Fruzsi 23 új hirdető
Valakinek van tapasztalat vele kapcsolatban?
képeken elég ígéretesnek tűnik
köszönöm😀
Fruzsi 23 új hirdető
Valakinek van tapasztalat vele kapcsolatban?
képeken elég ígéretesnek tűnik
köszönöm😀
Hello Mindenki! 😀
Ide ledobták a napalmot? Mi a ferdelámpás történt itt?
Reméljük, sikerült az elmúlt három hetet pihenéssel tölteni és mindenki virágos jókedvvel tér vissza a topicba.
Nem szeretnénk ovis irányba elmenni, kérünk mindenkit, hogy úgy beszélgessen, mintha egy kávéházban üldögélne a másikkal és annyit is engedjen meg magának.
Ha nem sikerül, minden figyelmeztetés nélkül kitiltjuk, aki rombolja a fórumot.
Kb ket hete nincs is bekapcsolva. Minek tartanak fenn ilyen hirdetést?
Petya_001 · Tag · "Almás Kriszta" nekem is hiányzik! :)
Beatrix 41 masszőz.
Róla csak felsőfokban tudok beszélni: hattyú a tyúkudvarban, királynő a parasztok közt.
Akinek van fogalma mi az a lingam, az értékelni fogja a profizmusát, az odaadását és a tisztaságot. Akinek nincs fogalma róla annak úgyis hiába mesélek. Egy csomóan hirdetnek masszázst (akár lingamot is), de fogalmuk sincs hogy is működik, mit it is kéne csinálni. Jobb mint a hagyományos szex, ilyet egy csajjal úgyse élsz át. Ne menjetek hozzá, több ideje marad rám 😊. Sajna csak néha van Győrben
Sziasztok!
Ma elég nosztalgikus hangulatba kerültem, azon merengtem, hogy régebben - tapasztalataim szerint - nyugodtabban el lehetett menni egy lányhoz, kevésbé kellett olyantól tartani amik manapság eléggé természetesek lettek. Igénytelen, buta, csaló lányok tucatjai érhetőek el a városban.
Sokszor a kedvem is elmegy, hogy új lányokat látogassak meg.
Mostanában két régi kedvencre gondoltam sokat, az egyik Kriszta volt egy gyümölcs nevű utcában szolgáltatott. Róla egyébként régebben itt olvastam, azt hiszem.
A másik lány az agancsos állatról elnevezett utca almatároló felölé végén, Andrea volt. Kedveltem, nagyon rendes és persze nagyon csinos lány volt, aki pusztán kedvtelésből, unaloműzésből foglalkozott ezzel. De az már tényleg régen volt.
Egyébként le lehet írni az utca neveket? Vagy moderálva lesznek?
Sziasztok !
Járt már valaki Zarahinál és ha igen akkor milyen tapasztalata volt vele ?
Privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
Szia! Melissa 51nél jártam, szerintem rendben van a hölgy, bőre feszes franciája átlag fölötti, kedves lehet vele beszélgetni, 1órát töltöttem el nála abszolút nem nézte az időt, biztos hogy visszamegyek még, én bátran tudom ajánlani!
Zozy80 · Újonc · Sziasztok! Melissa 51 vagy Gabriella 41-ről van valakinek tapasztalata akár pozitív vagy esetleg negatív. Jöhet privátban is. Előre is köszönöm!
Nándi · Őstag · Látom itt még a romkocsmák nyitva vannak! :D
Sziasztok!
Lola valóban nagyon kedves és aranyos lány. Én személy szerint oda meg vissza vagyok a lógósabb, "tejes zacsi" mellekért és nagyon nehéz ilyen lányt találni, pesig örülnék ha lenne több is.
Sosem regisztráltam ide, csak kukkoltam de most a téma miatt muszájnak éreztem.
Kellemes vadászatot mindenkinek!
Szuper! Ilyenekre vagyok/vagyunk kivancsiak.
koszonom.
Na jó szerintem akkor meglátogatom ahogy az időm engedi. Engem amúgy a hozzáállás jobban érdekel mint a külső. Az hogy valaki szépít a képeken egy kicsit egyáltalán nem zavar, én se képen se élőben nem vagyok szép :D
Szia!
Minnie pont úgy néz ki, ahogy a képein, nem csalókák a fotók. Különleges testalkata van, ahogy már más is írta, szexin gömbölyödik egy részén. De nem túlsúlyos egyáltalán.
A fotói naprakészek, akkor is tesz fel rögtön friss képet, ha hajszint vált.
Szia kedves Coffe!Köszönöm a kedves soraidat!Várlak szeretettel ujra ahogy lesz rá lehetőség!üdv Bogi!
Bogiformásnál jártam alacsony kis cukorbomba korrekt csacsogos csajszi masszázs szuper szexben odateszi magát. Végig ramfigyelt keco fürdő okes érdemes meglátogatni.
staffi · Őstag · Voltam nála ugy 3 éve még Nyiregyen az árok uton... akkor jött haza Daniábol.... teljesen korrekt nő volt ,jo testel es jo hozzáállással... azóta melyik irányba változott azt nem tudom de akkor mindenképpen megérte a látogatást a hölgy.
En csak szimpla szolgaltatast szoktam vasarolni, csak vendeg vagyok nyugi. :)
Hogy érted azt, hogy fel ák a farkam?