kösszi
kösszi
Lidia úgy 19, hogy 87-es születésű ;)
Amúgy ork?
Stelláról ki mit tud?
Hogy nézki? Látszik rajta a kor? Torkon lőni lehet? Egy kicsit bővebben tudnál írni róla? Köszi!
Helló Urak
Megláttogatam ezt a szép pofiju Betty cicust,környezet rendben és ami nálam pozitiv hogy nem mozdonyszöke lehuzzó gép a csaj,és nem tünt el a pénztárcám!!Mint egy két agyonsztárolt diszpéldánynál :(
Visszajárós leszek ugy érzzem a Bettynél
Ja még egy gondolat.... ha Melinda a híres lehúzós Gyula (márpedig kb 227% hogy az) akkor ki az a 45 félresikerült látogató a hírdetésénél aki "45 látogató kedvence" címmel fémjelzi ......NEM A KÉPEIT KELL KEDVELNI HANEM MAGÁT PÉNZÉRT KAPOTT ÖSSZCSOMAGOT......
Mert ez így, egy véletlenül felénk útazó férfitársunknak nagyon félrevezető lehet "vagy annak aki esetleg nem követi az amúgy is követhettlen fórumot" mert a 45 az szép szám ..... de szerintem a pár év allatt legalább hasonló számban lettek megkárosítva az őt választók .... Tehát erre járó idegenek olvasni a sorok között és vigyázni .....
Nem is értem hogy lehetnek még mindig porondon......
Üdv
Szia Meli
Én még mindig beteg vagyok szóval egyenlőre még sajnos nem mehetek el hozzád :(
Sziasztok!
Újabb kelemes meglepetésben és élményben volt részem Lotti személyében nem szaporítom a szót finoman korrekt, ajánlott kategória részemről!!!!!
Helénával együtt dolgozik bár este már csak ő van de bőven elég........
Ingrid-röl csak Riconak van véleménye??? Tapsztalat senkinek ez azért hihetetlen még jó, hogy segítjük egymást, ez a forum jaj de jó ......
természetesen fordított pszihológiai értelemben..... Szerintem képek alapján nem Melinda(Gyula) de annyian vontak már párhuzamot (bár nem tudom mi alapján) hogy lassan leteszek a próbárol pedig a képek alapján jó lehet.....
Üdv
A legutóbbi moderált hsz-em A Debrecen fórumban a lehúzást hivatott megelőzni! Miért kellett moderálni?
Szia! Örülök hogy jól érezted magad velem, várlak vissza szeretettel :) puszi Meli Cica
Szia! Ha fekszel az ágyamon(és eddig még senki nem volt aki a kanapémon ne a fej/háttámla felé tegye le a fejét), és én bármit tevékenykedek rajtad, az óra a hátam mögött van(a upc box digitális órája), kettőnk közül csak te tudod az órát nézni folyamatosan,mert nekem nincs hátul is szemem... :) Aki nem hiszi, járjon utána :) :) 10ből 9 alaklommal masszázzsal kezdek, csak akkor nem, ha kifejezetten nem kéri a partnerem, nem vagyok az az egyből rávetődős fajta, de végülis összességében nem volt rossz az együtt eltöltött idő. Nem mindíg minden csak a lányon múlik, kell hozzá a partner is, van(nem kevés) passzív ember, és ahogy egy férfinak se jó ha a nő csak fekszik mint egy fadarab, ez fordított esetben is igaz! További kellemes estét! :) Meli Cica
Az új lányokról valakinek használható információja???
Hali!Kétszer voltam már Lénánál és minden tökéletes volt,a második alkalommal amikor voltam nála a végén akkorát spricceltem hogy szegényemnek még a hajába is került!:)Kár hogy én győri vagyok,de ha felétek járok biztos nem hagyom ki!
Netikének és Natikának mi a baja a 30 alatti kanokkal?
Nem adnak borravalót vagy túl sokáig bírják?
Üdv
Ma reggel sikerült meglátogatnom Meli Cica(24)-et,könyü időpont egyeztetés,könyü bejutás,sajnos csak félidőt maradhattam, élőben még szebbnek találtam mint a fotókon, a félhomály először furcsa volt de igy utólag vizsagondolva jó , maszázsal inditottunk ezután bemutatta hogy tud franciázni 5/5 és ezt követte egy fergeteges akció.
Még vissza megyek mihelyt tehetem.
Ez az én véleményem meg persze "a puding próbája az evés".
Szia Red Bullok!
Monánál nem voltam még, készülök hozzá.
Kicsit megingtam mert nagyon megoszlóak a vélemények, beszéltem vele az nagyn kellemes volt.
Irjátok meg az igaszságot
A fotója nagyon jó, vagy túl van retusálva.
Milyen a lakás és akőrnyezet?
Szex és a fr.nc.a?
Ha nőiesen telt az nem probléma , sőt!!
Szertem a tenyérnyi szeméremajkat!!
Infót kérek:
Köszi: Zöldsas
Lányok vigyázat!! 2 fiú bejelentkezik fel megy és egymásra hivatkozva vagy arra, hogy a végén szoktak f*z*tni p*nz nélkül akarnak .........
Aztán fars dumával lemennek a kocsiba és gyorsan távoznak!!!!
a szám 30/42..745
nálunk nem jártak sikerrel remélem máshol sem sikerül eljátszaniuk!
ja és minden áron ketten akarnak egy lányhoz menni!!
WARNING!!!!!!!!!!
Enikő jobb is hogy nem elérhető jobban jársz ha inkább máshoz mész. Nem ő van a képeken!
Eniköröl tudtok valamit egy párszor hivtam már de nem volt elérhetö,Virágrol mi a véleményetek megmerjem látogatni
Szandi-kát tegnap egy cirka 7h-ás probálkozgatás után sikerült nagy nehezen 17:00 fele elérnem. Elmondta mi mennyi, de persze tegnap már nem fogadott mert, hogy csak 17:00-ig van.
Megbeszéltük hogy ma 13:00 fele felhívom és pontosítunk de valoszínű jó lesz neki 14:00 fele. /Igaz kicsit furcsálottam hogy azt tudta hogy ekkor meg ekkor tuti nem jó, de hogy mikor lesz jó fél napra előre már nem tudta./
Ma elkezdtem 13:00-tól hívogatni 17:00-kor feladtam. Közbe azért volt hogy kinyomott volt hogy mással beszélt, de a telefont fel nem vette.......
Nekem ez a lány ennyi volt. /A francért hírdet ha nem veszi fel a telt./