te mikor voltál nálam ha meg szabad kérdeznem..???ivett...
te mikor voltál nálam ha meg szabad kérdeznem..???ivett...
Kedves kérdező Újoncok.... Próbáljátok ki a fórum kereső szolgáltatását, nem rossz, esetlegesen kérdésetekre korábban már adott valaki választ.
És ha nincs válasz, kérdezzetek, esetlegesen ha már közben megtudtátok a választ a hölgytől személyesen, akkor írjátok meg nekünk a tapasztalatotokat ;)
Rebeka (22):
Szép arcú, csinos, vékony lány. Lakás a Balfi úton, tiszta, rendezett, fürdő is relatíve tiszta, habár az furcsa, hogy nincs zuhanytálca, de ennek ellenére TISZTA. Masszázs előtt és után is tiszta törölközőt kaptam!
A hölgy a hirdetésének megfelelően masszázzsal szolgál, én csúszkásra neveztem be, és kellemesen csalódtam, Ő volt az első soproni lány, aki egész korrektül masszírozott. Olvastam korábbi hozzászólásokban, hogy a végén csak nekiesik a dolognak, nos, cáfolhatom, nem tudom, hogy a negatív kritika miatt változtatott, de kellő odafigyeléssel tette a dolgát.
Összeségében elégedetten távoztam, 8/10. Igyekszem visszatérni...
sziasztok!Van valakinek valami infoja Barbicica-Regina parosrol az aprohirdetesek kozul?elore is koszi
A ***moderálva*** volt már valaki?
Ott ***moderálva***.....
Sztem kerülendő hely
sziasztok!nagyon jó a csilla 30 ajálom meindenkinek
Szevasz!
Ez most nekem szólt?
Üdv: Thomika
***moderálva***
Hát haver nézdmeg ha nem volt tiszta de írj beszámolót!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Melinda-Vandánál volt már "hiteles" hozzászóló?
Még mindig "csiklandoznak" a képei! :-)))
Thomika
Dorina 31-nél járt már valaki?
Hogy érted a húzósat? Ha értem mire célzok?) Lassan ebben a fórumban már semmit nem lehet leírni :D
Sziasztok!
Infót szeretnék Vanessza 35-ről.
Köszönöm.
18-20 éves vékony lányt nincs kaposváron.
Szia! Én voltam Zsófinál (38) Kaposváron. Az első 1-2 alkalommal "csak" a fr-ig jutottam el, mert annyira tökéletes a franciája. Most már rendszeres vendége vagyok, és még mindig ugyanolyan tökéletes, finom, gyengéd,ügyes, kedves, a szexben is kiváló. Mindig sajnálom, amikor az időm lejár, mert annyira jól érzem magam nála. Egyszerű környezet, de tiszta, rendezett. FONTOS! Nem lenyúlós! Megbízható! MÉG VALAMI! Valóban Ő van a képen! Mindenkinek bátran tudom ajánlani aki Kaposváron átutazik, vagy netán kaposvári. A teste egy kis finom vékonyság, melyet félve fogsz meg, de roppant ügyes, energikus. Volt Kaposváron olyan lány, akihez ezelőtt jártam, de most Zsófi a prím!!!! Merem ajánlani.
Az ággyal voltak problémáim de már szerencsére nem ott van úgyhogy valószínű hogy megyek!:)
Üdv Srácok volt valaki Alexandránál?Ha igen írjátok meg a véleményeteket róla lécci.Kösz elöre is.
:)
Sziasztok!
Mi van a chat-el? Nem tudok belépni! :/ Én vagyok a béna? Vagy valami más a probléma?
Te füstmentes itt úgy látszik te minden hol ott vagy.. Érdekes. Na az Ivett nem 30-hanem annál több meg a testalkata sem úgy néz ki mint a képen. Ő már itt lejárt lemez. A Jázmin is sajnos régi játékos és nem is nagy sláger rajt is van több fölösleg.. A többi lány legalább valós.. Ennyi... Nem ajánlott a két hölgyike..