Sziasztok nagykanizsa környékén tud valaki valami autos buvohelyett?Köszönöm
Sziasztok nagykanizsa környékén tud valaki valami autos buvohelyett?Köszönöm
Sziasztok!
Vanetta (32)-ről van valakinek infoja?
Köszi!
Buster · Újonc · Amanda(23)!
Kerülje mindenki nagy ívben.
Lehúzás amit csinál, én megfizettem a tanulópénzt más ne tegye!!!
Legutóbbi profilját törölték, de gondolom2 perc készteni másikat...
Valamint Mona 25-ről és Lora 25-ről is jó lenne egy kis infó.
Barbi 22-ről tudtok valamit? Ha jól tudom azon a címen szokott rendelni, ahol Anikó 25.
Fruzsi 23 full kamu, megpróbál kamerás szolgáltatást telefonfeltöltés ellenébe ajánlani, mindenki kerülje! Zárójelbe megjegyezném hogy miután elutasítod még neki áll feljebb! Az ilyeneket tilthatnák az oldalrol az adminok!
Személyes kontaktus 😀
Hát peersze hogy lesz.... És ezt a dumát te be is nyalod? Echte kamu a csaj.
Eggyet jegyezz meg komám, lové utalás csakis utólag! Ha nem tetszik neki mehet a kútra vízért, ennyi.
Köszi Mindenkinek az infót!🤝
Alexan no para... már itt van, teleportál a csaj...tanulhatnánk vmit tőle :D :D
Alexan · Újonc · Kamerás opciót ajánlt még éjszaka.Kérdeztem,hogy lesz e személyes kontaktus is esetleg később?Igent felelt.De már az árait nem osztott meg velem.Mára meg lelépett.Hát ennyit erről.Képei nagyon tetszetősek,voltak.
Nándi · Őstag · Nem húszéves az tuti de kor amivel hirdet max 1 évet tér el!! És kinézetre is nagyon toppon van a csaj!
Üdv voltam nála egy hónapja azért a kép egy kicsit a kozmetikázott Látszik rajta a kor De mint szolgáltató odateszi magát rendesen nem csalódtam Mona Hanna Anita Így vannak együtt
1 havertól tudtam meg, hogy Ő az egykori híres Nelly-Kelly páros egyik tagja. Annak idején prémium szolgáltatást nyújtottak, szóval biztos nem rossz a műsor. Ennek ismeretében én is tervezem erősen a látogatást.
Már Mosonmagyaróváron van, szóval a tipp igaznak látszik, kamu átverős...
Sziasztok!
Ha, Anita(29)-ről, ha valaki írna információt nagyon megköszönném, akár privátban is!
staffi · Őstag · Pár napja még Zsani23-ként hirdetett.... olvass vissza kicsit😉
Nem próbáltam még, de adatlap alapján szerintem Viber/Camsex lehúzós lesz...
Ha valaki rákérdezett jöhet infó ide is, köszi!
Sziasztok. Fehérváron hirdető Dóránál járt már valaki? Tapasztalat? Köszönöm