De mi az igazság??
De mi az igazság??
Fáj az igazság?
Attól még igazság marad.
Háhá:)Ott a pont:)
Kérem önöket legyenek szivesek megindokolni a törlés tényét mert a szabályzat többszöri elolvasása után sem értem ennek okát! Köszönöm előre is. Üdv
Hamarosan jön vissza Melicica is ez szupi !
Helló! Én ma voltam Zoé-nál és nagyon jó volt vele! Rögtön beindul tőle az ember! A bőre finom, selymes, tapintása kellemes, jó volt tapogatni, puszilni!! Isteni volt a lovaglása, utána előlről nem is bírtam sokáig! Ez a lány egy kincs! Vigyázni rá, még nagyon fiatal, de nagyon jó vele lenni!! És beszélgetni is lehet vele, ami plusz pont!! Köszönöm neki!!
Jézusom! Te szegény...Ó
Csak hogy érthető legyen:Hogy hamis 20000-sel fizetnek,az nem gáz???Kinek??Itt???Miért???Ha valaki beköltözne egy normális lányhoz,azt meg ki kell moderálni???Ember,nézzél már szét,mielőtt cselekszel!!!Köööösszziii!
Jártam már Rubynál, nekem bejött!
Elárulná valaki,mi a fene kimoderálni való abban,ha albérletet keresek egy lánynál???Menjen már a jó fenébe akit ez zavar!Semmi illegális nincs benne,ha igen,akkor ennél sokkal cikibb dolgokról is tudok beszámolni!!!Kérem az oldal ellenőreit,szíveskedjenek átnézni,mit is moderálnak!!Köszönöm!!!
Ajánlom a Rómeo, Don Huan vagy Lakatos Eugén fedőneveket!
VIGYÁZZATOK MARCALIBAN SZISZIRE! MA VOLTAM NÁLA ÉS MEGLOPTAK! KEZDEM AZ ELEJÉTŐL! KICSIT LEPUKKANT HÁZ MARCALIBAN A ***moderálva*** UTCÁBAN. FŰRDŐSZOBA PROBLÉMÁS MELEGVÍZ NEM VOLT! Ő 29 ÉVESNEK HÍRDETI MAGÁT DE KÖZELEBB VAN A 40-HEZ. LUKAS ÁGYNEMŰ SIKOSÍTÓ TÖRLŐKENDŐ NUKU. MEGBESZÉLTÜK AZ ***moderálva*** MINT AMIT MONDOTT TELEFONON ÉS MEG SE CSINÁLTA ŐKET AMIT MEG NAGY NEHEZEN ABBAN NEM VOLT KÖSZÖNET! NEM TUDOTT ÚGY VISSZAADNI MARADT NÁLA P*NZ,GONDOLTAM NEM BAJ ***moderálva***! A FOTÓIN CSAK AZÉRT VAN HÁTULRÓL FOTÓZVA MERT ELÖL NEM VOLNA MIT. TÚLVOLTUNK A SZEXEN AMIT MEG IS BÁNTAM DE UTÁNA VOLT A SLUSSZPOÉN! NYISSÁTOK KI A SZEMETEKET MERT AMIT MOST LEÍROK ATTÓL LEHIDALTOK! KILÉPEK A KAPUN BENYÚLOK A ZSEBEMBE ÉS MEGSZÁMOLOM A P*NZEM ÉS HIÁNYZIK BELŐLE NEM IS KEVÉS! LEDERMEDTEM VISSZAMEGYEK BEKOPOGOK. KISZÓL HOGY FÜRDIK, MONDOM NEKI NYISD KI LÉGYSZIVES ERRE Ő, JÖN MINDJÁRT VALAKI! NE SZÓRAKOZZ MONDOM NEKI NYISD KI MERT MEGLOPTÁL ADD VISSZA A P*NZT! MONDTA MENJEK EL, MONDOM NEKI AKKOR FELHÍVOM A RENDŐRSÉGET MOST AZONNAL ERRE Ő JÓ AKKOR AZT FOGJA MONDANI NEKIK, HOGY ERŐSZAKOSKODTAM VELE! NAGYNEHEZEN KINYITOTTÁK OTT ÁLLT VELEM SZEMBE EGY NAGYDARAB 100 KILÓS KOPASZ CIGÁNY VIPERÁVAL A JOBB KEZÉBEN BALBAN MEG A P*NZEM! MONDJA GYERE BE MONDOM TE GYERE KI! MONDJA GYERE BE MONDOM NEKI GYERE KI! KIT AKARSZ TE FELHÍVNI KÉRDEZTE? MONDOM A RENDŐRSÉGET MERT KORREKT VOLTAM OTT HAGYTAM EGY CSOMÓ P*NZT ÉS MÉG MEG IS LOPTOK! ERRE VISSZAADTA DE KIRÁNTOTTA A VIPERÁT,HOGY NEM JÁRTÁL ITT! MONDOM NEM JÁRTAM ITT AZTÁN ELJÖTTEM! HA VALAKI NEM AKAR ÍGY JÁRNI AKKOR TANULJON AZ ÉN TÖRTÉNETEMBŐL ÉS KERÜLJE EL JÓ MESSZIRE AKI MEG MÁSFAJTA IZGALOMRA IS VÁGYIK AKKOR HAJRÁ! HAZAFELÉ DÖBBENTEM RÁ,HOGY EZ ELSÜLHETETT VOLNA ROSSZABÚL IS OTT VOLT A TELEFONOM A KOCSIKULCSOM IS! CSAK ENNYIT AKARTAM MONDANI.
Olyan nevet mondasz amilyet akarsz.... :)
Mester!
Maradj inkább otthon :)
Kiről is van szó??
Sziasztok, Ruby-t szeretném meglátogatni már egy ideje.. .a képeken nagyon fincsin néz ki, valakinek info róla?
szasztok
kit ajánlotok nekem aki szereti az anál szexet
és formás a feneke
köszi
Bence, Te mire vársz? Nehogy nagy koppanás legyen belőle!
Köszönöm a segitséget revesznek.
A mai délelőtt felkerestem Gina24-et, és mit mondjak, a fél órából egy órára váltottam amikor beléptem az ajtón. Nagyon csínos, szép lány és rendkivül kedves. Ami még megfogott benne elsőre az, hogy nem ugy mint nagyon sok lány papucsban, ZOKNIban, farmerban fogad, hanem nagyon szexi fehérneműben. A parkolás szuper, a lakás szintén. Gina pedig lenyűgöző. Kaptam egy kellemes masszázst, és közben egy jót beszélgettünk, majd pedig megtörtént a dolog. Nagyon ügyes és feszes, szolis bőre van és irtó szép popsija. Nekem nagyon bejött. Ő nem egy fadarab aki csak fekszik és csináld a dolgod. 5-ös.
Sziasztok.
Tiszaújvárosban vagy környékén tudot ajánlani megbízható sz*lg*lt*tót?
köszi.