Ja,és ez itt a masszázs most nézem...hát így még bonyolultabb.Jó,befejeztem. :D
Ja,és ez itt a masszázs most nézem...hát így még bonyolultabb.Jó,befejeztem. :D
Semmi,csak nem értettem ki Ő,hova megy,miért van ott,ezt miért ide írja,és egyáltalán mi van??? Mondjuk még most sem értem,de hát hamarosan kiderül ez gondolom...
Virág sem rossz! Próbáld ki, ha még aktuális. Csak ő egy *** moderálva *** hirdet.
Sziasztok! kit ajánlotok a belvárosból?
?
Szia karesz,
a dínók kihaltak már. Amúgy én úgy tanultam, hogy az egysejtűek voltak előszőr,
abból lettek a puhatestűek, azokból tavaly évvégére (inkább nem folytatom:)).
Látom, te érteni magyar. Lefordítanád a hirdetésemet? Köszönöm.
Van a buta, meg aki butát játszik, talán segítesz vele nekik.
A német, osztrák egy rövid mondatot megért:
Schwedische Massage und mehr. (És kedves, mosolygós, ja, és pontos. :))
?
sziasztok már egerben vagyok
Néhány élményem egészen röviden:
Kitty 25: Hú, alig emlékszem, pedig nem régen volt, kopik a memóriám. Szóval úgy rémlik, hogy jó volt, de a képek alapján egy sokkal vagányabb lányra készültem rá. Ha megszakadok se emlékszem részletekre, asszem jó de nem megyek vissza kategória.
Később folytatom...
Kedves Kisboa!Teljesen,és majdnem igazad van!Csak annyit tennék hozzá,hogy aki itt hirdet,még nem biztos,hogy egy értéktelen,rakás akárki,akiről már mindegy mit i'rnak,mert mindenki elkönyvelte egy útszéli szerencsétlennek.Nekem a kérésem csak annyi,(ha lehet ilyen),hogy mindenki magán éltét tartsátok,tartsuk (miránk is vonatkozik)tiszteletbe,és nem olyanokat i'rkálni,ami ezt megsérti.Köszönöm,hiszem,hogy ti is értékes,értelmes emberek vagytok,és belátjátok ezt.
Kedves Maláj!Nem pikkelek én senkire,csak azt nem értem meg,miért nem veszitek figyelembe,hogy itt nem egy árucikkről van szó,hanem emberekről,akiknek magán életük is van,és ti azzal,hogy felelőtlenül valós,vagy valótlan dolgokat lei'rtok,emberek,nők magán életébe taposhattok bele.Azzal,hogy lei'rjátok,hogy ennél,vagy annál tényleg szi'nvonalasan tölthettetek el egy órát,az égvilágon semmi baj nincs.Ha részletezitek,netán dús fantáziával,csakhogy jobban hangozzék lei'rtok dolgokat,az már nem biztos,hogy jó.Egyébként rólam nem i'rhattak rosszat,mert én a legmesszebbmenőkig odafigyelek a***moderálva***,és anélkül,hogy közönséges lennék,mindenkitől nagyon jót hallok.Ami pedig a Zsuzsu nevet illeti,(ha már ilyen kiváncsiak vagytok,)senki nem a valódi nevén jelentkezik be,ez nyilván világos,és ezt a nevet az találta ki,aki nekem segi'tett beregisztrálni,soha nem tetszett,nem illik hozzám,és most megváltoztattam,ennyi a történet.
Tőlem mindenki kérdezhet telefonon,senkit nem fogok átvágni.
Talán az a baj,hogy mi látogatók, ki tudjuk használni a forum adta lehetőségeket,tudunk érdeklődni. Ez a lehetőség a ***moderálva*** nincs meg!Ez lehet a baj,Kalóz!A telefonban én is mondhatok magamról bármit,csak hidd el!Aztán odamehyek hozzád 3 centis szemfogakkal,meg félig lerohadt f*rokkal.Biztos nem tájékoztatsz félre,de az igények nem egyformák.És aki érdeklődik annak van!Végezetül csak annyit,hogy aki ilyen helyen hirdet,ne vegye sértésnek ha érkeklődnek felőle,és kiderül egy-két számára nem előnyös dolog!Egyebként hamarosan meg fogok győződni arról amit Rólad irnak,mert az nem rosssz kritika!
Szép arcúak, igazán kedves lányok... Az ***moderálva****talán magasabbak az átlagosnál, ebben nem vagyok nagyon jártas. Én bizonyosan visszatérek, nekem különösen Lotti mutatványa tetszett, figyelmes, odaadó bébi.
Sziasztok,
Annabell (agárd) tud róla valaki valamit?
most láttam a ***moderálva** az év szépe jelöltjeit. Napsugár a májusi hónap szépe is volt, esélyes az év szépe címre is :)
szavazzuk be hátha ad **moderálva*** :))
Szia Gróf,
nézz bele a postaládádba! :)
(Remélem, ezt is lesöprik, míg nem vagyok )
***moderálva***
Szia
Én mát töbször voltam Jázminnál,csak azt tudom mondani Ő nagyszszerű!Korrekt,kedves,rendes,és nagyon szexi!
Engem is érdekelne, mert énis olvastam róla panaszt, már pedig egy kevés kis negatívumot találok valakiről azt általában kihagyom.
A mai nap során az itt hirdető Puncica nevű lányhoz volt szerencsém. A telefonon megbeszélt időpontban fogadott a szűk értelemben vett belvárosban található lakásán. A csaj kora huszonéves forma, bomba fenékkel, méretes mellekkel, szép arccal, hosszú fekete hajjal, kacér mosollyal. Külsőre nagyon jól néz ki és van erotikus kisugárzása is.
Kérésemre egy kellemes közös zuhannyal kezdtünk, majd a szobába visszatérve rátértünk a témára. Nagyon érzékien simogat és szenvedélyesen csókol. A franciája elég ügyes, lelkesen dolgozik a szájával. Én sem akartam adósa maradni, így megkóstoltam ott alul. Nagyon finom, szép puncusa van, ami nagyon jól reagál arra ha kényeztetik. Többféle pózbol és szögből is keményen megcsináltam, amit láthatóan élvezett. A pózváltások magától értetődően és természetesen, mindenféle nyafogás nélkül mentek. Befejezésül pedig rendesen megöntöztem az arcát.
Kiemelném, hogy végig nagyon kedves, közvetlen és barátságos volt a stílusa. Én úgy éreztem, hogy mindketten élveztük azt az időt, amit együtt töltöttünk. Nem unott, nagyon odafigyel a másikra és az időt sem bámulja. Én mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.