Szia!
Ő a fekete hajú lány aki a***moderálva***?
Az bejött nekem is nagyon. :-)
Szia!
Ő a fekete hajú lány aki a***moderálva***?
Az bejött nekem is nagyon. :-)
Szia!
Még nem szántam rá magamat.
Üdv: Thomika
Miért vannak a legkisebb dolgok is moderálva, példáául olyan szavak, amelyek nem sértőek, Csillagozva vannak, de minek? Nem is csúnya szó
Sziasztok érdeklődnék egy pár lány felöl hgoy mi a tapasztalatok:
-Szilvi/28/
-Szinti/23/
-Krisztina/33/
-Roxi/22/
-Valentina/24/
-Nórika/20/
-Orsoka/20/
-Priszcila/23/
-Réka/18/
válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Azért valami feltűnt Gina (39) képeiben.
Egyrészről az egyik fajta egy elég jó minőségű felvétel sorozat. A másik része viszont egy elég selejtes képsorozat. Ráadásul az egyiken Gina jobb vállán van egy tetoválás, ami a másik sorozaton nincsen.
Szia!
A régebbi hozzászólásokban visszaolvashatsz Róla.
Akkor nagyon jókat írtak, majd eltűnt, mielőtt még látogatást tehettem volna Nála.
Szerintem - illetve a kommentelők szerint - az egyik legjobb volt akkoriban.
Hogy most változott-e valamit, azt csak egy próba után lehet megmondani.
Urak!---Szextündérke véletlenül nem Izabella???
Thomika! Egy biztos Ginához ne menjetek mert n*mi betegen mentek haza. Ő egyébként mindent bevállal ***moderálva*** aminek meg is lett az eredménye. a városban egyre többen mennek el orvoshoz azok közül akik voltak már nála, mert nem kamu amit már eddig is beírtunk a fórumba. Aki volt nála az szerintünk menjen el és csináltasson teljes körű vizsgálatot magán!
Üdv! Én nem ismerem Ginát jó szolgáltató?
SZiasztok!
Giina visszajött?
Ha jót akarsz magadnak, akkor elmész hozzá, és kipróbálod! Nagyon jó csaj, nagyon kedves, és nagyon kielégítő is!
Nori (24) Szombathely, valaki info? vagy
Régebben voltál nála? Van tapasztalatod róla? Érdemes meglátogatni? köszi. a tel száma 70-es és667-re végződik elmondása szerint 30 feletti a kora. Azért írom, hogy egyről beszélünk-e. Csak a somogyiba találtam a hirdetését a neten nem találtam. Állítólag hárman vannak egy lakásba csajok. Köszi
Ez így van mert nekem **moderálva*** bánta az ilyen barátra
Miután elvitték Kaposvárról, Miskolcon hirdették. Azóta nem kísértem sorsát figyelemmel. Egyrészt nem érdekel, másrészt amióta a konkurens fórum Kaposvár topikja megszűnt, az apróhirdetéseket se nézem. Ott hirdették. A névről és a helyesírási hibákról felismertem.
Lányfüggő! Tudsz valami infot Gina nevü hölgyröl? köszi
Találtam valamit:
"Becsüld meg a barátokat, akik még vannak...
És sz*rd le azokat, akik már sz*rban hagytak!"
Tiszteletem surda úr! :)
Köszönök mindent, ígérem, nem leszek hálátlan. Sose szoktam.
Ugye érted? Összeállt minden, már csak ***moderálva*** hiányoztak.
Egy *** moderálva *** megtalálom, hogy surda úr járt nálam 2009-ben.
A leírás sem stimmel, mindig fehér köpenyben, vagy civilben fogadtam mindenkit. :)
Arcokat sose felejtek el (elég közeli történeteket sem :)). Nem voltál 2009-ben nálam.
Igen, egy élmény vagyok, de miért is kéne maradnom és meddig?
Marcsinál volt már vki? a képei tetszetősek, számomra legalábbis, + jó hogy a szép arca nincs kitakarva :)
Te is voltál már minden fele.. Vagy tévedek?? Most jön az,hogy mikkor hol?? Bla-bla-bla.. A kritikát is el kell fogadni nem csak a pozitívumot..