***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Ajánlanám a fr*nciázás királynöjét,aki a ***moderálva***,gyönyörök kertje alatt hirdet.Soknál voltam már,de ö tényleg olyan és azt teszi amit kell.Ajánlani tudom.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Ajánlanám a fr*nciázás királynöjét,aki a ***moderálva***,gyönyörök kertje alatt hirdet.Soknál voltam már,de ö tényleg olyan és azt teszi amit kell.Ajánlani tudom.
Sziasztok! hogyan tudom a megmarad egyenlegem átadni egy másik hírdetőnek? köszi
A helyesírás az egy dolog....... De a MÁSik része...... :D
Fényképész Veszprémben Mona is! Nem az ***moderálval csak az érkrzésről vetkőzésről készit képeket! A kamera nem feltünő. A képek pedig bármire jók
Sziasztok kit tudtok ajánlani aki fiatal és jó is. Véleményt tud valaki róluk Liana, Anett, Lotti, Lolita, Regi Melissa. Ők a legcsinosabbak számomra valaki volt már valamelyiküknél????
Az említett hölgyek közül Cony-nál jártam. Írtam is róla ide kb. egy hónapja. Érett bestia, merem ajánlani. A lakásban ahol meglátogattam nem tudom hova rejtehette volna Lizit :)
Jó vadáaszatot kívánok !
Szia!
Bár már leírták de válaszolok.
Nem roma hanem szolibarna.
Benne van már a korban de sterintem simán a jók közé sorolható a kinézete alapján békés megyében.
Nem tudom hogy "***moderálva***" mit vállal de nekem mehetett az *nál is és a végén a sz*jába ***moderálva**....
Lakás tiszta rendezett parkolás ingyenes.
Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Szia!
A felsorolásodból csak Lizivel voltam, vegyes infók vannak itt róla, nekem bejött, én voltam már nála párszor írtam is róla korábban, mindig megfelelő volt a ***moderálva**** , a képek megfelelnek a valóságnak, írták róla hogy Conyval együtt van, de legutóbbi látogatásomkor egyedül ***moderálva**, hogy ez állandó e vagy sem azt nem tudom. Ha képről bejön akkor egy próbát mindenképp megér:) A későbbiekben én is tervezem Conyt de nem nagyon van róla sem infó itt így kicsit még várok.
már csak 9 nap :)
Köszönöm, pont jókor! Napaokon belül arra kell mennem! :)
Én a múlt hónapban voltam Lexynél már az ajtón belépve meglepődtem,a lakás egyszerűen gyönyörű,tiszta, igényes,Lexyke is egy tündérien aranyos,kedves közvetlen csajszi,én egy 1/2 órát voltam nála és tényleg mind végig kedves volt,*rban is nagyon jó,és ami még meglepett hogy egyáltalán nem sürgetett,nem nézte az órát olyan igazi vendég marasztaló.Mondhatom élőben még szuperebb mint a képeken,szeret beszélni is jó sokat,hát vele aztán nem unalmas.Még biztosan meglátogatom::))
volt már valaki zoé-nál?
a képek alapján isteni de vajon milyen ,lehet a szexben?
Dzsina elírtam a lány nevét bocsi .
Ma jártam Dzseninél a lány új a pályán ezt vegyétek figyelembe de vele igazi barátnő feeling volt a találka .Én biztos meglátogatom még :-)
Volt már valaki melissa-nál v nóránál?
Melisa 19-et én most itt nem látok hirdetni,na de Melinda 19-et annál inkább!!!Méghogy nem írtak róla semmit!!Másról se szól a nyíregyházi fórum szinte csak róla.Ő a híres-nevezetes GYULA!!Számára még az idő is megállt!Már vagy 3 éve 19éves!Nem öregszik!Egy kis anorexiás guszevi telivér!
erre mondják kinek a papp....XDDD
Oké,megvan. :)))
Addig a jó, amíg senkiről nem írnak semmit :) Főleg ha már régóta fent van,akkor rossz nem lehet...
Hali. Voltam már több lánynál is, de Melisa 19 már régóta izgatja a fantáziámat, de még senkitől sem olvastam semmit róla! Létezne, hogy még senki sem volt nála?!