Kedves Művészlélek! Miután én masszőr és nem massszőz vagyok, így nyílvánvaló, hogy férfinak születtem, így egyetlen nőnek sem kívánok nyomdokaiba lépni, pláne, Messze élek Keszthelytől, tehát megnyugodhatszl.Ha ott járok a munkámat végzem és nem a c*rkákat fényezem.Profi masszőr vagyok és jártas a keleti masszázsokban és néha beleolvasgatok ki, hogyan próbálja eladni a soha nem tanult tudását.Így találtam a zala megyei lányok között-van olyan studió ahol hárman is értenek a tantrához- és Angel leírásásra ...stb.....hát nem mondok erről többet.A tantra, thao és sok más keleti masszázs töredéke egy életfilozófiának, és az"erotikus" része még kissebb hányad.Hogy jól és ahogy tanítják, úgy éld meg és csináld, komoly joga ismeretek szükségesek..mindegyiknél.A továbbiakat, vagyis a szükséges alapokat tömören megtalálod a wikipedia tantra cimszó alatt ....és ha elolvastad, és esetleg még a Tantrikus ébredés című könyvvel is megismerkedsz akkor talán különbséget tudsz tenni a tantrikus életfilozófia és egy frissitő jellegü masszázs, egybekötve p*csv*réssel műsor között. Ha ez sem elég ajánlom India meglátogatását.....csak ezért írtam és látom, milyen regisztrációs kedvet gerjesztettem, pró és kontra...szóval én nem vagyok konkurencia, csak szeretem ha a dolgokat a nevén nevezik! Tovább nem foglakozom a témával.Ha akarsz írj privátban.... ja és az intelligencia az nagyon fontos ebben egyet értek:) a rátermettség is, vagyis képes vagy magas szinvonalon jógázni, meg a többi is :) szép napot.