Hát ha te mondod .... csak nem fáj az igazság cola XDDDDDD
Hát ha te mondod .... csak nem fáj az igazság cola XDDDDDD
Sziasztok! miért nem lehet egy olyat hogy ha írok egy hozzászólást és miután elküldöm veszem csak észre hogy vmit elírtam akkor tudjam(legalább egyszer) módosítani? köszi...
Szia!
Régebben Margó volt fotózva ebben a ruhában, illetve ebben a szobában, ha jól emlékszem!!!!
Sziasztok!
Ha szép lányhoz akarok menni, aki vállal fél órát is, és lehetőleg magas, kit ajánlanátok?
Köszönöm előre is!
köszönöm a kedves hozzászólásod, igen valóban elírtam, ennyi gond legyen az ez életben!!! :)
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan lányt aki párokat is fogad, hírdetők között Laurát találtam aki páromnak is megfelelne, róla vélemény?
A H-A-R-kály megint beleüti a csőrét olyanba, amibe nem kellene! Ne vedd ennyire magadra a dolgokat: nyugodtan kopácsolj máshol !
xd: gyerekes ! vagy törpeharkály
Bocsika, de
vagyunk még egyáltalán?
Vannak olyan lányok akikhez lehet egyszerre ketten menni úgy hogy kettővel egyszerre csak külön szobában? Szóval én is egy lánnyal meg a másik fél is egy lánnyal csak külön szobába?
Ha valaki tud ilyet írjon akár privátba is!
Lányok is írhatnak akiknél van erre lehetőség.
Figyelj Tollasmaki!
Kamillát csak ajánlani tudom mindenkinek!
Az Ő mélytorkosa a legjobb, tegnap voltam nála de még mindig bizsereg a farkam!
Tényleg tövig bekapja! És látszik rajta hogy élvezi amit csinál!
Ő nem csak beszél, hanem meg is csinálja amit kérek tőle, minél hamarabb látogassátok meg!
10/10
Siasztok ime a str..k már megint sztárolják a kerti majmukat ember átlátható és unalmas na de ki kihez egy az már a maga dolga ... ( remélem le esett mentes cola xddddddddddddddd
Mondjuk, nem egy nagy durranás, ahogy így megnéztem........
Akkor fogalmaz lírai nyelven, az ütősebb, jobban hangzik, és nincs moderálás! :D
Viki sok p*nzt akar keresni gyorsan az a baj ezekkel a buta kurvákk@l hogy semi variáció nincs :) és azért moderálnak mert leírom az igazságot :)
Sziasztok!
Saját magamat kellene elküldenem moderálásra!:-)))
Nem Ingridet akartam írni, hanem INDIRÁT!!!
Szerintetek lehetséges, hogy főiskolás?
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Mit szóltok Ingridhez? Nekem bejönnek a képei.
Üdv: Thomika
Kivolt ez!???????? :DDDDD Szakadtam most egyet! :DDDDD
Téged miért moderálnak mindig? :O
A Lottival és a Helénával kapcsolatban egyáltalán nem cáfollak, mert tuti csajok!
Te nagy bőnyögő,még azt sem tudod milyen nap van?-vagy hónap.....pihentesd még a szemed,nehogy belelőjenek megint:-))
Jázmin egy békéscsabai versenyzö de én itt Nyiregyházán Heléna és Lotti és Anettnál voltam még.Lolitát akarom most kiprobálni csak még félre kell tenni egy kis p*nz :))