Hello!
Én Enikő(26)-ot ajánlanám mkinek: hamvas fehér test, bazi jó mellek..Nagyon jót szexeltem vele!!
Hello!
Én Enikő(26)-ot ajánlanám mkinek: hamvas fehér test, bazi jó mellek..Nagyon jót szexeltem vele!!
ha visszaolvasol róla infókat akkor látod, hogy többen írták, hogy partner és hangulat függő. tehát ha a vendég bejön neki mint férfi és épp jó kedve van akkor kellemes társaságot nyújt. ellenkező esetben viszont problémás.
Tisztelt "Kata"!
Kérem, hogy belső üzenetben írja meg a telefonszámot. Egyébként furcsáljuk a dolgot, mivel a számot be kellett aktiválni, ami azt jeleti, hogy annál kell lennie, aki feladja a hirdetést.
De természetesen, ha megküldte a számot, utána nézünk és ha kell, le is tiltjuk azt
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Szia! Csak most vettem észre ezt,ide ritkán nézek be. Masszőz vagyok,és nem masszőr...:) Nyugodtan írj Miskolciához ha keresel,de a legjobb az email.Tudod mindkettőt,ha van időm naponta átnézem a leveleket.
Szia!
Igen a Marcal II-n. A Viki a Viki36. Ott ez a két lány az ajánlott. Voltam többnél is, de nálam nem ütötték meg a mércét.
van igen
és hejileg hol voltunk mi együt és nyáron mikor eleje vége nyáronhm?
nyáron :)
mikor voltunk mi együtt????????
3szor 20:)
hány éves vagy amugy te
hányszor voltál velem
mijen neten vagyok fenn amugy egymáshoz volt közünk márt?????????
mijen timi??????? téged hogy hivnak engem valakivel összekeversz
legyél 19 Timike :)
19 vagyok
masszázst is hirdettél 25 évesen:)
Érdekes dolgokat írtok itt Biáról... mármint engem meglepnek ezek a vélemények. Én régebben és mostanában is jártam nála, velem mindig kedves, odaadó, mondhatom hogy kifejezetten kellemes társaság. Eddig nem láttam kómásan, de az is lehet h csak szerencsém volt ;)
szia jó lenne ha leszakadnál rólam nem tudom ki vagy te hogy ijeneket irkálsz honnan veszed hogy én 26 vagyok mikor nem is találkoztunk meg még nem is voltál nálam az *r*imrol meg anyit mindenki ojan ***moderálva***
Üdv! Járt már valaki a Gabriella nevű hirdetőnél?