Ha nem voltál még nálam, akkor honnan tudod a szolgáltatásom drága???? Vicc kategória vagy, akkor írj ki ha itt voltál nálam és úgy mentél el hogy le lettél húzva, addig ne!!!!
Ha nem voltál még nálam, akkor honnan tudod a szolgáltatásom drága???? Vicc kategória vagy, akkor írj ki ha itt voltál nálam és úgy mentél el hogy le lettél húzva, addig ne!!!!
Petya_001 · Tag · 😆 Akkor sem mennék a te fajtádhoz ha nem lenne más. Eszembe sem jutna felhívni, elmenni meg főleg nem. Valakivel keversz. Ha az én kommentemen nem múlik, miért izgatod magad?
Én elhiszem szoktam látni máshol is a fórumokat, de ez a ti hibátok mert nem jelentitek be őket! Nyílván ezért van le nézve minden lány, de gyere el nézd meg én nem olyan lány vagyok.
Na látod? Ez már jó válasz. Alakul ez. Lassan de biztosan. Az a baj h sok ismerős szaladt bele mostanában lehuzasokba, s nem csak mi, akik forumozunk, ezért óvatosak vagyunk. Viszont, ez a válaszod meggyőzött abban a tekintetben, hogy nem vagy átverős...sőt még az is lehet h egy igazi gyöngyszem leszel itt...😉
Hello!
Nem Derina? Ha az akkor felejtős. Adatlapján szereplő életkorhoz adjál hozzá minimum 15 évet. A többit inkább hagyjuk.
Legyen így!😉
Tudod,, túl tapasztaltak vagyunk, meg jó a szimatunk...meg túl sok az átverés manapság. Figyu, én meglátogatlak, ha a csokit a végén kéred el...hidd el korrekt vagyok...és megírom, ha nem vagy zsákbamacska...
sallas · Újonc · Sziasztok Nikol(39) járt már valaki?vélemény?akár privibe is jöhet
Kicsit érdekes hogy van itt pár “emberke” akikből a fórum nagyrésze kiáll, és én eddig még egy lányról sem láttam volna hogy ne csak a rosszat írjátok róluk, csak a lejáratásokat csináljátok. Nyilván ezek szerint Nyíregyházán nincs normális lány, vagy pedig ti vagytok olyanok akiknek annyiból ál ki az egész napjuk, hogy kommentelgetnek járassátok lefelé a többi lányt egésznap mivel unalmas a napotok!!!
Szia! Mindkettő 10/10 az én véleményem alapján. Bármelyiküket, de inkább mindkettőt. :)
Nekem megy dragam a “bót” de Koszi, nem kell a te pénzed!!😘 Már tudom te az a vendég vagy akit be sem engedtem az ajtón és mivel én nem fogadtalak el jöttél barátnőmhöz akivel variáltál az árak miatt és inkább el mentél… egy beteg ember lehetsz hogy mindenkit járatol lefelé de sok sikert, hálistennek nem pont a te kommenteden múlik az hogy el jönnek e hozzám vagy pedig nem! További szép napot neked❤️
Sziasztok!
Járt már valaki a Vanetta nevű hölgynél? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Köszi.
MILFHUNTER · Tag · Üdv.
Én tavaly voltam vele még ősz végén. Részemről ajánlott.
Petya_001 · Tag · Gondolom, nem megy a bót! 😂😂😂
Panna 21 vagy 22 ről valakinek valami infó ? Privibe is jöhet
Szia! Tegnap voltam, nagyon kedves és brutál jól szopik
Aha, friss regivel meg mindenki el is fogja hinni... szaladok hozzá máris ;) kac kac...
El is hinném hidd el, ha nem kedden regisztráltál volna, és nem ez lenne az első hozzászólásod...hoppá...
Jano001 · Újonc · Jó reggelt! Hol is kezdjem 🤔!? Igen jó az oldal ill gyönyörűek a hölgyek stb stb de mikor az ember végig olvassa a hirdetést és a végén oda van biggyesztve hogy alkohol drog ill roma származású akat nem fogadok na attól ki hullik az a kevés kis hajam. 🤣 És hab a tortán nézegetem a hölgyet és rá adasul ő is az na mindegy ezt le kellet írjam!
Sziasztok!
Gabriella 41-ről valakinek van tapasztalata?🙂