Te méginkábbhülyegyerek! Ez nem egy jelmez hanem ugyan az a ruha! A harisnya és a melltartó is. Ugyan az a csaj. Két néven, két telefonszámmal, és két életkorral. Igaz ugyan azt a helyszínt adja meg.
Te méginkábbhülyegyerek! Ez nem egy jelmez hanem ugyan az a ruha! A harisnya és a melltartó is. Ugyan az a csaj. Két néven, két telefonszámmal, és két életkorral. Igaz ugyan azt a helyszínt adja meg.
Sziasztok,
Edreklodni szeretnek a kovetkezo lanyokrol...
-Lina(22)
-Klaudia(18)
-Kitty(24)
-Vivike(24)
Elre is koszonom...
Nem tudjatok Orsika hova tunt..??
Sőt a csízma is megegyezik mind 2 csajnál. Gondolom edda erre is van magyarázat. Pont 2 nyíregyi csaj, ráadásul mind a 2 hirdet is ők veszik meg. Még az izlésetek is egyforma. Érdekes. Kiváncsi lennék most akkor hány éves. Ezek után megbizhatónak érzed magad, ugye?
Jessyka! Lehet sok volt a mefi vagy vmi más sz*r? :DDDDD
Ezen már én is rágódtam: nem is csak a zöld ruha, hanem a harisnya ugyanaz. Ugyanaz a bőr, ugyanaz az alak egy 22 és egy 39 éves nőnél is. Ja és miért nem látszik egyikőjüknél a haja, a feje? Egy másik hajszín, hajhosszúság már bizonyíték lenne.
Tisztelt balázs19!
Kérésére a regisztrációját töröltük
Hello! Itt az apróban hirdető Bettinél volt már vki? Érdekelne korrekt-e!
gratulálok !!! ez nyomós indok arra hogy kerülendő legyek ((( ??? mert gondolom amit te látsz zöld ruhát abbol tutira csak egy van !! igaz ezt te meg állapítottad :)
Kedves masszőr69!Ne csodálkozz,ha jó vélemény születik valakiről! Inkább próbálj a nyomába érni! De kell hozzá kellő intelligencia, rátermettség, empátia, és a lényeg , hogy szeresd azt, amit csinálsz! Talán így feldolgozhatóvá válik Számodra a jó vélemény, és elfogadod,hogy van ilyen is! Sok sikert!
Sziasztok. Valaki értelmes beszámolóval tud szolgálni Szilvi 32 illetve Adél 34 -ről? Kössz.
Sziasztok!
Alexáról valaki infó?? :)) Nagyon szexi ..... bejön nagyon! :)
Tudom, mindenkinek más az ízlése, de nekem a KRISZTI kihagyhatatlan a havi repertoárból...
Sziasztok!
Lauracica vagy Fanni érdekelne.Tudtok róluk infót?
Köszi
Tisztelt Szerkesztőség!
Hol van lehetőség törölni a felhasználómat? Ha Önök tudják kérem teljesen töröljék a felhasználómat!
Durván széttetovált:D
Nyugodtan lépj a tettek mezejére!
Kedves kunta kinte! Én normális hangnembe beszéltem a hölgyel, ő viszont nem ! Azóta viszont jártam nála és szerintem elég igénytelen a lakás mivel hogy az ágy szeret szét van menve meg szakadva arról nem is beszélve hogy az a terítő vag ymi az ágyon tiszta geci volt, én nem szívesen fekszek más gecijébe már ne is haragudjatok meg!!! Sőt még a padlót is felmosshatta volna mert oda is ki volt csöpögteteve valami !!! Undorító!!! Nem tud összetakarítani????
Én voltam nála egy párszor, mindig jó élmény volt! Ajánlott!
Kiegészítve a fehér harisnyakötös képre is.
Reggo nagyon igaz amit írsz! Így kellene lennie. De van egy dolog amit nemrég tudtam meg. Néhány lány panaszkodott nekem arról, mennyi a idióta hülyeségeket kérdező és zaklató telefonáló. Na most ha két barom felhívna Téged is lehet Te sem tudnál a telefonba normálisan beszélni. Még akkor sem, ha tudod, hogy úgy kellene. A másik! Nemrég bejelentkeztem egy lányhoz. Nála akkor voltam elsőnek. Mikor odaértem nem vette fel a telefont. Hiába hívtam. Volt a környéken dolgom, így elintéztem azt, majd újra hívtam. Felvette és tudott fogadni. Elmesélte ott, hogy mostanában egyre több a telefonon bejelentkező de el nem menő "vendég". Ez miatt eleinte néhány emberről tuti lemaradt, mert arra az időpontra nem fogadott mást. (aki esetleg el is ment volna) Mire rájött, hogy ezek valószinű a többi lánynak a strigói. Most már tök mindegy, ha olyan jelentkezik aki a telefonjába nincs tutira beírva, mert aki elmegy Hozzá annak ha előtte rejtetről hívta is elkéri pont ez miatt a számát, azt nem is veszi figyelembe és ha egy másik is bejelentkezik akkor Őt is fogadja. Így csak a telefonszámlájuk nől, Ő meg nem bukik semmit. Tehát uraim! Lehet szidni a hölgyeket ezért-azért de sajnos nagyon sokszor mi magunk idézzük elő a problémátt amit utánna rajtuk kérünk számon.