Én is ezért járok ide.
S lám, hívni sem kellett!
Szép Napot és estét Tündérem! :)
Most hamarabb írok, mert az sem volt jó!?
Én is ezért járok ide.
S lám, hívni sem kellett!
Szép Napot és estét Tündérem! :)
Most hamarabb írok, mert az sem volt jó!?
sziasztok nórirol valami infó? b.kersztur
Sziasztok meg tudnátok mondani hogy debrecenben a Balaton utcán melyik lány található?? előreis köszönöm!
Attól függ melyik?Mert kettő van belőle!Szerintem az idősebbnél voltam!Az felejthető!De nagyon!
Lauracicánál egyszer voltam szerintem nem jó,sokat beszél nem figyel a sexre nem ajánlom.
LAURACICA vagy FANNI?Esetleg tud infót valaki?
:D ...és neked van igazad!
Szia
Voltam nála töbször is ,főleg amikor Jázmin nem volt Szekszárdon Jázmin szerintem sokkal jobb de Ő sem rossz!Szerintem megéri meglátogatni őt (is)
BAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ezen mondjuk CSAK !!nevetni tudok mókuska! Viszont inkább vágtam volna savanyú képet minthogy hónapokig nyomjam az ágyat. :-( de azért :-)))))))
Szia!
Egy panellakásban fogad ami elég kicsi és szűkös a hely de viszont tiszta. A testalkata átlagos nekem nem nagyon jött be de ugye nem tudtam előre viszont mint már írtam a franciája kárpótolt mindenért. Kedves is aranyos is szerintem még megfogom látogatni, de csak franciára. :) Ja és egy másik hölggyel együtt dolgozik, de engem nem nagyon zavart.
Kedves Misimókus!
Nálam nem lehettél...és TUDOD MIÉRT NEM????? Mivel nem dolgozom..6 hete gipszben van a lábam...ESETLEG ZÁRÓJELENTÉST csatoljak? küldjél mail cimet nyuszika...További szép napot
Sziasztok!
Most vesztettem el a fonalat!
Miranda 21-nek mi köze van Barby 22-höz, és méginkább Dia 39-he? Most akkor kettő, vagy 3 csaj dolgozik együtt? És akkor most Dia = Barby = Miranda? Ha nem, akkor Miranda miért kapcsolódott bele ebbe a vitába? Pláne, ha az egész előtte való levelezés Barby-nak és Diának szólt? Lehet, hogy mégis van valami abban, amit a többiek ( révész, kocka, Petya ) írtak? Most akkor megbízható, vagy sem? És egyébként hány éves a kapitány?
:-))))))))
Üdv: Thomika
U.i.: Barby, Miranda, Dia, stb nálam egyébként sem jöttek be, úgyhogy az előzőekben leírtakra nem kell válaszolni!!! :-))))
látogassmeg !!! és rájössz
Szia Gáspárka!
Szeretném megkérdezni, hogy milyenek a körülmények és milyen testalkata (vékony, átlagos) van Katának?
Csak megjegyzem egy képet feltehetne kedvcsinálónak:)
Előre is kössz!
Sziasztok!
Tegnap jártam Anett 23-nál reklám célzat nélkül, küldetés teljesítve:
veszteségek: az előre legyeztetett ***moderálva***, és semmi más....
tapasztalat: megbízható, ajánlott, finom nőies....
eredmények: előkészület auto parkolás (5), gyakorlat (5), hozzámállás (5), összhatás (5)
javaslat: teljesítendő küldetés, igényesek számára.
kockázat: önként újrateljesítési hajlam .... sanszos..
Ui: Na Makktársak már vagy két-három alkalommal érdeklődtem Zsani 20-ról és persze mások is....de persze szokásos semmi.....
lehet, hogy az őt kedvelő 17 látógató csak a képeket kedvelte? Valaki igazán megirhatna tényadatokra támaszkodó élménybeszámolóját
!!!!!
MÉG JÓ HOGY A FÓRUM AZÉRT VAN HOGY ......???!!!!
Üdv!!
Jól látom Gina 24 egy másik csajjal hirdet? Hmmmmm!!! Nem tagadom a kedvencem ( még mielőtt valaki nekem esne nem reklámozom, csak eddig pozítiv volt, na de mind1), így pedig 2 csajjal még izgalmasabbnak tünhet.
Na de a puding próbája az evés. Majd megosztom a tapasztalatomat, remélem pozítiv marad.
Sziasztok! Nemrég jártam az apróban hirdető Katánál, fél órát beszéltünk meg de az aktusig nem jutottunk el mivel a franciájával egyszerűen kivégzett. Szerintem fantasztikusan csinálja 10/10. Csak ajánlani tudom.
Kedves Makktársak!
Régóta olvasom a fórumot,és ennek a fórumnak az lenne a feladata hogy tájékoztatást adjon 1-2 szolgáltatóról, de nagy részt fogalmam sincs kihez érdemes menni mert a konkurencia sokszor elbizonytalanít a hamis, valótlan állításokkal!Bár nem sok sz*lg*ltatónál voltam de ha megyek Én mindíg a frankót fogom ide leírni!
Angel-ről annyit tudok mondani hogy voltam nála párszor,de rosszat nem tudok róla leírni,sőt nagyon jól tartja magát, tényleg nyugodt a légkör,végig nagyon kedves, odafigyel rád,és a masszázs fantasztikus főleg a befejezés!nálam 10/10
Ani-ről hát nehezen lehet megtalálni,a lakás tiszta,ő is nagyon kedves, de az a ruha sokat eltakar a képeken,viszont ami csinál azt jól csinálja,de nála sem csalódik az ember!nálam 10/6
Ha valakinek Szöszikéről,Anitáról,Ivettről,Loláról van valós élménye kérem ossza meg velem!
Üdv!
Igen. Magyarázat mindíg van. :)