Hello!
Siófokon a Lauka a Mekiben. Barna hajú pultos. Fiatal kicsit zömök, de szereti a Káreszt! Űzheted egész éjjel! Lau felirat van a kitűzőjén. Duplapun*i is mehet Nekije!
Hello!
Siófokon a Lauka a Mekiben. Barna hajú pultos. Fiatal kicsit zömök, de szereti a Káreszt! Űzheted egész éjjel! Lau felirat van a kitűzőjén. Duplapun*i is mehet Nekije!
Sziasztok!
Anikó (44) masszőznél járt már valaki? Képek alapján elég ígéretes hölgy, tudnátok róla esetleg infót szolgáltatni?
Ugyanez de a "hölgy" már Szentlőrincen integet/"tevékenykedik"....vagyis nulla teljesítmény....20 feletti amúgy de jön a szar dumáival. Vigyázzatok vele.
Szaisztok! Engem is érdekelne Barbi 22 jön még Debrecenbe?
Anikó36, Hanna27, Izabella26....pl.
üdv:
spray
Kedves cowboy90!
Nem beszéltunk meg időpontot,azt kérdezted,ráérek- e 1 ora múlva.Mondtam,hogy elméletben igen,de várom a lakástulajomat,nem tudom mikor ér ide,hívj vissza légyszi fél ora mulva,addig megprobálom kideriteni mikor ér ide. Ideért.Nyilván nem fogom ( tudom) felvenni a telot,ha itt van!!! Irtál sms-t,amiben csak azt kérdezted,probálkozzál-e még. Miután elment akkor olvastam,de mivel nem irtad bele,meddig jelentkezhetek,nem reagáltam rá!( nehogy bajt okozzak Neked)
Van most aktív Hirdető a Fényesben vagy ahhoz közel? Privátba is jöhet a válasz, előre is nagyon köszönöm.
Barbara(41) masszőz
Megbeszéltük az időpontot, majd kért, hogy fél órával a találka előtt hívjam fel újra. Többet nem vette fel a telefont.
Szevasztok!
Nagyon ajánlott hölgy Mercédesz 21 Kaposváron!
Magasan a legjobb hozzáállás, kedvesség!
Aki szereti a vékony, gyönyörű lányokat, keresse nyugodtan.
Tiszta, illatos, korrekt, teljes barátnős érzés!
staffi · Őstag · Jo szolgaltato.. Nyiregyen több alkalommal is volt már...😉
Sziasztok!
Klaudia (26) hirdetőről tud valaki mondani valamit?
A válaszokat előre köszönöm.
Ő engem is érdekelne.
Kedves Lola!
Tegyél nagy ívben az effélékre! Rangon aluli számodra.
Mi imádunk téged - úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, az összes belső, és külső tulajdonságoddal együtt. Egy ritka, valódi, illatos virágszál vagy, egy roskadozó szemétdomb tetején.
Sose változz meg, és vigyázz nagyon magadra! Köszönjük, hogy vagy nekünk!
Sziasztok. A Mézi 45 nél nem járt négz valaki? Vagy csak engem izgat a nagy test,nagy cici kombó? Sajnos nem tudom elérni.De hátha valakinek már sikerült.
Alexan · Újonc · Internet! lehet villámutazó jegyet váltani.😁🙃
Alexan · Újonc · Hátha látunk még karonvarjút 😁Megadom a lehetőseget,hogy fejlődjön .
Petya_001 · Tag · Jó kis beszámolók vannak róla. Érdemes elolvasni. De hány néven futott már!🤓
Nem vagyok kanizsai, de így sem volt gond. Volt olyan lány, aki mondta merre menjek (Kiskanizsa, jól járható földút, bokros környék, nem járt arra senki) meg volt olyan lány, akinek fogalma sem volt merre menjek (meg másról sem sok) de elindultam és találtam, aszfaltról csak kb 50 métert befelé, szintén jól járható földúton, Liszó felé.
Stella18+ ..Óriási nagy ívben gyerekek.
Tölts utólag! Ha nem tetszik irány a kút.