Ez azért kellemetlen...nem értem ez egy szolgáltató hölgynek miért jó!vendéget is,és bizalmat is veszit!
Ez azért kellemetlen...nem értem ez egy szolgáltató hölgynek miért jó!vendéget is,és bizalmat is veszit!
Már hoszzú ideje látogatója vagyok az oldalnak, de a múlt héten történt velem olyasmi, ami miatt regisztrálnom kellett, olyasmi, amit le szeretnék írni azoknak, akik a lehető legjobban szeretnék érezni magukat egy maximálisan érzéki és figyelmes hölgy társaságában. Több mint egy év kihagyás után ismét meglátogattam Angelt. Meg kell mondjam, ezzel a khagyással nagyon sokat veszítetem, mert a már megismert színvonalat ha lehet még magasabb szintre emelte!Ahogy belépsz hozzá, megszűnik minden gondod és a vele eltöltött idő alatt egy másik dimenzióba kerülsz és ha teljesen átadod magad az érzéseknek, garantáltan maradandó és felejthetetlen élényekben lesz részed. A környezet, a színek, az illatok, a zene tökéletes összhangot teremt. Legelőször a test minden pontját érintő szakszerű masszázsban volt részem, ami a lehető legjobban ellazított és a lehető legjobban felkészített a lingam masszázsra, amely ismét olyan színvonalon, maximális odafigyeléssel és érzékien történt, hogy azóta függővé váltam. *** moderálva ***, de biztosíthatom e sorok olvasóit, hogy életre szóló élmény.
Nincs kapkodás, siettség, zavaró körülmények, melyek kizökkenthetnének, csak add át magad!
Türelmetlenül várom a következő találkozást!Köszönöm Angel!
Melicicánál jártam a napokban,kellemes a hangja és könnyű volt az időpontegyeztetés .A bejutás is könnyen ment ésamikor megláttam egy nagyon gyönyörű .,nálam ő volt az elit. Gyors zuhany és utánna egy könnyű masszázsal kezdett és akkor jött a meglepetés mert a nf nála az alap.Ezután én kényeztettem őt azután felszerelés fel és egy negyed óráig bírtam és ennyi. Végén egykis beszélgetés lazításként nagyon kedves beszélgetőpartner de látszott rajta hogy élvezi is .Bátram merem ajánlani a lakás is nagyon igényes ,otthonos semmi negatívumot nem tapasztaltam,az eggyüttlét is csodálatos volt nem nézte az időt sem csakis egymással foglalkoztunk.
Sziasztok kedves makktársak!
Szandra39-ről szeretnék valakitől kérni róla egy részletes beszámolót. akár privátban is. Előre is nagyon szépen köszönöm. Cserébe pedig írok néhány szóban az apróban hirdető Tatjana-ról. bár én decemberben jártam nála és akkor még Ildikó néven hirdetett, de összességében nem volt rossz, bár eget rengető sem volt. de pozitívum, hogy egész jó volt a franciája, és popót is engedett. de kissé sietős volt sajnos. viszont lehet arcra/szájba élvezni ***moderálva*** nélkül, és az *rai is egészen barátiak voltak. mondjuk olvastam itt róla néhány hete, hogy kritizálták a fogalmazását/helyesírását. de egy szexpartnernél, nem hiszem , hogy ezek lennének a mérvadók. a viszont látásra.
Amit moderáltak: szalag-*ex*amunkás. ne hiszem, hogy durva!
Köszi az infót. Nekem nagyon jól jött mivel az említett lányoknál még nem voltam.
Üdv.!Leírom kiknél voltam,ezzel is segítve a választást.Kyra26 nagyon aranyos hölgyike,pozitív hozzáállással.A képek tükrözik a valóságot,van egy kis felesleg,de aki kedveli a nagyobb feneket annak tudom ajánlani.10/7.Violetta25-nél egészen jól éreztem magam teljesen normális volt,bár egy picit lehetett volna közvetlenebb,de így is 10/7.Aztán Mónika32-nél ami negatívum volt nekem hogy a belvárosban van,és amikor voltam csak egy szivacs volt a földön,amúgy nagyon jó nő és a szolgáltatás is kitűnő volt 10/8.Nicol27 eszméletlen jó nő,nagyon korrekt de nem éreztem jól magam a hellyel volt probléma,hangsúlyozom nem a hölgyel,ő megpróbált mindent hogy jól érezzem magam de nem sikerült.(ha más az ágy egész más az élmény is)10/8.Tina22 nagyon kedves és aranyos,akik szintén szeretik a formás nagyobb feneket előnyben,jól éreztem magam vele10/8.Maya33,nagyon jó alakja van a hölgynek csak azok a mellek jobb ha a melltartóban maradnak,de így kiváló,igaz csak franciára voltam de szuper volt.(egy picit dr*ga)10/8.Adriána39,a képeken sajna jobban néz ki alakra sajna nincs a toppon,de nagyon kedves.(egy picit szintén dr*ga)10/6.Barbi25-nél nagyon sokszor voltam,nekem ő a best.Számomra tökéletes alak,és érti is a dolgát,kedves türelmes.Nálam ő 10/10.Most Huanita28 néven hirdető hölgynél is voltam már,ami negatívum volt az az hogy amikor voltam láthatóan nagyon rossz kedve volt,viszont hátulról nagyon jól néz ki,mármint a popsi szuper.Ő nem,de én jól éreztem magam.10/8
Hangsúlyozom hogy ezek az én véleményeim!Mindenki azt szűr le belőle amit akar.Hali mindenkinek!:)
Javítanék, ha jól emlékszem Emily a Sinai-félszigeten leledzik, nem a koripályánál.
***KÉRJÜK EGYMÁS LEJÁRATÁSÁNAK MELLŐZÉSÉT!***
Hello!
Régóta keresek már olyan lányokat akik tényleg bevállalják az éles l.szb.t !
Most látom hogy van itt egy pár , akik művelik !
Egyetlen problémám van vele mégpedig az hogy a képeken is gáz , akkor milyen lehet élőben ?
Egyébként voltam már egyikőjüknél akkor még szólóban nyomta , és akkor olyan élményem volt vele hogy nem akarok nőt látni egy darabig !!!
Döntsetek ti , nézzétek a fotókat!
Nesi hölgyikét ajánlani tudom ! Hajrá Uraim !!
Gabriella isteni nő ! Ajánlani tudom uraim !!!
Engem is érdekelne egy megbízható hölgyike !
Niki nagyon is jó ! Ajánlani tudom !
Sziasztok!
Lizi 19 nél már én is jártam , és nagyon meg vagyok vele elégedve ! Csak ajánlani tudom !
Sziasztok!
Emeséről van infótok ? !
ott mind nulla fejre legalábis pfujjjj milla csinos de semmi erotikus arc a többi meg ...
voltam teljesen rendbe van és aranyos és kitartó ajánlani tudom.
Kedves nagyfarok. Lehet hogy pont azért ahogy itt is irsz róla. kedvességet vársz alapvetően meg lekezelő vagy.a te pénzed. ki vagy te hogy mindenki nevében írsz. Gondolom fél óra ennyi a jussa. Jegyezd meg 20 ft ért ne akarj forma 1 et.Változtass a stiluson többre viszed . a csajok nem gépek. És ez egy emelt szintű szórakozás. Amúgy halálosan odadaó . 1 óra is kevés volt azt hozta ki belőlem.
Mindent értek! De ez már csak púder. A Te irásod semmivel nem volt másabb az enyémnél. Neked kellene hangosan visszaolvasnod a két irásodat.
Nem értem h miért fényezik a Lotti nevű csajt .......én felhívtam a napokban és elég goromba volt velem , megkérdeztem h meddig lesz mivel én délután 6 ig dolgozom , míg haza megyek , a feleségemnek beadok vmi kamu dumát stb az egy kicsit időigényes így megkérdeztem tőle h kb 8 körül tudna e fogadni erre ő azt mondta h már nem mert lejár a munkaideje. Én ezt meg is értem de azt miért nem lehet kedvesebben mondani??? Elvileg az én/a mi pénzünkből él !!!! Nem ????? Ennek ellenére ma megpróbálok mégegyszer időpontot kérni tőle , hátha nem lesz rossz kedve!!!!! :)