Én igen, már felhívtam a mobilszolgáltatót..de nem kaptam új telefonszámot, épp ezért fordultam a szerkesztőséghez..hátha.
Én igen, már felhívtam a mobilszolgáltatót..de nem kaptam új telefonszámot, épp ezért fordultam a szerkesztőséghez..hátha.
Csak a tisztánlátás kedvéért: Puncica ápolt, tiszta és igazán igényes, jó megjelenésű lány, aki nagyon ad magára. A lakása is teljesen rendben van, mindig tiszta törölközőt ad. Az elsz*molásnál is mindig nagyon korrekt. Én rendszeres vendég vagyok nála. Egyértelmű, hogy a legjobb sz*lgáltatók egyike Nyíregyházán.
Szia,
nem akarok belekotyogni, de mégis azt teszem. :)
Én anno a Széphő egyik volt telefonszámát kaptam meg. Felhívtam a Digit és kaptam egy másik számot. :)
A tisztelt Szerkesztőséget üdvözlöm
Linda, a "csótány" moderálatlanul (Köszönöm szépen, én kedvelem a csótányokat :))
Tisztelt szerkesztőség!
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem egy hirdetőjük miatt! December 27-én vettem egy vadonatúj sim kártyát, aminek a telefonszáma még most is szerepel a hirdetések között, mivel egy hirdetőjük volt telefonszámát kaptam véletlenül. A probléma ugye az, hogy azt a hirdetést nem én adtam, illetve adom fel..Egy Kata nevű hirdetőt keresnek rajtam, naponta akár több alkalmommal is..A sokadik telefonáló elvezetett erre az oldalra, és meg is találtam a hirdetést. Nem lehetne ez ügyben a hirdetőt valahogyan megkérni rá, hogy ha téves a szám, akkor javítson legyen szíves, vagy ha már másik telefonszáma van, akkor azt tüntesse fel?! Ugyanis múlt hét csütörtökön is adott fel hirdetést, de ha más száma van, akkor ne a régivel adja meg, mert kezd kínossá válni a helyzet.. Segítségüket előre is köszönöm!
győri csajoknak van menedzserjük??
Biankát nem látom a hirdetők közt, Virág szóba sem jöhet, ha az arcát sem vállalja, Kerol és Criszta elég kiéltnek tűnik, Demike viszont gyönyörű. Lévén, hogy nekem van szemem, s bár a felsoroltakon kívül még volt lány a pakliban én őt látogattam. A Rábán túl van, de normális helyen. Több lány van együtt, de őket nem láttam, csak hangot hallottam. A lány sokkal fiatalabb és szebb mint a képeken. Hihetetlen eresztés, nem tudom, miért ilyen szar fotókkal hirdet. Nagyon igényesen sminkel, nagyon jó az illata is. Az *r középkategória, tuti van olcsóbb is, de ennyiért szebb biztos nincs. Bocsi, szebb dupla *rért sincs. Sajna van némi extra fel*r, de nem kell mindet kipróbálni. A szexre 4-est adnék, néha belefut az ember jobb szolgáltatóba, de nem itt Győrben. Ami nálam pozitívum, hogy kiválóan hagyja magát kényeztetni, szóval lehet nyalni ezerrel!
Én Biát összeségében a nem ajánlott katergóriába tenném. Ha úgy vesszük, hogy 10 ből legalább 7x tuti gáz a csaj akkor az nem jó arány.
Most arra nem térek ki, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt áll e vagy sem, úgy összeségében mondom. Bár ez nekem kissé már megfakult emlékek alapján rögződött, azóta lehet "megjavult"...
Annó mielőtt megcsináltatta a mellét még sokkal kedvesebb volt. Abban az időben egyszer volt hozzá szerencsém, ahhoz képest csak árnyéka az egykori önmagának.
Ez sajnos igaz még pár másik lányra is.
Függő beszámolója teljesen korrekt. Én az elmúlt 1 hónapban Lolánál és Aliznál is jártam, és Függő beszámolója rájuk vonakoztatva most is igaz.
Biára is hasonlókat tudok mondani, de nála kb 6 hónappal ezelőtt jártam (leginkább csak délelőtt érek rá hancúrozni, ő meg inkább kései műfaj).
***Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Üdv!
Az elmult héten nagy port kavart fel egy-két " új " leányzó itt a fórumon! Nos ennek hatására látogattam meg Biankát. Végtelen egyszerűen zajlott az egyeztetés, bár nekem kicsit kényes volt! A fogattatás kellemes, a környezet jó, a lényeg jeles! Távozásomkor belebotlottam a Lotti nevezetü leányzóba, aki nagyon is csinos, de ugyanakor visszahúzodó fiatal lányka! Látszik, hogy nem rég kezdte az ipart! A következő választásom Lotti lesz!
Sziasztok.Eddig csak külső szemlélőként vettem részt a VL életében , de ezt nem hagyhatom szó nélkül. Pár napja jártam Puncicánál de csak pozitív véleményt tudok veletek megosztani.Nem lehet nálla fürödni, ha-ha- ha ne nevettess... Ja és még valami, a pénztárcám kiesett a zsebemből, már az ajtóban voltam , amikor utánnamhozta, kicsit szemrehányóan.Ha olvassa a hozzászólásomat, ezúton szeretnék bocsánatot kérni minden általam okozott kellemetlenségért.Szóval csak ajánlani tudom, nekem nagyon bejött.
Valaki tud ajánlani valami megbízható jó lányt?:)
Valaki tud ajánlani jó lányt?:)
Jó vagy már azzal a szakadt igénytelen puncicicával mert már unalmas le se lehet nála fürödni és még büdös is
na erre én is kíváncsi lennék :D
A dögös nagyi miért takarja le a köldökét?
valami csúnyaság lehet ott vagy mi??????
Köszönöm.
Visszaolvasva a fórumot ma leteszteltem Puncicát. Csak megerősíteni tudom a róla írt korábbi pozitív véleményeket. Valóban rendkívül csinos,vonzó, kedves lány. Szereti és bírja a heves, szenvedélyes együttléteket, ügyesen beszéli a francia nyelvet. Ahogy itt szokták írni tökéletes "barátnő feeling". Tényleg úgy éreztem magam vele mintha a barátnőm lenne. Minden MT-nek csak ajánlani tudom látogatásra.
Hát még a más is büdös de nem részletezem.
Fogalmazás: 5! :D
ja és még egy kérdés :D bocs :D Viki ő Viki 36?