Nem fogsz csalódni!!! :)
Nem fogsz csalódni!!! :)
Hali emberek!
Valaki végre készítene két listát? : ajánlott kategória.......nem ajánlott kategória legalább 6-7 névvel! Ki meri felvállalni?
Én jómagam ezt nem tudom megtenni, mert kb 3-4 lánynál jártam csak.
Mi lenne ha a hirdetők nem dicsőitenék magukat és végre kiderülne ki az *rdemes m*vész, ki nem?
Szia. Én elmennék hozzád, már régóta nézegetlek ha hangosan *lvez*l *l!
Szia fleshlight,tapasztalatból irok,Kriszta26igen ,megbizható kedves csaj,Dia30,Bogi-ha fiatalosra vágyol erösen ajánlott kategória,van még 1pár jó csaj de sajna elég gyenge a felhozatal.Üdv bigbang!
Kutya sopron jaj nee!
Kedves Christa!
Pont az ilyen megnyilvánulások miatt nem mentem el hozzád, meg ugye, nem tudja az ember kinek higyjen. Az irásodból viszont leszűrhető, hogy értelmes kedves lány vagy,sok minden kiderül egy-egy fogalmazásból, lehet mégiscsak érdemes lenne összefutnunk! Majd még meggondolom. Minden jót!
Egynek elmegy. Van nála jobb és rosszabb is.
Zoli11 Jázmint ajánlom én nem csalódtam semmiben kulturált kedves értelmes, nem csak egy test amire p*nát raktak és azt lehet nyomni hanem tényleg egy igazi nő. Itt Szekszrdon nagy kincs az ilyen de még Anita is egész jó...
Üdv nektek!
Teljesen kezdő vagyok, így javaslatot kérek kihez érdemes mennem Nyíregyházán.
Kinéztem néhány partnert magamnak:
-Ivett 25
-Kriszta 26
-Léna Non Stop 33
Ha rajtuk kívül van még javaslat, azt is megköszönöm :)
Rebeka is aranyosnak tűnik az apróban...
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok nagyon jó élményem volt 1 órával ezelőtt egy Nikolbaby nevezetű Nyíregyházi lánynál jártam fenn nagyon aranyos volt lejött elém!! Egy franciára ugrottam fel hozzá nagyon jól csinálta és szemembe nézett és tövig bekapta mélytorkozottazonnal elcsattantam szóval próbáljátok ki nagyon jóó csaj!!!
Edge,olvass kicsit vissza:D
melyik az az endzsi csaj nem az a szép barnatestü csak??????mindig egy kép van kint nála???????????
Ha egy kellemes és kimerítő :) órát akarsz eltölteni, akkor nem fogsz csalódni.
Hát én meg meglepődtem rajta amikor megláttam.Egy akkora romantika mint ide a Guszev.
Google fordító? xd
Heniről vki tud valamit? jól csinálja a dolgát? valaki véleményt legyen szives:)
"Kérjük az önreklám mellőzését!" :)
pajkos55: Az a lényeg, hogy akiknek már nem megy úgy a szekér, váltanak. Különböző okokból. Persze aki rendszeresen olvassa a fórum érdemi hsz-ait az nem fut bele kellemetlen szituba. Keress rá a nevekre itt a fórumon, és ha nem találod akkor átneveződött, elutazott...stb. Vannak itt azért megbízható lányok is! Kérdezz!!!
Uraim!
A Kriszta 26 tényleg tuti hölgy? Nem csalódnék benne? Tippeket kérnék tisztelettel!
Üdv mindenkinek!
Újonc vagyok.