Jelen állás szerint sajnos igen...:(
Jelen állás szerint sajnos igen...:(
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni két lánnya akik egymással is foglalkoznak.Kiket tudnátok ajánlani ebben a kategóriában?
Előre is köszi!
Üdv.!Nemrég voltam a Franciatanárnőd nevű hölgynél.Nem írok részleteket mert úgyis kipontozzák,csak a lényeget.Telefonon lebeszéltünk mindent,bár már ott gyanús volt hogy nem igazán közvetlen a telefonban,szóval az a kicsit bumburnyák típus.A lebeszélt 1 óra helyett,csak félre van ídő,na mi legyen,erre azt mondja ha kérsz valami extrát akkor maradhatsz.***moderálva***.Semmise volt jó neki,mindenért vinnyogott,ő csak akkor k*pja be ha k*mény,a ***moderálva*** nem tartozik bele a kölcsönös fr*ncia,amitől olyan száraz volt a c*nnája mint a legjobb martini.Akkor síkosítót kértem,ő azt nem használ,vittem harisnyát hogy húzza fel,kb. ötször elmondta hogy ez milyen undorító,szóval minden baj volt,és emellé társult olyan fapofa hogy olyat még nem tapasztaltam.És mindennek tetejébe megkérdezte a végén hogy de azért jó volt?.Hát nem volt jó egyáltalán.10/2 az értékelésem.Én messziről elkerülöm.
Sziasztok!
Zsófi 23 vagy Sziszike 20 valaki infot
köszi
Sziasztok,
tudnátok ajánlani valakit, aki franciában nagyon ott van? (Pl. bőnyálas, mélytorkos, stb.)
Köszi előre is.
Én már többször voltam Lénánál, mindig minden rendben volt. Keresdd nyugodtan!
Kedves lányfüggő!
Hol lehet megnézni mind a 33 lányt vagy megtudni az elérhetőségüket?
Senki nem volt még a Gyulai nagymellű lánynál akinek nincs telefonszáma?
Olvasd a másik szobát és azonnal tudni fogod :D
Dehogy rád :) Látod Hexe tudja :D
Engem még mindig az érdekelne, hogy marcaváros 2őn kik rendelnek vagy még marcalváros 1en esetleg tudja valaki? köszönöm
Kira hirdetése kamu! Vigyázzatok skacok! A most Sárváron hirdető fogatlan Alicia lehúzós hirdetése ez is! Úgy látszik rosszul mehet az üzlet, ha ismét elővette ennek a leányzónak a képeit! Amúgy meg az Alicia néven futó hirdetésébe is berakta egy formás pesti leányzó fotóit. ***moderálva***
sziasztok
kamilla 40 ről tud valaki valamit?
sziasztok,ki tud infot bianka,demike.kerol.virag es crisztarol.koszi szepen
Zea-rol annyit!megbeszéltűnk egy időpontot. mikor odaértem felhivtam asztmondta sajnálja de késtem, már nem alkalmas a dolog,pedig 5 percel elöbb értem!
Sziasztok szombathelyi csajok, rendkívüli időjárás, valami rendkívüli ***moderálva*** kellene a hétre.
sziasztok!! nekem lénárol kelene info!! nyíregyröl!! köszönöm!
Tisztelt Kispogi! Én a Franciaimádó Zsófit tudnám neked ajánlani! Garantáltan elégedetten távozol tőle.
timi is okés régebb sokat játam hozza ok
kinga YO nagyon ,kedves 40es csak ajánlom. kicsi de tiszta lakás .