Köszi a választ és ők 1 v 2őn vannak?
Köszi a választ és ők 1 v 2őn vannak?
Szia!
Ott van pl: Mona, Viki. Vannak még lányok, de azok kerülendők.
Emily (30): Az egyetlen megmaradt jégpályánk utcájában kereshető fel. Könnyű időpont egyeztetés és bejutás. Hát, a képeken jobban tetszett. Egyébként kedves. A franciska hármas alá, sok kezezéssel, néha azért elkapta a fonalat, illetve irányítható. Hátha később belejön. Az eksön viszont gyenge volt, úgí éreztem, semmilyen irányból nem jó neki. Ne várja a hívásomat, ehhez a pályához is tehetség kell (pl. Liza (19), nem olyan egyszerű ezt sem jól csinálni!
Mira (23)-ról valami tapasztalat? Már felhívtam, de még nem győzött meg. Valaki volt már nála?
Üdv.!Szívesen leírom a tapasztalataimat nehogy valaki belefusson,szerencsére mindíg sikerül "jókat" válogatnom,de ebbe belefutottam keményen.Ha van infód csajokról akkor osszad meg velünk légyszíves.Én is ezt fogom tenni!:)
nem tudja valaki, hogy Sehy van idén is Elizánál? Karácsony előtt volt.
én anno voltam nála.nem igazán a lehúzás volta célja inkább tájékozódott a kérdéseivel arról hogy milyen véleményekkel vannak iránta. egy kis növésű lány. ha nem tudnám kurva akkor azt hittem volna összement. segge mint a kezem szopott baszott amugy gyenge erotikus lélmény mert valoban a ***moderálva***. egy kicsit csalódottan de nem lehuzva távoztam.
itt hirdető Rékáról van valakinek infoja? és manapság átlagasoan ***moderálva*** általában? köszi
Sziasztok!
Barbi 19-nél és Lotti 20-nál járt már valaki?
Ha igen írjatok légyszi beszámolot! Megbízhatóak?
Bakker, lesírtam a sminkemet. xd
...ajtónyitás rendben (tényleg k...a nehéz kinyitni:))
...büdös a lába!!! :D
Kingánál volt e már valaki? Nem veszi fel a telefont. Akkor minek hírdet?
BUÉK neked is így utólag. :)
Én volnék, de nam Masszázs Linda, hanem masszőr , sőt, a régi Andrea is.
Vincent,koszi az infot!ezek után énis kerulni fogom az ilyen élet unt csajokat!és még hogy ok vannak mi értunk.csak nem értem minek akkor a fényezés meg a nagy reklám.
Ez a Lídia 19 nagy kamus :) 26 év körüli....cigánylány:) nem 19... :P és dr*ga
Hali!
A ma felkerült hirdetések közül kb 8-9 lánynak is ugyanaz a háttere itt deb.-ben, tényleg ennyien lennének egy lakásban?
Mily meglepő...
Egyetértek, Fannival én is befürödtem. Mint egy darab fa... Szép, meg formás, de ennyi. Én sem ajánlom.
Sziasztok!
Jártam Fanninál! Nagyon kezdő még! Elég kelletlen illetve azt sem tudja mit kell csinálni! Sőt még az *vszer felhelyezése sem igen megy neki! Fr*nciája nagyon ügyetlen illetve hamer elfárad és csak a b*rt huzogatja kelletlenül. Szeretkezésbe sem aktív, olyan mintha minden rossz lenne neki...
Még sokat kell a ***moderálva*** tanulnia! Hát akkor rajta tanítsátok, de sokat ne várjatok, egyébként alak cicik nagyon rendben vannak! Üdv
Milla mennyitől néz ki 10 évvel fiatalabbnak?
Most hirtelen ANETT, és DOMINIKA névre váltott a FRANCIATANÁRNŐ!!!!!
Sziasztok! Nem tűntem el, 23.-tól újra elérhető leszek. :) Addig is puszi mindenkinek! : Heléna