbségi komplekxusa van!!!!Az jó volt hogy l*sz*pt*lak?
Tisztelt vendégnek nevezett valaki9 aki Rólam ilyet irt!Legalább számolnád össze hogy hány lánynál jártál már utánna vádaskodjáL.Ne állitts valotlan dolgokat!!!
ha szűz vagy és első bevetésed lesz valószínű nem fogsz azonnal meg olyan gyorsan elsülni mintha otthon h*k*znál...alapból lesz benned egy kisebb stressz meg magaddal szembeni bizonyítási vágy...
Sziasztok! Zoli vagyok Szombathelyről. A Lilu nevű lányt mindenkinek ajánlom! Gyönyörű szép arca van és nagyon érti a dolgát. Fr*nc*ázás közben a szemedbe néz! Nagyon szép szemei vannak, amikor kényeztet akkor elolvadsz! A legaranyosabb lány akivel valaha találkoztam! Hívjátok Lilut és nem bánjátok meg! Én sem bántam meg! :) ugyhogy Lilu! Siessetek már nem sokáig lesz Szombathelyen!
Szia!
Mondom, hogy nem hírdetek!
Csak beregisztráltam, mert kíváncsi vagyok és "hírdetőnek" hozott a rendszer. A franc sem ért ezekhez a gépekhez!
Üdv
Szia!
És hol hirdetsz?
Üdv: Thomika
A fenébe!
Most nézem,hogy hirdetőnek írnak, pedig csak egy nyálát csurgató hapsi vagyok.
Kérlek tisztelettel Thomika!
Én egy negyvenes évei végén járó férfi vagyok, aki változatosságra vágyik.
Üdv
Tonó
Szia Tonó!
Mi pedig Rólad kérünk információt!
Köszi
Thomika
csak vigyázni kell nehogy a Csenge nyisson ajtót ajánlva magát :)
Férfi társaim! Szonja 36- ról kérek szépen infókat!
Köszi
Tonó
Tisztelt nőilábak nagyon eltüntél,amint látom ismét itt van Zoé,ha problémád és kérdésed lenne felőle irj privátba és én mindent elmondok róla,még az igazi nevét is.Sokan szeretnék ha végre eltünne innen!!!!!!!
Jenna abszolút rendben van, nekem bejött, a képek sem hazudnak, mindenképp ajánlott kategória