Sziasztok!
Alice-ról tud valaki valamit? Mire összeszedtem a bátorságomat, hogy felhívjam, eltűnt a hirdetése. Dolgozik? Ha igen telefonszámot tud valaki küldeni?
Sziasztok!
Alice-ról tud valaki valamit? Mire összeszedtem a bátorságomat, hogy felhívjam, eltűnt a hirdetése. Dolgozik? Ha igen telefonszámot tud valaki küldeni?
Ezt nem lehetne privátban folytatni? Jó lenne ha nem ezzel az adok-kapok szarral lenne tele a fórum.Köszönöm.
Te meg egész nap csak írogatsz, úgy hogy toyok a megjegyzéseidre! :D
Helló nagyon szépen köszönom. Felfogom keresni!
Azt esetleg nem tudod, hogy extrában sem lehet popót kérni? mert gyönyörű a feneke van , a képei alapján :)
Köszi az infót.Hildelitáról írhatnál pár sort. Merre van oké-e,stb. Köszönöm
tud valaki valamit az apróban hirdető Amina nevezetű hölgyről?
Üdv mindenkinek! Megosztanék pár infót, előrebocsájtom hogy nagy fenék párti vagyok így aztán álltalában az ilyen hölgyekhez látogatok. A képeket mindenki láthatja a hírdetésekben, és eldöntheti hogy bejön neki e a csaj vagy nem, ezért az én beszámolóim a hozzállásra a képek valódiságára és a körülményekre vonatkoznak.
Ducika: a vidékilányon hírdetett(most nem tudo van e), Marcal2 -őn rendel a lakásban többen vannak de vigyázott hogy ne találozzak senkivel, a képek róla készültek duci csaj csinos pofival,nagyon kedves a franciája valami frenetikus a lakás is renben van(panel) ajánlható, az *rai átlagosak.
Rita(20): szabadhegyen rendel, amikor ott voltam a lakásban más nem volt nem kérdeztem van e más, a képek róla készületk nagy fenék nagy cicik 20-év körüli még minden feszes, az arca átlagos, kedves volt mindent megcsinált amit kértem de elég távolságtartó de nem dr*ga, a lakás panel de szép, minden tiszta volt
Marcsika: nála ugyan még csak Pesten voltam, de nagyon ajánlható, kedves és jól néz ki(szubjektív)
Dark Angel: nála már töb mint egy éve voltam de meg kell említeni hogy az egyik legjobb sz ol gáltató, de sajnos nem egy szép teremtés és a hírdetésiben szereplő képekhez képest nagyon meg volt hízva, a lakás renben volt nem találoztam senkivel.
Fruzsina(most Huanita) :Marcal1 ,szerintem nagyon csinos gyönyörű feneke van a képei nagyon szarok sokkal jobb élőben, együtt do l gozik valakivel de nem találkoztam az illetővel, nagyon távolságtartó volt nem voltam neki szimpatkus valszeg a lakás átlagos panel még éppen rendben van
Hát most ennyi ,aki még részletekre kiváncsi tiszteletdíj stb annak privátban szivesen válaszolok, ezenkívül voltam még Hildelita,Monic,Carmen nevű hölgyeknél!
Na még egy eltelt önreklámozó. Neki sem megy. De én elkerülöm az tuti.
köszönöm a választ.
az itt van nekem egy köpésre, olyan lányt keresek akihez könynen eljutok, mert szeretnék egy állandó szolgáltatót :) akkor lottit meg is látogatom vmelyik nap
Sziasztok!
Annabell és Dettike érdekelne.Tud valaki infót?
A szélhámosok mindig az apróban hirdetnek. A múltkor a piroslámpán egy ilyen jólhangzó szövegű lánytól infót kértem. Azt válaszolta ő még szűz. (Feltételezem, ez olyan beetetés mint ahogy magas barna az erón kezdőként hirdeti magát 10 éve.) A szűzességét ***moderálva*** vehetem el. Ha valaki közületek igényt tart rá, szívesen átpasszolom.
Sziasztok! Tudom, hogy sokan magukat futtatják, és szomorú is, de azoknak nem megy úgy, ahogy szeretnék! Én szerencsére nem panaszkodom, és a munkámat is magamhoz mérten a maximumon teljesítem, úgy hogy ne csodálkozzatok, ha valaki megdícsér ezen az oldalon, elvégre azért hozták létre, nem? :)
sziasztok, az apróban hirdető bella0427-ről van valakinek biztos infoja?
köszi
Sziasztok!
Napsugár vagy Bia a jobb?
Üdv.Én is ezt szeretném kérni mindenkitől hogy ossza meg a tapasztalatait nem kell nagyon részletesen csak a lényeget,sok p*nzt megtakaríthatunk egymásnak.Igen,nálam nem igazán korfüggő a dolog szeretem a fiatalabbat és az idősebbeket is.Bár idősebbekhez szívesebben megyek mert nincsenek elszállva az *rakkal mint sok fiatal.
És igen,aki picit figyel az irományokra könnyen megállapítható hogy vadász vagy szolgáltató írta.
Szia! Köszönjük az infókat! Mindenkinek ilyeneket kellene írnia. Nem pedig önmagát dícsérő álnév mögé bujtatott reklámot. Ahogy látom Te sem ragadsz le egy korosztályon elég széles skálán mozogsz ami jó. Én is így szeretem. Kérek mindenkit aki valóban járt lányoknál, írja le ugyanilyen hitelesen a tapasztalatokat! vannak még sokan akik nem szerepelnek a "listában".
Sziasztok! Kingáról valaki bővebben tudna írni, mert nagyon érdekel! Köszönöm
SZia S.Pohar!
Nyugodtan menj Szandrához. Ha kedves és normális vagy vele, maximálisan viszonozza. Az egyik legjobb szolgáltató Pécsen.Az *l*p*rban popón kívül szinte minden benne van. Itallal kínál, nem siettet, nagyon tiszta és diszkrét hölgy.
Az időpont egyeztetés is teljesen rendben van, de ha teheted, hívd fel előző nap.
Ha egyszer vele leszel, biztosan fogsz még menni.
Sok szerencsét hozzá!
Jazmin! nevű hölgyel vigyázzon mindenki!!!!! Előre elkéri a p*nzt aztán eltűnik. Egyszerűen meglopja az embert.
köszi az infókat ;)