Ezt nem értem mindegy hexe érdekellne,hogy nálad csak masszázs van?
Ezt nem értem mindegy hexe érdekellne,hogy nálad csak masszázs van?
Kornéliáról jó tapasztalataim vannak, szerintem ő az akit keresel. Abszolút ajánlott! Nikonál nem jártam így róla nem tudok nyilatkozni.
Szia, Mandy "garantált minőség" szerintem nem fogsz csalódni.
Tiffany -nál nem jártam, de Ő is nagyon jó lehet.
Remélem tudtam segíteni.
Melinda (27) egyedül rendelt, ráadásul pazar kéróban, de október óta sajnos eltűnt. HATALMAS veszteség :-)), reméljük, még visszatér.
Szia Enzo24 ! :)
De igen is Helénával d*lg*zom :)!!!!
Bizonyosodj meg elsőnek róla ,aztán írj légyszíves a fórumra ! :)
Köszönöm Puszi Lotti :)!
Szia kedves gáspárka 70 esen hívj mivel más elér te is elfogsz hívj nyugttan kösszi !!
szép kamu Lotti nem is vele van xd
Sziasztok!
Popószexre, vagy édes hármasra keresek hölgyeket.
ha valakinek van ijen téren tapasztalata kérem ossza meg.
Köszönöm Jóci 1
Klaudia (vagy akinek úgy tetszik, két évvel ezelőtt ex-Jenifer) régi helyén új, és ízlésesen színes falak közt pár napja egy új lányt üdvözölhetünk, Kezdő Bettikét. A régi telefonszám miatt bemutatkozását mindjárt kiemelt helyen láthatjuk. Fényképei a némi retusálás ellenére azért a lényeget bemutatják nekünk. Adatlapját olvasva furcsának tűnhet, hogy kiemeli a vegyvédelmi kötelező használatát. Ne lepődjünk meg rajta, hiszen ami máshol természetes, az itt korábban nem volt az... Sok sikert tevékenységéhez és reméljük tovább élvezhetjük társaságát, mint az elődeinek!
Az igazság az,amit én eszrevettem az érettebb a jó nem basz át.Több esze van mint a fiatalabbnak és nem kell nevet változtani. Mert nem rohan nem húz le és amit megbeszélsz ahoz tartja magát.Én ez alapján döntök 30+még nem csalódtam
Kicsi Laurát ***moderálva*** ajánlom.Normális furcsa kicsit, de jó.Jót dumáltam vele nem rohant sehová,embernek nézet melyet sokról nem mondható el.Nikol-Lina
Cyadam helló.Dór(i22nem veszi fel a telót) ,Nikol(20komolytalan) nyáron mentem volna hozzá előtte időpont16kor megbeszélve oké tutti másnap hívom 14kor azt sem tudja kivagyok mit akarok de ő nemér rá.Hát ennyi
Apróban hirdető Liná"hoz Kertváros lilla mellet, ne menjetek nagyon gáz kidobot p*nz.A képen ő van de ennyi.Lehúzos. ***moderálva*** Beszélgetek vele,mint, meg hogy, nyugotan fürödjek mire én az időt mikor kezdjük azondja már megy!!Gumi elszakadt erre ő márcsak kézi levezetés.Kiv@rni én is tudom,erre nem ***moderálva*** , normális időt nem nézi, ő van a képen.Uránváros-
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok!
Amint pár nappal ezelőtt igértem hogymeglátogatom a Heléna nevezetű leányzót,úgy ma ezt meg is tettem !
Az elejétől a végéig az egyeztetéstől az elköszönésig minden tökéletesen ment!
Mikor megérkeztem hozzá , akkor derült ki hogy a Lotti hírdetővel együtt dolgozik!
Amikor Helénával végeztem , nem tudtam kihagyni a Lottit , egy gyors francia erejéig !
Jártam már ebben a lakásban még annó Alíznál , akkor is egyszerüen és korrekten mentek a dolgok ,épp úgy mint most!
Nem reklámozni akarom őket , de erőssen ajánlott kategória mindkét lány!
Hajrá Uraim !
Vivien nem 2011 őszén "tűnt el", hanem tavaly (2012) nyáron. Egyébként tényleg aranyos, kedves lány.
Sziasztok!
Andrea (20) régebben, 2011-ben nem Vivien (19) névem hírdetett. Ha Ő az akkor ajánlott lány. Vivien (19) aranyos, kedves lány volt. 2011 őszén hírtelen eltünt. A J E R I K Ó utcán rendelt egy 14 emeletesben a Délibáb áruházhoz és a Profihoz közel.
Ha valakinek van infója írja meg.
Kösz
Én is, de tudod Te... :)
Üdv Réka sztem nem vmi nagy durr, kicsit olyan idősebb arca van.... Ez nem is lenne nagy gond, de franciázni nem nagyon akar, a szex sima snassz, inkább te dolgozol rajta mint ő rajtad ha érted :) Gina meg sztem kamu...
csinos lányt keresnék újvárosban rendszeresre lehet k*zdő is sőt..