Feri.krt
Feri.krt
Vagy inkább itt kisebb az esélye mint otthon :)
Időbe nem sok 40 perc ennyit meg ér,hogy ne legyen perec :D
Meg a hazai pálya a tied nem akarok konkurencia lenni :D
Hali!Mónika32-nél már voltam.Abszolút ajánlani tudom a hölgyet.Amikor utoljára voltam nála a belvárosban rendelt.Nagyon jó *r érték arány.Az én pontozásom 10/8 ami nagyon jónak számít!
Igazad van,én is örülnék némi infónak.
Győrben. Judy Gold néven.
Szilvi32,és Mónika32-nél volt már valaki?
Tapasztalatok?
Kösz.
A lényeg, én felhívtam kijelzett számmal és beszéltem Vele akkor, sőt meg is látogattam! :)
Az előzményekben olvasható is ez....
azt esetleg tudja vki hogy Fruzsina, most új néven huanita franciaimádó vagy mi, kivel dolgozik együtt marcal 1 en?
esetleg ha jól tudom Mirabella is marcal1 en található, Carmen, Ducika pedig marcal 2
mostanába beszámoló kb 0, pedig szívesen olvasnék normálisakat pl kiket érdemes kerülni meg kinek ki a kedvenc eddig és miért
Amika egy igazi édes kis hölgyike. Ennek megfelelően kedvesen is bánj vele és meghálálja.
Ebből a listából Nikához volt szerencsém, őt csak ajánlani tudom, vele nem lősz mellé, igazi barátnő feeling.
Ki ez a Judy? Hol hirdet?
Akkor nem értetted a hozzászólásomat, de a "Kedves Ismerős" sem!? :)
Egy pillanat alatt visszatért az oldalra, még a nevén sem kellett szólítanom a Tündéremet.
Mindig így volt és így is lesz. De így van ez jól! :)
Sziasztok!
Valaki tud infót AMIKA 44-ről.
Nálam ebben a kategóriában Szandra,.... Lily35, Szabina,... Hella a sorrend. Szandra alakra és sz*lg*ltatásban is veri a mezőnyt.
Kedves Zorg! Rebekáról csak annyit, hogy nálam nagyon rég a a Best..!! Próbáld ki hogy maszíroz egy IGAZI... :) váom a véleményt!
Szandikát ajánlom!Kedves,megértő és türelmes, hamvas börü fiattal lány.Lakás driszkét,tiszta törölköző,tiszta lepedő illatos szobába...Én mindenkép még megyek hozád!
Voltam Nikinél csak ajánlani tudom valoban olyan mint a képeken gyönyörű!!
Üdv.!Érdeklődnék a következő hölgyek iránt: Bettina32,Laura28,Gréti26,Szilvi32,Nika31,Nina25.Egy kis infó jól jönne róluk,mert mostanába sok málnát dobtam ki kegyetlen rossz hölgyekre.Előre is köszi!Jó vadászatot!:)
Szerintem jó lenne ha visszajönne már Petra. Ezenkivül több lány lehetne korhatáros, hogy kialakuljon egy elitebb szolgáltató réteg. Amit javaslok az a 23-25 lenne és afelett.