Szia
Nina25 :Nagyon jó teste van, cici lehetne nagyobb. Hibátlan szolgáltatás, kedves beszélgetős. Kár, hogy ritkán van győrben.
Szia
Nina25 :Nagyon jó teste van, cici lehetne nagyobb. Hibátlan szolgáltatás, kedves beszélgetős. Kár, hogy ritkán van győrben.
Ez igazán jó hír, remek :) Ezek szerint valaki sikeresen elmagyarázta a hölgynek, hogy ebben a műfajban sem a vásárló van az eladóért, hanem fordítva! Remélhetőleg ennek szellemében fog a későbbiekben tevékenykedni és ***moderálva***. Hacsak nem reklámfogással állunk szemben...
Sziasztok!
Kornéliáról és Nikolról vélemény?Barátnő feelinges csajszit kerenék.
Barbi (23) leányzónál már járt valaki?
Köszi!
hát peddig hidd el szomorúan veszem de komolyan nem kamu email cim kaptam levelet és aki küldött választ kapott nézd meg újra kösszi !!
Persze nem azt mondom,hogy nincs pozitív példa.Nekem is rengeteg volt,csak tízből egy is nagyon romboló hatású tud lenni.Irónikus akartam lenni.
Különben marcus80 esete nem egyedi.Autószerelő is van aki korrekt,de egy két átverés után az emberben hamar kialakul a gyanakvás,olyannal szemben aki
meg sem érdemli.Na ez van és kész.
Kinguci!
Nem tudod megnézni az üzimet, mert a mai napi hirdetéseidben szereplő mindkét E-mail címed kamu cím. Mivel ezt én nem feltételeztem, elküldtem levelem, de az visszajött ERROR-ral. Bejelentkezek inkább Évikéhez. Ő minden levelemre válaszolt, és kedvesen is fogadott. Felejtsük el az ügyet.
Gróf, jelentkezz!
Asszony vár :)
valaki volt a Dórinál isteni a teste nem tudom arcra milyen lehet
solt,félegyháza, földvár, dömsöd vonalon hölgyet keresek fiatalt nem túl profit
Nem kell vissza sírni,miért sírná visza? :D Ha nem tetszik elmegy,ez a lehetőség mindig meg van egy vendég részére..lányok meg mindig lesznek cserélődnek lehet válogatni közülük :)
Sziasztok tudna nekem valaki infót Rékáról vagy az apróban hirdető Ginárol. lehet priviben is. előre is köszönöm.
Zsani 24-hez ne menjetek. Ő van a képeken, de bizony van retus rendesen, kicsit lóg a hasa, de ez még nem is lenne olyan nagy gond. Franciánál épphogy csak a végét veszi be és fogaz. Szex közben elég passzív, érezni hogy csak túl akar lenni rajta. Árak szokásosak, de nem éri meg.
marcus80 mit akarsz? legalább tudott beszélni.Pályád során lesz még olyan is,hogy még ezt is visszasírod!Vannak IQ Fighterek!
Szia!
Szerintem túl csinos ahhoz hogy igaz legyen.
Az meg hogy 18 éves tuti nem igaz mert mint a képeken látszik dolgozott éjszakai bárban.
Egy *** moderálva *** is hirdet A*él11 néven de nem adja ki az adatlapját.
Srácok Anettről tud valaki valamit?
mien a csajszi ajánlott-e?
Szia Sörhas!
Remélem ezt még elolvasod. Most jelent meg egy hirdetés itt, Mariann néven.
Úgy emlékszem a múltkor Barbara volt.
Már nem nagyon hiszek a képeknek, inkább egy véleménynek.
Szerinted Ő igazi, vagy kamuképek?
Csoki mindenkinek!
Valaki segíteni? Szeretnék egy csalódásmentes korrekt lányt. Ötlet?
Üdv.
Szia,
Ó, dehogynem, én rátettem a számat az asztalra... xd
Szia Bingbang!
Igen tudjuk hogy elmult már karácsony , ép úgy mint te !!!
Nagyon is jól ismerjük egymást!!
Ja , meg rajtamkívűl jó pár ember ,hogy ki vagy te és mi vagy te !! (Hírdető)
Akinek nem inge nem veszi magára !!