Ejnyejenye nem sok a nickek száma egy kicsit?
Ejnyejenye nem sok a nickek száma egy kicsit?
:)))
Azért ez nem rossz, jól érezted magad saját magaddal, és meg is vagy elégedve önmagaddal? Hogymikvannak...
Van Valakinek kérdése?
Szerintem arra gondolt mikor arról írtak, hogy a megbeszélt találka nincs "kőbe vésve". Ez mindenképpen negatívum, még akkor is ha ajtón belül már minden kifogástalan.
Én régebbi hozzászólások között nem találtam negatívumot megmondom őszintén. Ha szereted a vékony de nem gebe fenomenális fenekű lányokat sztem nem fogsz csalódni. A döntés úgy is rajtad áll én nem írnám le még1szer a beszámolómat. sok sikert
Hiányozni fogsz, bár ezt már olvashattuk egy párszor!? :)
Pár mazsolán már túl vagyok,de a barátnő fealing megfizethetetlen amikor elfelejted,hogy ezért f*z*ttél nállam az a topp :) Egy vonással dr*gább az átlagnál,de nagyon megéri. aranyos,nekem szép,csinos,biztos,hogy megyek még :)
Sziasztok! Liza(19)-et szeretném meglátogatni a közeljövőben olvastam 2 embertől is nagyon pozitív véleményt, viszont láttam egy pár régit is ami egy kicsit elbátortalanított a dologtól, valakinek van még esetleg valamilyen hasznos tanácsa?!
ez azert eleg gaz szerintem... marmint a csajra nezve...
na de tokmind1, a lenyeg az hogy felejtos a csaj szerintem, nagyoon is elkerulendo...
Tisztelt Hirdetőnk!
Olyan állításokat szíveskedjenek megfogalmazni, amit bizonyítani is tudnak...
Szia!
nem tudom mit nézel de ha rákattintasz a névre (Robika) akkor láthatod hogy a Jessika hírdetése jelenik meg.De hát hajrá!!!
es azert mondtad hogy eroszakoljam meg edesanyamat is mi? amikor megemlitettem hogy ezt be fogom irni (es szerintem jogosan is)
NAJA!
*** Kérjük az önreklám mellőzését ***
Szerintem nem magát reklámozza mert én is voltam nála és penge a csaj! Hiába hirdetö irt hozzá annak nem lehet talán valamilyen hirdetése? Vagy talán félreregisztrált! De amúgy meg kit érdekelsz! Jó és kész!
Sziasztok! Lingam masszázst melyik leányzó csinálja a legjobban? Próbálta már valaki?
Szerintem Jessika ha már magadat reklámozod milyen szuper is veled akkor legalább figyelj oda a nickre és hogy ne hírdetőként reklámozd magad(Robika)
Egyébként az előttem szólóval egyet értek,megbizhatatlan a hölgy.
Kedves Maya18!
Köszönöm a válaszod, figyelni fogom a hirdetéseket.
Ha meg kell köszönni, akkor valami nagyon jó dolog történt. ;) *rban mennyire van elszállva magától? Arcra milyen?
Szerintem mindenkinek lehetnek családi problémái és te ezt nem tudtad megérteni sajnállak! nem szoktam hülyíteni az embereket! Azt senki nem irja ki hogy bejelentkezik a vendég de nem jön el ! akkor ez milyen?
*** Kérjük az önreklám mellőzését ***
Én ma voltam nála és teljesen meg vagyok elégedve! Korrekt csajszi! Szerintem a hozzáállásod nem mindegy! Kölcsönös udvariasság alap! Szerintem meg igazán ajánlott mert jól csinálja amit csinál! Nem is ragozom tovább mert ajánlani tudom csak annak aki szereti a fiatal lányokat! Szó ennyi!
:)