Nem aktiválták még :(
Nem aktiválták még :(
Hello! Vanesszáról tudtok valami infot? Milyen, meg hol lakik? Felkeltette az érdeklődésem.
Oszt melik az hé??Me én nem látom.
Telefonon érdeklődtem Meli Cicánál. Kedves a hangja és korrektül tájékoztatott. Az időrendje számomra nem annyira kezdvező, de ha meg tudom oldani akkor meg fogom látogatni.
Szevasztok!Szonjáról kellene info....köszi
köszönöm! :)
Te írtad hogy jártál nálam annó...Ja igen neked lehet az 1 hónappal ezelőtt az annó... Erre írtam hogy gyere most és nézz a szemembe, de tudod mit!Inkább ne is gyere így hogy rágalmazol ok nélkül és alaptalanul!!!!!!!
Az egy hónapos csaj ebben a ***moderálva*** nem frrrrisssss :( bocsi. Honnan gondolod hogy nem néztem már a szemedbe??? mert ha máskép akarom értelmezni az írásod akkor 1 hónap alatt nem volt egyetlen egy vendéged :D .-és onnan tudod hogy nem ismersz. magadat járatod :P A képek dátumát meg hadjuk. de azért sok sikert neked.Én többet bíztos nem megyek hozzád. Köszönöm
1 hónapja ***moderálva***, sose ***moderálva*** ebben a városban sehol, addig amíg nem voltál most nálam élőben és nem néztél a szemembe, ne írj valótlan dolgot!!!!!!A KÉPEIMEN RAJTA VAN A DÁTUM HOGY MOST KÉSZÜLTEK!!!! köszi....
Olvasom Mesi hirdetését.Az van benne,hogy szoláriumozott magyar lány.Én még emlékszem mikor kezdte.Először Miskócon,utána a hurka és kolbász városában,majd ismét visszatért Borsodba.Ott pedig csak a sör világos.
Semmi bajom veled Mesi!Nekem még afrikai származású ismerősöm is van.A cipőbox világosabb tőle.***moderálva***
:DDD
Sziasztok!
Thomika megfogadtam a tanácsodat és meg látogattam a Dia-Bogi párost. Ahogy ígértem írok beszámolót.
A lakás szép igényes, bár kicsi. A lányok kedvesen, mosolygósan fogadtak, dekoratívak, a képek nem kamuk, látszik, hogy még nincsenek "moderálva***....
5 perc megbeszélés, üdítővel kínáltak és kezdődött a ***moderálva***". Hmmm nem volt panaszom rájuk, sőt... de ami ott történt az maradjon a mi titkunk elég annyi, hogy nem bántam meg. Én is jól éreztem magam és a lányok is. Az biztos én csak ajánlani tudom őket.
Sziasztok
Ja-ja és még én dícsérek!!!
Miért nincs hirdetőknek külön fórum!!!! Vagy ha van miért nem oda írsz Dominica?????
Hipp-Hopp tanítható 17-es kicsilány Mátészalkáról-
Bocs a szóközökért. :-)
Ne bántsátok Melit, ha van kedves, korrekt lány itt Debrecenben, az Ő.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
szia!
Miért érdekel téged ilyen lista, amikor 3-4 lánynál jártál és minden ember ízlése más.
A hírdetők dicsőítéséről te beszélsz minden hozzászólásod dícséret lásd Bogi, Dia, Anett, Kata és Tilda.....
szép napot
Aprok közé aktiváltam egy hirdetést a rajta lévő telefonszámon el lehet érni :)
De csak ezen a héten.
Csók :)
:) Meli cica jobb lett volna ha nem írsz..
Köszönöm a felvílágositást ,de akkor kik a rendeslányok. ????Köszi tippeket.
Drága Meli Cica te pnt hogy nem vagy friss.Ezt kívételesen tudom Jártam nálad mannó akkor is ezek a képeid voltak fent. sajnálom,hogy valóban hazudnak a lányok,tisztelet a kivételnek... Dr kia a kívétel????