Kidrült, hogy Jázmin kölcsön adta a telefonját valakinek amig nem dolgozott. A másik hölgyet Szandrának hívják, Jázmin semmit sem tudott az egészről. Mindenki vonja le a következtetéseket.
Kidrült, hogy Jázmin kölcsön adta a telefonját valakinek amig nem dolgozott. A másik hölgyet Szandrának hívják, Jázmin semmit sem tudott az egészről. Mindenki vonja le a következtetéseket.
amíg a személyes kedvencem elérhető addig nem megyek máshoz :)
bár ha ennyien vannak egy lakásban az már eleve aggodalomra ad okot.. szóval meggondolandó oda menjen e az ember egyáltalán.
Sziasztok! Keresek egy lányt. Áginak hívják és nem érem el sehogysem a telefonján (707575****). Tudtok valamit róla?
Te nagyon vékony jégen jársz.
Be fog alattad szakadani, rövid időn belül.
Tisztelt Egybegyűltek!
Életemben először járok ezen a fórumon, és most direkt a ti kedvetekért regisztráltam be, hogy hozzá tudjak szólni.
Ugyan ez az egész nem más, mint egy újabb vihar egy biliben, ami untakozó, komplexusokkal teli személyek élénk fantáziájában születik meg, de lévén már többen is felhívták a figyelmemet arra, ami itt folyik, így gondoltam leírok pár tényt, hogy eloszlassam a tévhiteket.
Nem szeretnék túl sok betűt pazarolni erre az egész baromságra, amit itt folyik egy ideje, ezért csak a lényeget írom le.
1. Ha bárki a továbbiakban is azt állítja rólam, hogy én különböző összegeket fizettem, vagy bármi más egyebet tettem, mert el akartam lehetetleníteni akármelyik hirdetőt, az hazudik, mindemellett rágalmaz is engem. Éppen ezért az ilyen témájú hozzászólásoknak meglesz a jogkövetkezménye - nem viccelek.
2. Fogalmam nincs, hogy egy bizonyos veszprémi hirdetőt miért baszogattok itt, és miért hozzátok velem összefüggésbe. Andival évek óta nem beszéltem, nem kerestem, mint ahogyan ő sem engem. Az a régi afférunk elrendeződött, azóta én nem is foglalkoztam ezzel, gyanítom ő sem túl sokat. Nem ismerem őt, nem tudom, hogy kicsodamicsoda, mit csinál most, mit csinált az elmúlt 3 évben.
Azt viszont tudom, hogy egy valaki csúnyán megvezette őt, és anno, amit tett, az csakis ennek volt köszönhető. Nem rosszindulatból cselekedett, hanem mert a szemébe hazudtak neki és durva intrikában volt része. Éppen emiatt még csak feljelentést sem tettem ellene.
Ugyanez a személy itt most más néven keveri szart, ismét bennfentesnek kiadva magát a másik oldal fórumában. Most szeretném leszögezni, hogy nálunk nincsenenk ilyen rongy jellemű moderátorok, másfelől pedig - mily meglepő - a moderátoroknak is csak igen korlátozott jogaik vannak, a teljes adatokhoz biztonsági okokból csak és kizárólag én férek hozzá.
Tehát erre hivatkozni is baromság, mint hiteles információforrásra.
Összegezve tehát: szakadjatok már le erről a témáról, de legfőképpen rólam. Senki ne gondolja azt, hogy ha egy proxiról jelentkezik be, írhat a személyemről mindenféle hazugságot, és megvádolhat engem akár bűncselekmények elkövetésével is. És igen, venni fogom a fáradtságot a továbbiakban, ha ez az egész szar nem fejeződik itt be, hogy megtegyem a megfelelő jogi lépéseket.
További szép napot mindenkinek.
Alex
Gondolj bele meglátogatod valamelyik leányzót, s egylövéssel kettős találatot érsz el:D Micsoda lehetőségek! :D
Még annyit, hogy Fannyi szerintem nem kezdő, már láttam más városban régebben is.
Valószínüleg csak ügyetlenke szegény. Sok faszinak bejön ez a kezdő vagyok duma....
Szerencsére Sonja itt van, ő tényleg jó választás. Sopronban manapság könnyű befürödni!
Sziasztok!
Réka barátnőjénél voltam a Bécsi utcában (nem jut eszembe a neve). Maga a lakás rendben van, szerintem a fürdő sem gáz, pici, de új tusolókabin.
A csajszi átlag, se jót, se rosszat nem tudok rá mondani.
Cintiánál is voltam - bár nem ő van a képeken. Nekem legalábbis egy echte roma csaj nyitott ajtót. A másik csaj, akit láttam ott, ő is útszéli kategória.
Nagyon nem ajálott a Kolostor utca. :(
jobban megnézve Dolly képei is ott készültek :) Ez egyre érdekesebb :)
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok
Kipróbáltam Nyiregyházát is mert járom az Országot :) Azért is irok ide.Be kell valljam nagyon féltem ettöl a várostol mert nem sok jót olvasstam hogy sok a mozdonyszöke és a lehuzzások.
Válaszásom az Anettra esett amit nagyon nem bántam meg a sok csalódás után.
Leányzorol annyit irnék hogy csinos kedves mosolygós és isteni vele a sex. igaz már a hangja is megfogott a telefonba mert elég sok lány elijesztet a rémisztöen unalmas hangjával...Lakás korrekt hangulatos,fürdöszoba tiszta jol felszerelt. ingyenes parkolásal ami nekem azért fontoss.És még egy csoda nem tünt el a se a telefonom se a pénztárcám mint már egy két helyen...
Szoval Anett ha ezt olvassod köszi a mai délelötöt engem lenyügöztél minden téren :)
*** moderálva ***
Tisztelt szerkesztőség kikérem magamnak ezt a megalázást amit ezek itt művelnek ,nekem ugyan olyan jogom itt lenni mint ezeknek,azt hogy ország világ előtt lejáratják az embert ezt már nem tűrőm kérem hogy tegyek ellenük valamit ,én nem foglalkozom senkivel velem sem foglalkozzon egyik sem .A serranot egyszer már letiltották de már megint mocskolodik .Azt hiszem hogy a pénzemért ezt elvárhatom ,csak nem tudom milyen jogon mocskolodnak mikor még megsem ismertek ,ami a másik meg vannak olyanok akik nem is a saját képeivel hirdet, meg egy lány már vagy őt neve is van ,és mégis jó.Azért regisztráltam Anita néven mert nem hagytak gúnyolodtak .A véleményekről meg annyit hogy egy pár nő akinek mindent lehet ,másnak meg semmit.(a véleményekről meg annyit még hogy legtöbb lány maga, saját magáról irja a véleményt mivel a vendég ennyire nem ismerheti a hirdetőt ,mint a vele élő.) Én azt hiszem hogy ennyit elvárhatók , elég régi hirdetőjűk vagyok már.Köszönöm
Sziasztok a hétvégén ismét maxon volt a tesztosz szintem ezért ismét meglátogattam Dia30-at aki Lolitával együtt fergeteges leszbit adtak elő és végeztek ki engem is.Aki még nem próbálta milyen igy 2 csajjal,az nagyon bánhatja!Biztos hogy még meglátogatom őket,kedvesek beszédesek,jófejek voltak.
a Linácska néven futó hölgyet hiányolom Győrből még...
Tényleg!!!! És az egyik képen a melltartó is ugyanaz. Nem furcsa, hogy 3 lánynak azonos a ruhatára?
Sziasztok!
Látjátok milyen "bunyikok" vagytok!!!??? Elzavartátok szegény Barby 22-őt a VL-ről! Bizotsan elment vásárolni magának új ruhadarabokat, hogy ne lehessen plagizálással vádolni Dia 39-el szemben! :-))))
Üdv: Thomika
Maga lenni még normális?
Egy orvos szerint nem, de kért, ne hozzá küldjelek. :)
Sziasztok!
A fotók közt tallózva vettem észre pár érdekességet.
A Violetta és a Gabica hirdetése ugyanazon a helyen készült, ráadásul a hölgy vállán lévő anyajegyekből ítélve ugyanarról a hölgyről van szó.
Ezen tovább menve a Mélytorkos Csenge és a Popókedvelő Vanda is ugyanezen a helyen készült fotókkal rendelkezik. Most akkor hányan vannak ott? :)
Amúgy Violetta telefonban nagyon kedves amikor felhívtam nem régen egyszer, bár egyikőjüknél sem voltam és egyenlőre tervben sincs, de azért érdekes lehet az a hely :)
Alináról már van itt egy jó pár vegyes hangvételű beszámoló. Keresőbe írd be, hogy Alina és megtalálod.
Lia, Alina , valaki róluk?
Ha már nem akarsz annyira "messze" menni a ***moderálva*** mellet keresgélhetsz :P