Sakk-Matt!!
Szintén zenész azaz én is tegnap látogattam meg minden a legnagyobb rendben várakozásaimon felüli volt THX....
Üdv
Sakk-Matt!!
Szintén zenész azaz én is tegnap látogattam meg minden a legnagyobb rendben várakozásaimon felüli volt THX....
Üdv
Miért?! Mi történt már mögint?! És kinél? Mennyi vóóóót?! :D
árak árak árak ezt miért kell moderálni hogy ár? :D:D de duvra :)
mondom annyire elszaladta az árak mit kell ezen moderálni??? :D :D
***moderálva***nevü oldalon Edina (30) ként van így hátha ismerősebb valakinek
Elfelejtettem a jelszavam de látom eltűnt a majmunk :D
bassszu annyira elszaladtak ***moderálva*** :D
az is érdekes, hogy a fikázók többsége 'hirdető' státuszban van. milyen furcsa nem?
talán fájó, hogy a konkurencia népszerűbb? tessék odatenni magatokat és akkor több lesz a visszajáró..
Nem csoda! T*lkoros, t*lsúlyos. Midkét leírt adatánál legalább tízzel több! A lakás l*p*kkant panel garzon, a fürdő felszereltsége hiányos, szerintem ő is ***moderálva***, mert volt már úgy, hogy az ***moderálva*** a liftnél, vagy az ajtóban találkoztam. A ci*ivel viszont jól bánik, ez nem javítja sokat az unott rutin szexet amit nyújt. Nincs tenyérnyi sz*m*remajka, a képek tényleg túlretusáltak. Azért van sötét a kégliben, hogy ne vedd észre! ***moderálva***
Vicces ez a fórum :) Debrecenben 160lány hírdet most,és mégis csak egy lányt hoznak mindig címlapra :D nagyon rosszúl mehet már neki,ha ennyi reklámra van szüksége ;) Vagy csak sok a hős szerelmes Meli cica fan :) Nem vitatkozom....További szép napot
(várom a gúnyos írásokat)
Hát persze Művész Úr!Negyed időért szólt,de egy órára oda se figyelt...nézzél át a másik oldaba!-ott vannak a buták.Akkor csak teszek még egy próbát,hátha nem veszi észre az időt.Lehet még ott is alszok:-))
Csak fiatalok és tapasztalatot akarnak szerezni.
Osztom véleményed! Ha van némi kölcsönös szimpátia a két fél között bizony elszáll néha az idő! Velem is esett már meg más leányzóknál.
Melinél sajn még nem jártam, pótolandó hiányosságom! :)
A hozzászólásaim számából szerintem lehet következtetni, hogy én nem egy hirdető vagyok álnéven :)
Én már többször jártam Melinél. Lehet köztünk nagyon jó a kémia szóval előfordulhat, hogy velem azért olyan amilyen.
De már első alkalommal is az volt, hogy elbambáztam az időt és 45 percnél szólt, hogy ne haragudjak de jön más is még és készülnie kellene. Fél időre mentem akkor.
Azóta volt már olyan is, hogy 1 óra helyett 2 órát voltam nála és nem szólt egy szót sem.
Szóval ha jól érzi magát a leányzó is a vendég társaságában akkor szerintem nem nézi egyik sem az időt, kivéve akinél eleve futószalag rendszeren mennek a dolgok. Olyanhoz én meg nem járok :)
Én már olvastam itt olyan beszámolót ahol azt írták xy nézi az időt stb. én mégsem tapasztaltam ezt. Tehát szerintem ez a tényező vendég függő is.
Melisa annak jó aki ***moderálva***!semmire sem hajlandó!Ha egyetlen percnyi fr-nciára vagy bármi másra szükséged van akkor felejtős!
***moderálva***
Unknown Man!
Nem tudom , hogy Te mikor látogattad meg a Lottit, én tegnap jártam nála és kicsit most kedvetlen volt! Sokat beszélgettem vele, de mégsem jött elő belőle. Tudom nem lehet mindíg a topon, hisz Ő is ember!
Mindettöl független nagyon jól éreztem magam vele, amiért mentem azt maradéktalanul megkaptam!!!
Valaki már egyszer megköszönte, most én is ezt teszem:
Köszönöm Lotti!!!
srácok aki tud valamit Zsani baba 20 -ról írja meg pls? képei alapján nagyon jó csaj
Azért ez az újabb orkos történet érdekes, és nagyon gázos! Orkok! No comment.....
Na mi a helyzet?Nem bírjuk a kritikát?De semmi baj vannak a***moderálva***,teszik a dolgukat.Nagyon furcsa,hogy egy igencsak nem pozitív észrevételre rögtön itt a cáfolat...csak nem bújkálunk több név mögött?
Amúgymeg megerősítés részemről,hogy bármilyen ügyesen trükközöl,kacsingatsz az óra fele.