Mira? Én tudok.
Mira? Én tudok.
nem akarok bántani senkit, csak érdekelne, hogy az egész éjszakára is elérhetőek azok mi célt szolgálnak?
elmegy az illető és szex aztán alvás? vagy nem értem mire jó :)
vagy elmegy a lány egész éjszaka bulizni a sráccal aztán szex és alvás? :)
Kicsit furcsa,hogy csak te írsz rólam rossz véleményt T77 alkoholista úr..Azt sem tudtad merre van a kijárat,olyan részeg voltál!!!! :)
tripper, tudományos nevén gonorrhoea. Nem lehet tudni, hányan kapták el, mert nem minden lány őszinte, illetve ez a betegség nők esetén nem mindig jár tünetekkel. Franciával is terjed.
Ja! És akit ajánlok az Dóri ( kedvencem ), hozzá nagyon nehéz bejutni, de sokat kell próbálkozni, és Réka! Ő is nagyon aranyos és odaadó lány!
Üdv R.
Szia!
Fanniról és Virágról tudok beszámolni akikről érdeklődtetek!
Fanni nagyon kezdő annak ellenére, hogy igyekezet látszik, de sajnos nem a sexben! Nagyon ügyetlen, abszolute nem élvezi amit csinál, vagy csinálsz neki és az egész együttlét egy kis kinlódás! Teste nagyon jó az tény! De ebben kimerül minden pozitívum! Próbál kedves és közvetlen lenni, de az ágy az nem az ő asztala! Még ha azt mondod magadban, hogy nem törődsz vele, hogy jó e neki vagy sem, akkor sem tudod élvezni, mert egy pozitúrát nem tud elviselni 1 percnél tovább! Szóval olyan 10/3 de az is csak a teste miatt!
Virág! Képek szuperek és ő is van rajta ami azért vagy photoshoppolt, vagy10 évvel ezelötti! Azért még mindig jó a teste, de kb olyan az egész mintha egy géppel lennél! Műnyögés és sóhaj, de az is csak azért, hogy gyorsabban végezzen a páciens! Lehet döngetni azt nem mondom, de a profizmus rányomja az egészre a bélyegét! összkép 10/5
Üdv Rev.
Akkor már ketten vagyunk,akik innen értesültek.Ha Alice nem ír,azt hittem volna,hogy kamu.
Tán annyi szerencsém van,hogy csak franciát vállalok,illetve párommal bi hármast,a vendégköröm(körünk) elég eltérő,mint a többi kolleginának.Orál után cserszömis öblítés,Septofort.
Ahogy én észrevettem anno,amikor voltak kolléganőim a d*lg*zó lányok sokkal "tisztábbak" ,mint egy átlagnő.
Elvégre egy épeszű pr*st*t*ált tisztában van annak a veszélyeivel,amit csinál éppen ezért triplán odafigyel.
De akárhogy gondolkodom nem is értem hogy lehet odafigyelés mellett bármit elkapni.Mondjuk a tripper,gomba még mellékhelyiségen is fertőz.
Azért diszkréten megkérdezem a vendégeket,csak nem akarják tovább adni.Végülis,ha nem csak franciára vágynak,hanem aktusra is kitudja kihez mennek.
Egyébként valaki árulja el milyen nemibetegség volt ez,milyen tünetekkel?
Kifejtenéd bővebben? Mert a szöveg, amivel hírdet elég bíztató..?! Vagy totál kamu?? :(
Te jobban futtatod meli cicát mint a saját menedzsere!Vagy lehet hogy valóban tevagy.Mindig eza harmadosztályú ..... a téma.
Rico!
Sanszos hogy a lehúzos csapat tagja "óvakodj Gyulától" kösz a segítséget nevet nem mondok, nem akarok lejáratni senkit tapasztalat nélkül de magamnak (nekünk) a következtetéseinknek hiszek igy ezt a pudingot ÉN nem kóstolom meg, kösz a segítséget!!
Üdv!!!
KŐSZI!
DARK HORSE az infót, kit ajánlasz Veszprémbe!
És Vikiröl mi a véleményetek
unkow küldtem neked valamit privátba ha igazam van itt írj vissza csáó
:D Aki érti az érti elsőre is! Aki meg nem az úgyis csak keresi a kákán a csomót!
még egy apróság és befejeztem :)
azt nem mondtam, hogy az 1 helyett 2 órás történetnél a második órában is akcióztunk. bármily meglepő felöltözve beszélgettünk. amikor megyek hozzá én vagyok az aznapi utsó vendég így nem kell rohanjon, és ha olyan a partner akkor a lányok is szívesen beszélgetnek. ez már megtörtént Meli előtt másokkal is, hogy pl fél órát fizettem de a végén még fél órát dumcsiztunk, és ilyenkor egyik lány se vette zokon, hogy elraboltam az idejét. de azért megkérdeztem a végén ha már elhúztam az időt, hogy rendben vagyunk e így. soha nem volt gondom. ez előfodult már 40 évessel és 18 évessel is. jó beszélőkém van meg jó hallgatóság is vagyok :)
elnézést ha félreérthető voltam, tehát amikor 2 órát voltam ott nem 2 óra szex volt kifulladásig :)
Erre nem nagyon tudok mit mondani. Meli velem mindig kedves, és odaadó, azt nem tudom kik és hányan járnak még hozzá, de engem nem is érdekel.
Én nem reklámozom őt, csak leírom amit tapasztaltam. De már megfigyeltem, hogy ha valaki kettőnél többször dícsér meg egy hirdetőt akkor mindjárt potenciális menedzser illetve duplán regisztrált hirdetőként tekintenek rá. Ez a vicc inkább, hogy már véleményed sem lehet mert mögöttes tartalmat halucinálnak mögé egyesek.
Épp ezért nem írtam semmi beszámolót mostanság mert úgyis az lenne, hogy reklám.
Amit írsz azzal kapcsolatban azt jegyzem meg, hogy Melin kívül senkinél nem jártam egynél töbször, tehát max. egy beszámolót írhattam rólad is (már ha igaz).
De lássuk csak egy lány van aki már nem hírdet és jártam nála ő pedig Melinda(27), ezek szerint te Ő vagy? :)
Ezt a kommentet megerősíteném. Nekem is volt, hogy tovább maradtam 15-20 perccel, de ritka.
Egy nyíregyházi leánykánál fordult egyszer velem elő, hogy utolsó voltam nála. Lerakta a lantot, sajnos!!!
Azt mondta nyugodtan maradhatok, mert holnap új életet kezd! "Kár érte!"
Milán84 én jól éreztem magam Klaudiánál!!!
A másvilág azt arra értetem hogy nagyon érti dolgát!
Szerintem menj el nyugodtan hozzá!!!
A Klau 22ről tud valaki véleményt adni???
Kedves Marcus80! Amint látod,nem vagyok aktív hírdető :) már lassan fél éve csak nevetni járok erre az oldalra,mert szégyen ami itt megy! Anno mikor még tevékenykedtem,igen jó véleménnyel voltál róllam,nem egy beszámolódban ;) Nekem Meli cica sosem volt konkurencia :D Nem kellett fényezni ahhoz hogy legyen ve*dégem!! Vártam ezeket a kedves kóstolgatásokat,és valahogy sejtettem,hogy Te leszel a védelmezője... Mondjuk igen valószínű én is védeném ha 1fizetett óra helyett 2őt maradhatnék :D Na de ha ezt megteheti a leányzó,akkor ki az akinek nem megy a biznisz????? :D Na ez a kérdés...... Pápá
Szia!Dalma,Brigi?Egy és ugyanaz,de tök mindegy.A fotókon ő van,csak sokkal soványabb.Külsőleg amúgy nem rossz.A lakás ahol fogadott átlagos,de olyan dohányfüstös,hogy vágni lehet.Amit tudni kell róla.Nagyon dumás,szerintem ezzel is huzza az időt.Egyébként a franciája jó,de ami a többit illeti siralmas.Nincs símizés csókolgatás sehova nem szeret a pózváltást...extra.Egyáltalán nem barátságos.Azt mondanám kelletlen a hozzáállása,és nagyon nézi az időt.Biztos nem megyek hozzá többet.Üdv.