Most akkor cáfolsz, vagy mi a f.sz van?!
Most akkor cáfolsz, vagy mi a f.sz van?!
Na pfff!
Nem-nem füstmentes ez egyáltalán nem REKLÁM! Szerinted?!
Már csak az a kérdés, hogy melyik része a kamu? Az eleje, vagy a vége?!
Van tippem: mivel a Lottit már én is látogattam és meg voltam elégedve!
Szia,
nem voltam még nála, de Gyuéásnak tűnik :(
Kedves diplomatapasi!
Annak nagyon örülök, hogy egyetértesz velem a Lottiról, de ki az a Jázmin?
Ami még érdekes lehet az az, hogy nem az a nagyon szép környezet, mint az Anett és Lolita párosnál, de a célnak nagyon is megfelel!
Sajnos én is jártam már igy nevet nem irok de mikor bementem a lánykához eléggé lehuzzós hangulaba volt akit csak a pénztárcám tartalma érdekli,igencsak meg kell nézzni azt a környezetet ahova el is látogat az ember mert sokszor már a képekröl is kiderül.
Lottinál ls Jázminál én is jártam elégedett voltam,ugy a lányokra mint a lakásra ami nekem sokat számit.
Üdv emberek!
Szeretnék egy kis élménybeszámolót tartani, csak tartok attól hogy reklámnak veszik páran! Mégis megkockáztatom: Tegnap szerettem volna meglátogatni egy új hírdetőnket / nem írok nevet, mert nem a lejáratás a célom/ aki nem rég "kezdett" nálunk ! Többszöri próbálkozás után nagynehezen felvette a telefont és valami nagyon utálatos hangnemben eldünnyögte a programjait és d.j.it! Na mondom ez nem nyerő nállam, ha már így kezeli a telefont akkor milyen lesz a személyes találka! Mivel a fotói mégiscsak birizgálták a fantáziámat időpontot egyeztettem és el is mentem hozzá! Ajtónyitás és köszönéskor ujjabb csalódás ért! Nem kockáztattam tovább! Sarkonfordultam, bár a hölgy igencsak zsörtölődött, mégis faképnél hagytam!
Szóval itt jön az amikor elgondolkozik az ember, hogy miért ne maradna a már egyszer beváltnál?!
Nos mivel a Lottit és a Helénát már látogattam párszor így Rájuk esett a választásom! Igen uraim Ők vállalnak közös programot is! Igaz egymáshoz nem nyúlnak, de az .gyf.l.rt mindent megtesznek!
Ismét elégedetten távoztam tőlük!
Nem mondom, hogy mostmár mindíg így lesz, de sajnos nagyon vegyes a "felhozatal", úgyhogy egyenlőre azt javallom férfitársaim : jól gondoljuk meg kihez , hogy és mikor!!!
Leszboszikról valaki valami használható infót esetleg?
Itt vagyok kedves :) Holnaptól azaz jan. 13.-tól reggel 9től elérhető vagyok és várom szeretettel a régi és új vendégeimet :) :) puszi
Tisztelt mixeres!
Mi csupán hirdetések megjelenítésével foglalkozunk. Amit Ön szeretne, azt nem nálunk, hanem pl. a megfelelő hatóságoknál kell intéznie.
Uraim!
Ismét előkerültem, várom sok szeretettel kedves régi és új vendégeimet is...egy kicsit távolabb :)
Írisz
Tisztelt mixeres!
Miért kérjük számon valakin, ha megváltozott a telefonszáma?
Kérjük, hogy a ezt fórumot is a megfelelő célra használja és ne csevegésre.
Köszönjük
Anna róla kinek van infója???
Kép alapján nagyon ott van...
Nahh az önreklám hehehe! Ez olyan vicces!
Masszázs Varázs (18):
Semmi köze a képekhez, kb. kétszer akkora, ***moderálva***... Idétlen a műsor is, ha nem akartok csalódni, akkor ne menjetek.
Ezt nyugodtan vehetitek objektív beszámolónak is.
Most nézem még a telefonszám is megváltozott! Igazi bűvész! Nem értem az oldal üzemeltetői miért nem zárják ki az ilyen ***moderálva***
Most nézem még a telefonszám is megváltozott! Igazi bűvész! Tisztelt oldat üzemeltetők nem kellene felhívni az ilyeneket és számonkérni?! Üdv
De milyen érdekes hogy Sziszi Marcaliból 12 óra alatt hogy át tudott változni Lili-vé és már Balatonmáriafürdő-re is át tudta tenni a székhelyét! Ez azért jelzés értékű! Ez felér egy beismerő vallomással! Óvva intek mindenkit tőle! Üdv
Köszönöm a válaszát! *** moderálva ***
Tisztelt mixeres!
A hozzászólása nem ebbe a fórumba való, ezért lett törölve!