:D Ezek szerint ebben a szakmában egy év kettővel felér.
:D Ezek szerint ebben a szakmában egy év kettővel felér.
Sziasztosk!
Van valakinek tapasztalata a következő Debreceni ányokkal : Fanny, Maya, Ariel, Ritu
A lányok adatlapján lehetne egy táblázat, hogy miket vállal és miket nem...
Sziasztosk!
Van valakinek tapasztalata a következő Debreceni ányokkal : Fanny, Maya, Ariel, Ritus?
Meg is érdemli mindegyik aki gumi nélkül gyűri a lepedőt. Akár szolgáltató,akár pasi. Pár nyavajás ***moderálva*** kockáztat a hüly tyúkja.... az uriember meg az állítólagos gumifóbiája miatt... inkább haza viszi a meglepit anyunak :D IDIÓTÁK!!!!
Szia!
Tudod, nem hiába használom az óvszert. Nem értem azokat a férfiakat akik e nélkül szeretnék az k t u s-t. Nem egy ember fordul meg a lányoknál.. Nem féltek? Nincs az a p*nz amiért elhagynám a használatát. Ez mindkettönk érdeke. Gondolkodni kellene egy picurkát.
szia királyfi
légyszíves írd meg milyen rossz élményed tapasztalatod volt nórikával mert szeretnném meg látogatni de így nem merem
Klaudiáról, illetve Csilla35-ről némi info?? Képek alapján jók.
Ezt a megjegyzést nem is neked szántam, hanem csak úgy általánosságban. Mert én sem ma kezdtem a lányokhoz járni, jó párat ki is próbáltam már. És a normálisabb lányokkal való beszélgetés során többször panaszkodtak, hogy egyes férfiak milyen bunkón viselkednek velük. Büdösek, mosdatlanok, lekezelőek stb. és aztán meg fel vannak háborodva ha az adott lány nem úgy áll hozzá ahogyan Ő azt elvárta. Nálam pl. mindig alapvető dolog az aktus előtti tusolás, de ezt elvárom az adott hölgytől is, hogy ne már messziről érezhető illattal fogadjon.
Én ezelőtt Pesten is voltam néhány lánynál, ott az a bevett szokás, hogy először elmegy a vendég tusolni, aztán pedig a lány. És ott jó része csak a tusolások befejezése után kezdi számolni az időt! Ez nekem eleinte furcsa volt, mert még én szóltam a lánynak, hogy letelt az idő, mire Ő: nem mert a tusolási idő nem számít bele a fél órába :)
ÉVA ITT VAGY?
Hali!
Ki az ajánlott kategória itt Nyíregyen?
KI AZ SZERINTED?
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
lina és stella jo szolgáltató,bár nem a város közepén rendelnek,de a szolgáltatásuk az kiváló,dia ő 1 bajai diáklány aki csak a p*nzt szereti az ágyban nulla látszott rajta,hogy adjam már a p*nzt és lépjek le a franciája siralmas az ágyban meg fexik mint 1 deszka(egy volt meloscsaj noémi szponzorálja) ö nem ajánlott kategoria vagy ha el is mentek hozzá még neki kel ,hogy f*z*ssen.
Nekem szerencsém volt, találtam egy imádnivaló és tapasztalt nőt, aki nagyon élvezte a feladatot. Nem két órás ismerettség volt, hanem fárasztottuk egymást néhány hétig. Szép emlék a mai napig. Annyiban maximálisan igazad van, hogy egy nem tiszta fejjel felszedett, hasonló állapotú, idétlen kiscsajnál, tényleg jobb egy hozzáértő szolgáltató.
Lalakakas34! Ha már tényleg szolgáltató, akkor légy válogatós, megéri felhívni több lányt is. Ha az előszobában találkozva nem tetszik a lány, inkább fordulj vissza !
nekem az első egy alkalmi nővel volt, bulin szedtem fel. hát mit mondjak, bénázás, bénázás, és a végén el sem élveztem. szóval szar volt úgy ahogy van. aztán elmentem egy profihoz, akkoriban még az apróban hirdetők közül lehetett választani, és vele meg rohadt jó volt. ott élveztem el elsőnek szex közben. utólag bánom, hogy nem eleve nála kezdtem. szóval nincs ebben semmi ciki szerintem. jobban jár egy profival, jóval kisebb az esélye, hogy csalódni fog.
egy fontos dolog! ne igyál vagy szívjál előtte semmit, mert csak ártasz vele. és ne este menj mert akkor te is és a csaj is fáradt lesz már. a többit illetően egyetértek az előttem szólókkal.
Reallynicguy nevű sporrtársunknak minden szava aranyat ér, annyival tudom kiegészíteni, hogy jobb, ha egyedül dolgozik a lány és nincs nyüzsgés a lakásban.
De ami ennél sokkal fontosabb: lehetőleg ne így és itt tedd meg ! Ha nem is szerelem, de legalább egy igazi jó (nem profi) alkalmi szex legyen. Lehet, hogy nehéz elhinni de nem kevés nő van aki szereti az ilyesmit ;)
U.i: Nyugi ! Nagyon jó lesz ! ;)
Mik a tapasztalatok az alábbi három lányról: Stella (18), Lina (18) és Dia (20) ?
Az a véleményem, h egy-két név itt átértékelhető. Mivel nem a legjobb szolgáltatók :( Hozzáállás problémával küzdenek. Azt nem mondom, h nem szépek a képen, de ha rám hallgatsz akkor megkeresed Lilut (26). Nem 20 éves, de nem bánod meg.
Üdv!
Még nem jártam egyiknél sem, de Zsanett képei egyértelműen megjárták a photoshop-ot, és nem egyszerű anyajegy eltűntetés szintjén... :)
Ettől még persze lehet jó, de arra ne számíts, mint amit a képeken látsz.