Sziasztok. Valaki tudna ajánlani csajt aki szereti,élvezi is a pópószexet? Kössz.
Sziasztok. Valaki tudna ajánlani csajt aki szereti,élvezi is a pópószexet? Kössz.
Csáó Barby 20 nagyívben kerüljétek Melindával együtt mindketö GYULA csáó vigyázatok LEHUZÁS!!!!!!!!!!!!!!!
Dóri Vanda ugyan az. De ez nem számít mert szép az arca és aranyos kedves igényes .
Sziasztok!Tiffany-ról van valakinek infója.Nem tudom eldönteni hogy vagy Ő vagy Mandy.
SZANDY 24 ROL VALAMIT TUDTOK
karácsony előtt volt egy hirdetés : Sehy 28, róla érdeklődnék,h volt e nála valaki akkor és h lesz e megint?
:) Hexe Ide tenném mellé az Ismerősarcoktól az Egyetlen című számot!!! rem neheztelsz érte! :)
Nem régen voltam Fanninál. (19) Valóban 19 éves, fiatal, szőke aranyos, alacsony lány. Mindent nagyszerűen csinál, és teljesen korrekt volt, bár kicsit zavart, hogy nem egyedül voltunk a házban.
Csokoládé 22-ről szólaljon meg már valaki,csak dugjátok mint a lopott biciklit:)))
Gyerekek! Sok friss husi és elég csinosnak tűnnek? Valakinek van valamilyen tapasztalata :)?
Gondolok ezalatt: Nikolra, Lottira, Heléna, Anett, Barby?
Barbi csinos kedves lány maximalis hozzaallassal! Erdemes meglatogatni! *rai a szokasosoak es eleg sok *xtrat is tud nyujtani!
Egy Tatabányai számmal is láttam ezeket a képeket. De ezzel a számmal valóban volt egy lány Csabán, Noémi néven. Sörhas szerintem ismeri.
Kedves Grófom, linket nem lehet ide, de küldök neked egy nagyon szép dalt.
Kormorán-Öleld át, ki melletted áll! :)
Akit ez nem érint meg, nyugodtan röhögjön!
A chaten van egy nagyon jó, összeszokott kis csapat, mélyérzésű emberekkel,
ők szívesen hallgatják...
Egy dallal sokkal többet el tudsz monda(t)ni, mint, ha beszélnél.
Már váltottam vele pár üzenetet. Végre kibökte, hogy Gyulán van, meg egy ***moderálva***.
Ez az első, és második *r érdekes. Mondanál róla többet? (akár üziben is)
Nem csak a cickók érnék meg. :)
Igen!Van más is!Ajánlott!Sokkal jobb ,mint ettől sokkal többet igérő konkurens hölgy!
Nekem bejött!
Csak hívni kell? Olyan vagy, mint a palackba zárt szellem. :)
Én is próbáltam már többször elérni Kingucit telefonon de eddig még egyszer sem vette fel, nem is fogom többször próbálni.
Hello!Most ismerkedem még cssak a várossal! És ideje lenne el látogatnom valakihez..nem tudnátok nekem ajánlani valakit? aki 18-25 között van kedves és jó az ágyban!előre is köszönöm
Stella 18,igen problémás,tikk takk kellene a pofijába!vagy egy atyai pofon!!!!!!!!!
Az egyik legjobb a városban . Ne hagyd ki.