Nagyutazó, ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna!
Nagyutazó, ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna!
Uránváros, Abaligeti út, gyaloglás?! Egy kis sport senkinek sem árt?! :O :DDDDD
Urak,Nelly 38-ról valami infó? Milyen? Ajánlott? Mert kicsit messzebbről mennék hozzá,ha jó a csaj.
Emese egy törékeny hölgy,aki imádja és élvezi is a szexet,legalábbis én ezt vettem észre rajta,persze ki,mit hoz ki belőle. Élőben sokkal szebb,mint a fotókon és a bimbója valami mesés,ahogy felágaskodik szex közben . Próbáld ki a fullos műsorát,nem fogod megbánni.
Olvsad el a törvény menüpont első bekezdését és megérted.
"Tüzes élvezet" róla semmit nem írtatok...nála volt már valaki?
Halooo!
Szekszárdon van magyar lány aki max 30?
ha van tapasztalat...köszi!
Felhívom a sz*lgált*tók figyelmét, hogy hamis 20000 -el fizetnek mostanában sok helyen, aminek a szépsége az, ha nem veszed észre és te fizetsz vele valahol, utána, eljárás indul ellened.Az alábbi telefonszámmal vigyázzatok!0620377****!!!Megfordult már Győri ,Pécsi, Debreceni, Zalaegerszegi lányoknál is.Akinek mond valamit a telefonszám, kérem írjon!
Felhívom a sz*lgált*tók figyelmét, hogy hamis 20000 -el fizetnek mostanában sok helyen, aminek a szépsége az, ha nem veszed észre és te fizetsz vele valahol, utána, eljárás indul ellened.Az alábbi telefonszámmal vigyázzatok!0620377****!!!Megfordult már Győri ,Pécsi, Debreceni, Zalaegerszegi lányoknál is.Akinek mond valamit a telefonszám, kérem írjon!
Végre Gina újra itt!!
Remélem nem változott semmit és újra remegő lábakkal lehet majd tőle távozni :-)
Szia!
Veronika régi motoros. Időnként feltünik itt a hirdetés majd eltünik, régebben az arany környékén dolgozott. A ***moderálva*** sokat írtak róla. Régen megbizható volt most nincs infóm róla.
Javaslom olvass vissza.
Gina a 39 éves vagy a fel nem veszem telefont GinaBia??
Nínánál kihagyhatod,de nagyon kellemes.
Sziasztok!
Engem Nina-ról, illetve az apróban hírdető Dóri 25-ről érdekelne mások tapasztalata. Előbbiről olvastam több helyen, hogy elsősorban masszázs. Lehet nála csak mást is? :)
Cserébe saját tapasztalatok:
Stella (18): Uránvárost mond telefonban, viszont az Abaligeti út környékén találja magát az ember az utasításait követve. Szóval gyalogosok, óvatosan! :) Alapvetően kedves lány, beszélgetni is lehet vele, de akció közben végig éreztem, hogy sz*lg*lt*tónál vagyok.
Szandra (39): iszonyatosan jó teste van, főleg a feneke igen szép látvány. :) Jókedélyű, kedves hölgy, az ágyban is igen jó. Részemről nagyon ajánlott.
Lilu (26): külsőre számomra átlagos, viszont amit nyújt az első osztályú! Nálam jelenleg az abszolút favorit. A lakás és a háló nagyon kellemes, itt aztán tényleg nincs semmi zavaró körülmény. A hölgyre pedig nincsenek szavak, minden téren nagyon ott van. Itt már tényleg elfelejti az ember, hogy valójában sz*lg*lt*tónálvan.
dehogynem
küldtem privit.
Ha valakinek ismerős a telefonszám, vagy több infót tud róla, kérem írja meg nekem!!!0620377**** hamis pénzzel fizető!!!!!
sixx!
Az említett 3 hölgy közül Dórinál voltam! Nagyon korrekt szolgáltató, az időt nem nézi és nagyon beleáll a dologba! A hellyel van egy kis probléma, de a kedvességével ezt ő áthidalja! Mondjuk nehéz elérni!
Üdv!
Felhívom a szolgáltatók figyelmét, hogy hamis 20000 -el fizetnek mostanában sok helyen, aminek a szépsége az, ha nem veszed észre és te fizetsz vele valahol, utána, eljárás indul ellened.Az alábbi telefonszámmal vigyázzatok!0620377****!!!Megfordult már Győri ,Pécsi, Debreceni, Zalaegerszegi lányoknál is.
Üdv Gina.
Uraim vissza tért a profi aki maga a sex.
Profi,igényes tiszta,a városban még csak hasonlóan szexelő jó nő nem található.
Személy szerint alig várom hogy talizzunk.