Sok az önreglám van aki tud a sorok között olvasni.:)
Nem minden úgy van ahogy itt levan írva.:)
Sok az önreglám van aki tud a sorok között olvasni.:)
Nem minden úgy van ahogy itt levan írva.:)
Hát a fél herémet nem tenném rá,de ez a fogalmazásmód olyan nőies!
Szevasz Sajt!
A kurátor kontra hexe érdekelne.
Privátba küld, mindenképp!
Jah pontos címet nem írok de Kori árkádtól 2 perc,Carmen marcal2 tescotól 2perc,Judy Jókai parkolóháztól 2perc.Ha valakit érdekel.
Sziasztok! Korina nagyon ajánlott,Carmen,Judy ok. Ha valakinek van infó vmelyik lányról megoszthatná.
Szia Én voltam Klau 36-nál, Hellánál,És Kati 39-nél is.... Volt egy ilyen milfes időszakom,de ha ajánlanék valakit igazán az Kati lenne... Ő nagyon kedves,jó fej laza Nő!! Folyamatosan mosolygott,és nagyon odaadó volt!!!!
33??? a kereső alig dob ki 10-et....
Végül sikerült eljutnom Liza(19)-hez, abszolút csak ajánlani tudom nagyon kedves aranyos és szép lány minden szempontból, mindenképp érdemes meglátogatni. :)
Szia!
Nem egészen! Te azt írtad Neki: Te vagy Győrben a legjobb. Most a Te szavaidat idézem: Jártál már mindegyik lánynál, hogy ezt állítod? Mert előtte Te ezt sérelmezted. erre ugyanúgy leírod!!!! Olvasd vissza az utolsó 4 levelet ha nem értesz valamit és ezt nem lehet megmagyarázni. A saját csapdádba estél.
Jobb oldalt keresés kulcsszóra...
Sziasztok!
Detty ( 40 ) -nél nem járt valaki véletlenül?
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Nina25-nél járt már valaki? Túl szép, hogy igaz legyen. Illetve Nicol27-ről valami információ?
Én Nikát és Lizát tudnám ajánlani.
ez egy tok normalis hozzaallas-gondolkodas, szerintem itt nehany sorban leirtad a lenyeget!!!Ok is emberek es raadasul NOK!
Sziasztok!
VIRÁG-ról valaki tud valamit? Volt vki már nála?? nagyon finom így a fotókon :))
Sziasztok! Demike végleg a fővárosba ment, vagy csak ideiglenes a dolog?
DE
edina? igen en lattam masik ilyesfalyta oldalon, hirdet o meg rendszeresen, ha kitrtoan keresed, megtalalod, en voltam mar nala azota hogy a pincurral kulon valtak ha lehet igy mondani...
a maya 34, jol van osszerakva, de a musor kicsit eroletett, kicsit futoszalagos feeling, de egyszer-egyszer elkaphato, bar engem kicsit zavart, mintha minel hamarabb tul akart volna lenni rajta, de ez lehet csak az en velemenyem, a pecsi viszonyokhoz kepest a jok koze sorolnam ettol fuggetlenul, kar hogy o nem pecsi hanem pestrol szokott neha lejonni kis idokozonkent es nem all allandoan a rendelkezesunkre, hisz ha tobbszor is mennenk hozza, biztos utanna jobban kezelne a visszatero vendegeket
Szevasz vastag-tag!Én Millához járok ez ügyben,igaz nincs összehasonlítási alapom mert másnál még nem voltam,de szerintem annyira jó,hogy nem is tervezem hogy máshoz menjek!És ez nem reklám vagy futtatás,csak válaszolok a kérdésedre!