Gyere hozzám, én valóságos vagyok, tényleg új, friss hús és én vagyok a képeken! Gyere győződj meg magad :) Puszi Meli Cica
Gyere hozzám, én valóságos vagyok, tényleg új, friss hús és én vagyok a képeken! Gyere győződj meg magad :) Puszi Meli Cica
Mondja már meg valaki mire jó az ha egy lány százszor változtat nevet és legalább 2-3 hirdetése futt. Csak akkik nem ilyen becsapósak azokat is egykaptára veszőnk. szerintem rontják az egészet. Akkor kikhez érdemes elmenni? Ki nem basz át???
Sziasztok
Engem LOLA érdekelne. Valakinek van valamilyen infó róla????????
A most Endzsy név alatt( kamu képpel), 70-es számmal hírdetővel találkozót beszéltem meg. Tisztáztuk, hogy már előtte más név alatti hírdetésekor beszéltünk. Amikor megérkeztem a lakótelepre( Kadarka) mondam , hogy itt vagyok. Erre Ő jövök eléd! Mondtam, hogy mondd a házszámot és odamegyek, mire Ő . Jövök,jövök! Elém jött. Mondta, hogy odaadja a lakás kulcsot,***moderálva***, mert el kell vinnie most a barátnőjének amiért visz valakit fel.Nekem rögtön beugrott Újonc2 hozzászólása!!!Mondtam, hogy hagyjuk, nem éredkel***moderálva***. Egyébként szerintem én áp*ltabb voltam mint a hölgy. Vigyázzatok! Vigyázzatok!
Szia! Ne foglalkozz senkivel, te vagy a legjobb a piacon én írásba adom neked! Elő osztályú *ina és a f*nék az meg egyenesen mennydörgés villámcsapásokkal!
Mendy hibátlan, mind a szex, mind a kedvesség.
Lauracicánál járt valaki?
Valaki ajánljon egy jó buxát aki hangosan *lvez el! Egyszerűen imádom ha hangosan *lvez a csaj, a f*rk*m is jobban áll!
REVESZ79 KOSZ A BESZAMOLOT
Sziasztok!
Kezdő vagyok, még nem voltam igy hölgynél. Tudnátok ajánlani valakit, ha lehett érettebb típus egyen.
Kedves Szerkesztőség!
Ezt már sehol sem folytatjuk, azt hiszem.
Elnézésüket kérem az úriember nevében is, ő nem fog. :)
Üdv.
Linda
Nem ismerem ugyan egyik csajt sem, de ha jobban megnézed a képeket akkor Aktivia/Vadócka nevű csajnak nagyobb a melle mint Kendinek, szerintem nem azonosak. És a hangjuk sem teljesen egyforma telóban:)
Lányfüggő információt kértem nem azt hogy lobbiz értem A kezem nem akarod fogni közben
STING- Fields Of Gold: The Best Of Sting 1984-1994 FRAGILE
Jázmin 19 Cicus Kedvencem Volt. Sajnos már nincs fent. Szerettem Hozzá Járni peddig Ő volt nálam TOP ONE. Úgy Megszerettem Szivembe Zártam Még Elis Sirom Magam Mikor Vissza Gondolok Rá Felejthetetlen.Super One Ui.: MR GATTO
Szia én már voltam nálluk és nekem nagyon tetcetek :(
Alexa 29 tavaly voltam nála. Kedves cicus, Cuki hangja van. Jó volt minden, figyelmes kedves aranyos.
Hy......machen du sprajben mit Lilli19,.und _Natassa 21 gut oda nix-_:)mymirrr ristigee gut bajdesssszz :)
Elnézést el írtam nem KENDY hanem KENDI i betüvel kell írni.
KENDI=PÁRDUC=AKTIVIA=VADÓCKA
*Egymás lejáratását kérjük mellőzni! VL Szerkesztőség*
Sziasztok skacok ha észrevetétek VAN EGY ÚJ HIRDETŐ KENDY ő egyenlő AKTIVIA BABA=PÁRDUC=VADÓCKA volt már vagy öt neve CSAK MOST SZŐKE PARÓKÁBAN VAN ÉS ÚJ LÁNYNAK AGYA KI MAGÁT.
Tiszta ciki többet sem mennék hozzá tiszta átverés,csak azért regisztráltam hogy ezt megirjam hogy benneteket ne tudjon át verni.***moderálva***
Na jó éjt
Kedves Fórumozók!
Kérjük az ilyen jellegű beszélgetéseiket ne a városi topicban folytassák!
VL Szerkesztőség